Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μπορείς να τα βάλεις αυτά ηλεκτρονικα ή πρέπει να είσαι παρόν σε κάποιο κατάστημα? Επίσης, μπορώ να τα βάλω χωρίς να είμαι στο σπίτι που θα μπουν?
meletis_m Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Μπορείς να τα βάλεις αυτά ηλεκτρονικα ή πρέπει να είσαι παρόν σε κάποιο κατάστημα? Επίσης, μπορώ να τα βάλω χωρίς να είμαι στο σπίτι που θα μπουν? Λογικά στη πλατφόρμα θα σου ζητήσει και επιπλέον έγγραφα ταυτοποίησης και δικά σου και του ακινήτου. Συνήθως έρχονται εργολάβοι και κάνουν τη σύνδεση τουλάχιστον της ΔΕΗ . Σε πολυκατοικία ξέρω ότι πρέπει να έχουν έχουν πρόσβαση κάτω στα ρολόγια όταν έρθουν
hp8 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Επίσης, μπορώ να τα βάλω χωρίς να είμαι στο σπίτι που θα μπουν? μιλάς για αρχική σύνδεση η επανασύνδεση για στην αρχική θέλει σίγουρα κατάστημα μπαίνουν χωρίς να είσαι παρών αφού έχεις πρώτα πληρώσει έχεις τακτοποιήσει τα χαρτιά που απαιτούνται και υπάρχουν τελειωμένα το σημείο σύνδεσης
takoulou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, aizensama24 είπε Μπορείς να τα βάλεις αυτά ηλεκτρονικα ή πρέπει να είσαι παρόν σε κάποιο κατάστημα? Επίσης, μπορώ να τα βάλω χωρίς να είμαι στο σπίτι που θα μπουν? Καλησπέρα.. Μπορείς να στείλεις τα χαρτιά με κούριερ για το ρεύμα...Θα τα παραλάβουν αυτοί αν είναι όλα εντάξει... Πάρε τηλέφωνο στο 11770...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα