Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εχουμε ενα Mi A3 που δεν εχει λαβει τις ειδοποιησεις για τον κορονοιο, αντιθετα με τα υπολοιπα κινητα μεταξυ των οποιων και ενα Mi A2 lite. Αφου κοιταξαμε ολες τις ρυθμισεις παρατηρησα οτι στο Α3 λειπουν καποιες επιλογες και συγκεκριμενα οι "ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης" και "μηνυματα δημοσιας ασφαλειας"

Screenshot_20200317-204136.png.4b1f50ed4c5c0d35bbab456029e6c2b5.png IMG-69472b57f0256640e868494a0f2320ef-V.jpg.069a75eff3a82ddcacb0126f022a4ded.jpg

και τα δυο κινητα ειναι σε ανδροιδ 9 και εχουν τις τελευταιες ενημερωσεις που χει βγαλει η Χιαομι. οποιαδηποτε προταση για να λυσουμε το προβλημα ειναι ευπροσδεκτη

- ο παροχος ειναι ο ιδιος και στα δυο κινητα, cosmote whats up φοιτητικο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ίδιο και σε samsung A5 2016 και xiaomi note 5a pro. Δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτή την ρύθμιση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

Καλησπερα, εχουμε ενα Mi A3 που δεν εχει λαβει τις ειδοποιησεις για τον κορονοιο, αντιθετα με τα υπολοιπα κινητα μεταξυ των οποιων και ενα Mi A2 lite. Αφου κοιταξαμε ολες τις ρυθμισεις παρατηρησα οτι στο Α3 λειπουν καποιες επιλογες και συγκεκριμενα οι "ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης" και "μηνυματα δημοσιας ασφαλειας"

Screenshot_20200317-204136.png.4b1f50ed4c5c0d35bbab456029e6c2b5.png IMG-69472b57f0256640e868494a0f2320ef-V.jpg.069a75eff3a82ddcacb0126f022a4ded.jpg

και τα δυο κινητα ειναι σε ανδροιδ 9 και εχουν τις τελευταιες ενημερωσεις που χει βγαλει η Χιαομι. οποιαδηποτε προταση για να λυσουμε το προβλημα ειναι ευπροσδεκτη

Στο δικό μου α3 εμφανίζονται και δε ρύθμισα ποτέ τίποτα

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ifaist είπε

Σε xiaomi redmi 7 4gb δεν ηρθε, με Vodafone. 

Σε xiaomi redmi 7 3gb ηρθε, με cosmote.

Mηπως παιζει ρολο ο παροχος ? 

Σε κοσμοτε δεν ήρθε με Samsung Note 4.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ifaist είπε

Σε xiaomi redmi 7 4gb δεν ηρθε, με Vodafone. 

Σε xiaomi redmi 7 3gb ηρθε, με cosmote.

Mηπως παιζει ρολο ο παροχος ? 

Παραλειψη δικια μου, και τα δυο κινητα εχουν φοιτητικο cosmote whats up

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Στο δικό μου α3 εμφανίζονται και δε ρύθμισα ποτέ τίποτα

Αν δε σε πειραζει μπορεις να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες για το κινητο? Πχ το πηρες τωρα κοντα ή παει χρονος, απο σκρουτζ ή επισημο, κλπ.

Ουτε εμεις πειραξαμε κατι, αλλα μου κανει εντυπωση οτι δεν υπαρχουν καν αυτες οι επιλογες..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Παραλειψη δικια μου, και τα δυο κινητα εχουν φοιτητικο cosmote whats up

Αν δε σε πειραζει μπορεις να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες για το κινητο? Πχ το πηρες τωρα κοντα ή παει χρονος, απο σκρουτζ ή επισημο, κλπ.

Ουτε εμεις πειραξαμε κατι, αλλα μου κανει εντυπωση οτι δεν υπαρχουν καν αυτες οι επιλογες..

το είχα πάρει τους πρώτους μήνες που είχε βγει και το είχαν βγάλει "προσφορά" τα μεγάλα μαγαζιά στα 220 και συγκεκριμένα από media 

Δημοσ.

Γενικά κάποιο θέμα πρέπει να υπάρχει. Προ ημερών που είχαν στείλει μήνυμα ξανά εγώ δεν το είχα λάβει σε Note 9 και σε S7, ενώ το έλαβε κανονικά ένα iPhone 6. Το σημερινό το έλαβε μόνο το Note 9.

Τα δύο Vf, το iPhone Wind. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το είχα πάρει τους πρώτους μήνες που είχε βγει και το είχαν βγάλει "προσφορά" τα μεγάλα μαγαζιά στα 220 και συγκεκριμένα από media 

Εμεις το πηραμε σχετικα προσφατα απο σκρουτζ, απ οσο ξερω ομως μονο μια εκδοση υπαρχει οποτε δεν υπαρχει θεμα να ναι αλλη εκδοση..

Δημοσ.

Παίζει ρόλο ο παροχος. Αυτός συελνει τις ειδοποιήσεις και όχι ο κατασκευαστής ή το κράτος. 

Επισης και η περιοχή. Μπορεί για τον Α ή Β λόγο κάποιες περιοχές να έμειναν εκτός, να μην είχατε σήμα κτλ κτλ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεμα δικτυου και περιοχης ειναι νομιζω οχι συσκευης . Περιμενετε και θα ερθουν ... οταν κοιμαστε . Αλλα περιεργο και εγω εχω 3 νουμερα στη σειρα cote στην ιδια περιοχη  1 ειδοποιηση ηρθε . Καμια στο mia3

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, overpower είπε

Παίζει ρόλο ο παροχος. Αυτός συελνει τις ειδοποιήσεις και όχι ο κατασκευαστής ή το κράτος. 

Επισης και η περιοχή. Μπορεί για τον Α ή Β λόγο κάποιες περιοχές να έμειναν εκτός, να μην είχατε σήμα κτλ κτλ. 

ανανεωσα τις πληροφοριες, ιδιος παροχος και στα δυο κινητα.

τη πρωτη φορα αυτο με το σημα το καταλαβαινω, τη δευτερη φορα (σημερα πριν λιγες ωρες) διπλα ηταν τα κινητα. δεν ειχε δεδομενα ανοιχτα αλλα δε νομιζω να παιζει ρολο. και αυτο που με σκαλωνει ειναι οτι λοιπουν καποιες κατηγοριες ειδοποιησεων. δηλαδη αν ο παροχος στειλει μια ειδοποιηση ως "δημοσιας ασφαλειας" δεν υπαρχει ελπιδα να το παρει ποτε και δεν εχουμε τροπο να το ενεργοποιησουμε? (δεν υπαρχει η επιλογη) αυτο ειναι τραγικη ελλειψη..

3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Θεμα δικτυου και περιοχης ειναι νομιζω οχι συσκευης . Περιμενετε και θα ερθουν ... οταν κοιμαστε . Αλλα περιεργο και εγω εχω 3 νουμερα στη σειρα cote στην ιδια περιοχη  1 ειδοποιηση ηρθε . Καμια στο mia3

μπορεις να πας στις ρυθμισεις> εφαρμογες και ειδοποιησεις> συνθετες> ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης, και να μου πεις αν εχεις ολες τις επιλογες ή λειπουν καποιες? (δες τις εικονες το πρωτο ποστ)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα προσθεσω πληροφοριες.

Χiaomi redmi note 7 4gb vodafone , δεν το ελαβε.

Χiaomi redmi note 4x cosmote , το ελαβε. Ιδια περιοχη, με το παραπανω που δεν το ελαβε.

Χiaomi redmi note 7 3gb cosmote, το ελαβε σε αλλη περιοχη, νομο.

Χiaomi redmi note 8 pro, cosmote. To ελαβε, αλλη περιοχη , διαφορετικη συνοικία. 

Samsung Galaxy Xcover 4s, cosmote. To ελαβε , ιδια περιοχη με το παραπανω.

Τα 3 πρωτα ειναι αγορασμενα απο Κινα. Τα 2 τελευταια απο Ελλαδα, απο επωνυμα καταστηματα.

Επεξ/σία από ifaist
Δημοσ.

Από που είναι αγορασμένα τα δύο κινητά. Από σκρουτζ είναι αυτό που δεν πήρε την ειδοποίηση? Το a3 έχει περασμένο λογισμικό ελληνικό ή παγκόσμιο? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, overpower είπε

Από που είναι αγορασμένα τα δύο κινητά. Από σκρουτζ είναι αυτό που δεν πήρε την ειδοποίηση? Το a3 έχει περασμένο λογισμικό ελληνικό ή παγκόσμιο? 

αυτη τη στιγμη δε το εχω μαζι μου το Α3 αλλα νομιζω μονο μια εκδοση υπαρχει για τη σειρα με ανδροιδ one. και τα δυο απο σκρουτζ ηταν. το ενα το πηρα καλοκαιρι περσι και το αλλο πριν κανα διμηνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...