Δημοφιλής ανάρτηση aris1986 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν την πανδημία: Μας αναγκαζουν να κάνουμε εμβόλια και θα έχουμε παρενέργειες, παράλυση κτλπ. Μέσα στην πανδημία: Μας κρατάνε κρυφό το εμβόλιο για να πλουτίσουν οι μασόνοι. Μετά την πανδημία: Σιγά μην κάτσω να κάνω το εμβόλιο. Θέλουν να μας ελέγξουν. Εγώ δεν είμαι πρόβατο. 🤭 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από aris1986 28 5 2
Kostasspil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 11 minutes ago, spgkountis said: φαρμακευτικές εταιρίες.... όπως λέμε πετρελαϊκές εταιρίες... Ναι... τους εμπιστεύομαι...!!! Εσείς; Εσυ και ο φιλος που εγραψε απο πανω για την κονομα, περιμενετε το εμβολιο απ τον Αγιο Βασιλη αμα ειναι. 13 5
Black Demis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 45 λεπτά πριν, guzel είπε άντε μπας και μπει φρένο στην παράνοια των τελευταίων εβδομάδων απο στάδιο δοκιμών σε στάδιο διάθεσης χρειάζονται περίπου 9 με 12 μήνες (και πρώτα για άτομα που το έχουν περισσότερο ανάγκη μετά για όλους)
banned_acc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Black Demis είπε απο στάδιο δοκιμών σε στάδιο διάθεσης χρειάζονται περίπου 9 με 12 μήνες (και πρώτα για άτομα που το έχουν περισσότερο ανάγκη μετά για όλους) Αρκεί η ανακοίνωση του για να αναστρέψει το κλίμα 2 1
Black Demis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, guzel είπε Αρκεί η ανακοίνωση του για να αναστρέψει το κλίμα ελπίζω να μην το κάνει γιατί μετά πάλι θα βγαίνουν όλοι έξω και θα μαζεύονται (ιος θα κανει party) 3
Δημοφιλής ανάρτηση Erevus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Όποιος θεωρεί ότι είναι για την κονόμα όλη αυτή η προσπάθεια, είναι ελεύθερος να φτιάξει δική του εταιρεία και να κάτσει μέρα νύχτα να σπάει το κεφάλι του (πληρώνοντας πολλούς επιστήμονες συνεργάτες και ένα σκασμό λεφτά για εξοπλισμό κλπ) για να μας φτιάξει αυτός ένα εμβόλιο και μετά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να του το χρυσοπληρώσουμε. Δεν αγοράζουμε καφεδάκι εδώ, αλλά την ελπίδα για ζωή, για μας και τους γονείς μας (τα παιδιά ευτυχώς βλέπω ότι δεν κινδυνεύουν). 24 9
afantos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Σε πρώτη φάση (σε αυτό ελπίζουμε) θα βγει φάρμακο ή θεραπεία (λίστα φαρμάκων) που θα μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου, τα εμβόλια από του χρόνου λογικά. Καλή δύναμη σε όλους!
AtiX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Erevus είπε Όποιος θεωρεί ότι είναι για την κονόμα όλη αυτή η προσπάθεια, είναι ελεύθερος να φτιάξει δική του εταιρεία και να κάτσει μέρα νύχτα να σπάει το κεφάλι του (πληρώνοντας πολλούς επιστήμονες συνεργάτες και ένα σκασμό λεφτά για εξοπλισμό κλπ) για να μας φτιάξει αυτός ένα εμβόλιο και μετά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να του το χρυσοπληρώσουμε. Δεν αγοράζουμε καφεδάκι εδώ, αλλά την ελπίδα για ζωή, για μας και τους γονείς μας (τα παιδιά ευτυχώς βλέπω ότι δεν κινδυνεύουν). Δεν διαφωνώ καθόλου... Αλλά δεν πέρασαν λίγες μέρες που μάθαμε ότι ο Τραμπ προσπάθησε να εξαγοράσει, πάντα για το καλό του αμερικανικού λαού, την εταιρία στην Γερμανία που έκανε παρόμοια έρευνα... οπότε μετά από αυτά κρατάω μικρό καλάθι για το τι και ποτέ ανακοινώνεται... 3
MontzOlee Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, destron είπε Γαλλία: Υποχρεωτικά στα σπίτια τους 67 εκατ. Γάλλοι για 2 εβδομάδες Καλομελέτα κι έρχεται και προς τα δω ...
MitsosDaBest13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν διαφωνώ καθόλου... Αλλά δεν πέρασαν λίγες μέρες που μάθαμε ότι ο Τραμπ προσπάθησε να εξαγοράσει, πάντα για το καλό του αμερικανικού λαού, την εταιρία στην Γερμανία που έκανε παρόμοια έρευνα... οπότε μετά από αυτά κρατάω μικρό καλάθι για το τι και ποτέ ανακοινώνεται... Η γερμανική εταιρεία το διέψευσε πάντως, ότι είχε προσφορά εξαγοράς από Αμερικανούς. 1
destron Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Καλομελέτα κι έρχεται και προς τα δω ... Καλύτερα 15 μέρες όλοι μέσα παρά μέχρι τον Ιούνιο έτσι όπως πάμε 1
Erevus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Atix, ας είναι το κίνητρό τους το κέρδος, δεν με ενοχλεί. Αρκεί να βρεθεί το εμβόλιο μια ώρα νωρίτερα, έχουν καταστραφεί οι ζωές μας, αν κρατήσει 2 μήνες ακόμα αυτή η ιστορία, εκτός από νεκρούς θα έχουμε χιλιάδες ανέργους στην Ελλάδα, κλειστές επιχειρήσεις, ύφεση και στο βάθος... νέο μνημόνιο. Μπροστά σε όλο αυτό τον κυκεώνα δεν θα σκάσω αν ο Τραμπ βγάλει μερικά εκατομμύρια δολάρια παραπάνω απ' ότι βγάζει τώρα. 17
AtiX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε Η γερμανική εταιρεία το διέψευσε πάντως, ότι είχε προσφορά εξαγοράς από Αμερικανούς. Δεν το έχω διαβάσει, μακάρι να μην έχει κάνει κάτι τέτοιο... 4 λεπτά πριν, Erevus είπε Atix, ας είναι το κίνητρό τους το κέρδος, δεν με ενοχλεί. Αρκεί να βρεθεί το εμβόλιο μια ώρα νωρίτερα, έχουν καταστραφεί οι ζωές μας, αν κρατήσει 2 μήνες ακόμα αυτή η ιστορία, εκτός από νεκρούς θα έχουμε χιλιάδες ανέργους στην Ελλάδα, κλειστές επιχειρήσεις, ύφεση και στο βάθος... νέο μνημόνιο. Μπροστά σε όλο αυτό τον κυκεώνα δεν θα σκάσω αν ο Τραμπ βγάλει μερικά εκατομμύρια δολάρια παραπάνω απ' ότι βγάζει τώρα. Γενικότερα έχω ένα πρόβλημα με τις πατέντες στα φάρμακα ειδικά όταν με μια αλλαγή τις ξανά ανανεώνουν και θησαυρίζουν... 1
Mesqal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Ενα Θεος μονο (Bill Gates 😝) ξερει τι σκ@τ@ θα εχει μεσα αυτο το εμβολιο 1
Othal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν το έχω διαβάσει, μακάρι να μην έχει κάνει κάτι τέτοιο... Γενικότερα έχω ένα πρόβλημα με τις πατέντες στα φάρμακα ειδικά όταν με μια αλλαγή τις ξανά ανανεώνουν και θησαυρίζουν... Βασικα...Ξερουμε κατι για καποια πατεντα ή για καποια μοντα ή για καποιο στησιμο κλπ? Αυτη ρε σεις η απιστευτη γνωση που εχουμε μηπως παει χαμενη εδω στο insomnia? Και δεν εχω διαθεση φιλε μου να χλευασω. Βασικα μονο αυτο δεν εχω διαθεση να κανω. Μην ειμαστε τοσο ισοπεδωτικοι σε ολα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις