mpiskoto12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξινόμουν εδώ και 2-3ς εβδομάδες αλλα νόμιζα ήταν αλλεργία σε ένα καινουργιο φάρμακο (που δυστηχώς το σταμάτησα) και έπεσε μάλλον στήν ίδια περίοδο με την επώαση της ψώρας (μα τι γκαντέμης..) μετά απο αντισταμινικα και τέτοια η φαγούρα δεν έφευγε. . φυσικά πήγα δερματολόγο και πήρα συνταγή φαρμακα τα πάντα. στο 3 λεπτο με μερικα τσεκ στο σωμμα μου ανενόχλητος αναφώνησε ψώρα. εγώ κολώνα, ίσως από κανένα προκατοχικο σύνδρομο με κακή ζωη και ψώρες. Πιθανές αιτίες; Ισως το γατί το καινουργιο που φέραμε σπίτι αλλα αυτός δεν ξήνεται μια και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν κομπλε και στην περιθαλψή του. Προληπτικά θα του βάλω αμπούλα αυριο Sttronghold απλώς δεν ξερω ποια ο άτιμος είναι 5 κιλά μπαμ. Ισως απο ερωτικούς συντρόφους (παίξανε τρεις στο μηνα). Τέσπα το πως ειναι μεγάλη συζήτηση το θέμα ειναι πως το αντιμετοπίζεις δραστικά. Είδα πως δεν αντέχει σε ξένο σώμα πάνω από 2-3 μέρες. Ο γιατρός μου είπε δεν αντέχει και το κρύο ισχίει; Μου πε να βγάλω παπλώματα ρουχα έξω! Εψαξα άρθρο αλλα δεν βρηκα καπου να το αναφέρει και με έβαλε σε σκέψεις. Ο συγκάτοικος αν και δεν ξίνεται (αλλα δεν εχουμε επαφή με σωμματα) προληπτικά θα κανει και αυτος την ιστορία με την λοσιον. Εσείς πως ξεμπερδέψατε; Συμβουλές; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από mpiskoto12
mpiskoto12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ψωρα ή ψείρες; Ψωρα mate.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Οτι είπε ο γιατρός. https://www.onmed.gr/ygeia/story/329976/psora-poy-ofeiletai-kai-pos-metadidetai Το πρωτο αποτέλεσμα που βγήκε.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Ό,τι σου είπε ο γιατρός. Απ' όσο διάβασα, θα ηρεμήσεις σύντομα με την αγωγή. Για την μετάδοση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, εκτός εάν τα σημεία είναι τέτοια που το μυαλό πάει κατευθείαν "σεξουαλικώς".
Προτεινόμενες αναρτήσεις