Miracle Worker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Και εγω σε meizu m6t δεν πηρα τιποτα και ξεσκονισα το κινητο και τα guides και δεν υπαρχει η παραμικρη επιλογη για εκτακτες ειδοποιησεις. Στο δε forum τους δεν απαντανε ποτε οι mods.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και η επιλογή για εγγραφή στην υπηρεσία επικοινωνιών εκτάκτου ανάγκης 112 : https://www.civilprotection.gr/el/ypiresia-epikoinonion-ektaktoy-anagkis-112 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
damienmaguire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Η ταυτόχρονη αποστολή των μηνυμάτων της πολιτικής προστασίας καλύπτει το 90% των παροχών. Το 10% δεν έλαβε το μήνυμα. Κάποιοι έτυχε να είναι και τις δύο φορές στο 10%
smpt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Για όσους έχουν samsung χρονολογίας πριν το 2019 (Android 5 6 και 7). Μπορεί να είναι έτσι και σε άλλα Android 5 (J3 2016): ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> Μηνύματα -> περισσότερες ρυθμίσεις->εκπομπή κυψέλης (on) Android 7 (Α5 2016): ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> Μηνύματα -> περισσότερες ρυθμίσεις -> περισσότερες ρυθμίσεις (δεύτερη φορά)-> κανάλια μετάδοσης (on) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από smpt
Caiden Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μηπως τα κινητα που δεν ελαβαν την ειδοποιηση εχουν ενεργοποιημενο το wifi calling? Ετσι με αυτο τον τροπο να μην 'εμφανιζονται' στην τοπικη κεραια τηλεφωνιας και να μην παιρνουν τις ειδοποιησεις. Το δικο μου και τις 2 φορες με wifi calling δεν πηρε τιποτα, ενω στα υπολοιπα 3 τηλεφωνα τους ηρθε κανονικα
cd2matheos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 p9 lite 2017 ουτε και εγω ελαβα κατι την πρωτη φορα το δικαιολογησα οτι βρισκομουν σε πλοιο μεσοπελαγα ουε και χθες ομως που ειμουν σπιτι ελαβα κατι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα