Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, η γυναίκα μου είναι έγκυος, μόλις μπήκε στον 9ο μήνα, εγώ αφού είμαστε στο ίδιο σπίτι ανήκω στις ευπαθής ομάδες για να μπορέσω να πάρω άδεια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, jimakos897 είπε

Καλησπέρα, η γυναίκα μου είναι έγκυος, μόλις μπήκε στον 9ο μήνα, εγώ αφού είμαστε στο ίδιο σπίτι ανήκω στις ευπαθής ομάδες για να μπορέσω να πάρω άδεια?

Κολλάει η εγκυμοσύνη; Δεν το ήξερα.

Επεξ/σία από RVgtr
  • Confused 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, RVgtr είπε

Κολλάει η εγκυμοσύνη; Δεν το ήξερα.

Τουλάχιστον δεν κολλάει η βλακεία (ελπίζω) ....

• Like 7
Δημοσ.

Ανήκεις στις ευΠΑΘΕΙΣ ομάδες αν έχεις ΠΑΘΕΙ εσύ κάτι.Η σύζυγος είναι σε ευπαθή ομάδα.προσοχη και με το καλό

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimakos897 είπε

Σε ευπαθείς ομάδες ανήκουν όσοι έχουν κάποιο χρόνιο νόσημα ή βρίσκονται λόγω σοβαρού νοσήματος σε ανοσοκαταστολή!

Αν εσύ είσαι υγιής το ότι είναι η γυναίκα σου έγκυος και ετοιμόγεννη δεν σε βάζει σε καμιά ευπαθή ομάδα!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Αυτό που έγραψα και στο θέμα με τον ιό.

Αφορμή ψάχνουν όλοι για λούφα...

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που το πρώτο που σκέφτονται είναι πώς θα εκμεταλλευτούν καταστάσεις!

Και ξανά δυστυχώς, αρκετοί το καταφέρνουν, εις βάρος όλων μας και κυρίως εις βάρος εκείνων που έχουν πραγματική ανάγκη!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που το πρώτο που σκέφτονται είναι πώς θα εκμεταλλευτούν καταστάσεις!

Και ξανά δυστυχώς, αρκετοί το καταφέρνουν, εις βάρος όλων μας και κυρίως εις βάρος εκείνων που έχουν πραγματική ανάγκη!

υπάρχουν πάρα πολλοί φίλε. Και δε το λέω για τον TS μονό.

Βλέπω τι γίνεται και γύρω μου με γνωστούς.

Αλλά βλέπω και περιστατικά με εργοδότες που πάνε να εκμεταλλευτούν κι αυτοί καταστάσεις.

Καθώς και τα κλασικά παραδείγματα με αυξήσεις των τιμών που όλοι ξέρουμε.

Κοινώς, ό,τι αρπάξει ο καθένας

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

υπάρχουν πάρα πολλοί φίλε. Και δε το λέω για τον TS μονό.

Βλέπω τι γίνεται και γύρω μου με γνωστούς.

Αλλά βλέπω και περιστατικά με εργοδότες που πάνε να εκμεταλλευτούν κι αυτοί καταστάσεις.

Καθώς και τα κλασικά παραδείγματα με αυξήσεις των τιμών που όλοι ξέρουμε.

Κοινώς, ό,τι αρπάξει ο καθένας

Παγκόσμιο πρόβλημα! Παντού οι άνθρωποι είναι ίδιοι! Το βλέπουμε τί γίνεται και αλλού τώρα με τον ιό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Μπορεί ο άνθρωπος να φοβάται μην κολλήσει την γυναίκα του δεν σημαίνει ότι θέλει να λουφαρει.

Οπότε αντίστοιχα υπάρχουν πολλοί που το πρώτο που σκέφτονται είναι να κατακρίνουν κάποιον....

Και εγώ δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα αλλά έχω 2 παιδιά , πατέρα με διαβήτη και πεθερό με καρδιά.

Λουφαδορος είμαι που κάθησα σπίτι να προσέχω τα παιδιά αντί για τους παππούδες

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Μπορεί ο άνθρωπος να φοβάται μην κολλήσει την γυναίκα του δεν σημαίνει ότι θέλει να λουφαρει.

Οπότε αντίστοιχα υπάρχουν πολλοί που το πρώτο που σκέφτονται είναι να κατακρίνουν κάποιον....

Και εγώ δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα αλλά έχω 2 παιδιά , πατέρα με διαβήτη και πεθερό με καρδιά.

Λουφαδορος είμαι που κάθησα σπίτι να προσέχω τα παιδιά αντί για τους παππούδες

Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να κλειστούμε όλοι στα σπίτια, σαν να πρόκειται για κακοκαιρία και να βγούμε όταν περάσει.

Αλλά κάποιοι τομείς πρέπει να μείνουν ανοιχτοί, άρα κάποιοι πρέπει να πάνε στη δουλειά τους.

Όλοι θέλουμε να αποφύγουμε να κολήσουμε οι ίδιοι και να μην κολήσουμε και τους αγαπημένους μας!

Τώρα ο συγκεκριμένος για να ρωτάει αν μπορεί να πάρει άδεια σημαίνει ότι ο τομέας στον οποίο εργάζεται είναι ανοιχτός και πιθανόν να είναι και από αυτούς που πρέπει όλοι να βρίσκονται εκεί!

Νομίζει κανείς ότι όλοι αυτοί που εργάζονται στα νοσοκομεία, δεν ανησυχούν για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους;

Τί θα γίνει αν αρχίσουν να παίρνουν όλοι άδειες για να τους προστατέψουν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SB_1957 είπε

Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να κλειστούμε όλοι στα σπίτια, σαν να πρόκειται για κακοκαιρία και να βγούμε όταν περάσει.

Αλλά κάποιοι τομείς πρέπει να μείνουν ανοιχτοί, άρα κάποιοι πρέπει να πάνε στη δουλειά τους.

Όλοι θέλουμε να αποφύγουμε να κολήσουμε οι ίδιοι και να μην κολήσουμε και τους αγαπημένους μας!

Τώρα ο συγκεκριμένος για να ρωτάει αν μπορεί να πάρει άδεια σημαίνει ότι ο τομέας στον οποίο εργάζεται είναι ανοιχτός και πιθανόν να είναι και από αυτούς που πρέπει όλοι να βρίσκονται εκεί!

Νομίζει κανείς ότι όλοι αυτοί που εργάζονται στα νοσοκομεία, δεν ανησυχούν για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους;

Τί θα γίνει αν αρχίσουν να παίρνουν όλοι άδειες για να τους προστατέψουν;

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, εγώ είπα να μην κάνουμε υποθέσεις. Δεν τον ρώτησε τον TS κανείς γιατί το ρωτάει, έπεσε πρώτα ένα γελοίο σχόλιο και μετά ότι θέλει να λουφαρει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...