skoulas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, ήρθε σήμερα ενημέρωση για τον λογαριασμό σταθερού τηλεφώνου και ενώ ο προηγούμενος έχει εξοφληθεί μέσω κάρτας alpha bank (έγινε δέσμευση των χρημάτων ΧΤΕΣ) δεν υπάρχει, στον τελευταίο λογαριασμό, η έκπτωση του ενός euro για online πληρωμή. Μετά από επικοινωνία, μέσω chat, μου είπαν ότι αυτό έγινε επειδή ο λογαριασμός εκδόθηκε την ίδια ημέρα που έγινε η δέσμευση των χρημάτων. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει ξανασυμβεί (ή δεν το πήρα χαμπάρι). Όπως και να χει, μου είπαν ότι το διόρθωσαν και στον επόμενο λογαριασμό η έκπτωση θα είναι 2euro…ΠΡΟΣΟΧΗ και ψαχτείτε γιατί ίσως να μαζεύουν 1euro... 1
thleorasakias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 εμενα το εχουν ενσωματωμενο στην τιμη ειτε πληρωνω με καρτα ειτε σε καταστημα.Προφανως το κανουν σου λεει -1ευρω ebill και πληρωσε οπως θες.Vodafone 50vdsl-Σε Adsl ηταν οπως το περιγραφεις με το ευρω.
skoulas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Ένα χρόνο μετά ακριβώς το ίδιο θέμα... Πρέπει να είναι "κόλλημα" της alphabank με τον Φεβρουάριο που έχει λιγότερες ημέρες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα