Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αυτό που με εξοργίζει με αυτή την κατάσταση ειναι οτι την πληρώνουν άλλοι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα, ελπίζω να μην φάει πρόστιμο και προσαυξήσεις ο ενοικιαστής για βλακειες αλλου. Να δούμε πότε θα τοποθετηθούν καθολικά έξυπνοι ηλεκτρονικοί μετρητές και αν πας να τους παραβιάσεις θα ειδοποιείται αμεσα η ΔΕΗ. Αλήθεια, ξέρεις πολλές παρόμοιες περιπτώσεις που την πλήρωσε άλλος? Επίσης από ότι δήλωσε η ts εδώ και ένα χρόνο δεν έχει πληρώσει καθόλου ρεύμα, μόνο τα πάγια, πιστεύεις πως δεν πρέπει να πληρώσει τίποτα για όλο αυτό το διάστημα που κατανάλωνε?
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια, ξέρεις πολλές παρόμοιες περιπτώσεις που την πλήρωσε άλλος? Επίσης από ότι δήλωσε η ts εδώ και ένα χρόνο δεν έχει πληρώσει καθόλου ρεύμα, μόνο τα πάγια, πιστεύεις πως δεν πρέπει να πληρώσει τίποτα για όλο αυτό το διάστημα που κατανάλωνε? Εγώ δεν είπα να μην πληρώσει ότι κατανάλωσε αλλά αν δεν πείραξε αυτή το μετρητή είναι άδικο να πληρώνει πρόστιμα και προσαυξήσεις, να δούνε στον ΔΕΔΔΗΕ από ποτέ είναι μηδενικη η καταναλωση και να βάλουν τα πρόστιμα στον προηγούμενο. Επίσης αν κάποιος δεν πληρώνει για καιρό και του έρχονται μόνο πάγια δεν φταιει αυτός απαραίτητα, μπορει να μην έρχονται για την καταμέτρηση του μετρητή,αυτο εφόσον δεν ειναι πειραγμένος.
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Εγώ δεν είπα να μην πληρώσει ότι κατανάλωσε αλλά αν δεν πείραξε αυτή το μετρητή είναι άδικο να πληρώνει πρόστιμα και προσαυξήσεις, να δούνε στον ΔΕΔΔΗΕ από ποτέ είναι μηδενικη η καταναλωση και να βάλουν τα πρόστιμα στον προηγούμενο. Επίσης αν κάποιος δεν πληρώνει για καιρό και του έρχονται μόνο πάγια δεν φταιει αυτός απαραίτητα, μπορει να μην έρχονται για την καταμέτρηση του μετρητή,αυτο εφόσον δεν ειναι πειραγμένος. Πρώτα από όλα δεν μου απάντησες, ξέρεις πολλές παρόμοιες περιπτώσεις που την πλήρωσε άλλος, και για αυτό "εξοργίζεσαι"? Επίσης άλλο πρόστιμα και άλλο προσαυξήσεις, προσαυξήσεις στην ουσία είναι αυτά που θα την βάλουν να πληρώσει για ότι κατανάλωσε, πρόστιμα θα πληρώσει όχι μόνο εάν διαπιστωθεί ότι ήταν πειραγμένος ο μετρητής, αλλά και εφόσον διαπιστωθεί ότι ο μετρητής πειράχτηκε όσο το ρεύμα ήταν στο όνομα της. Επίσης αν κάποιος δεν πληρώνει για καιρό και του έρχονται μόνο πάγια φταίει, άσχετα το λόγο που του έρχονται μόνο πάγια. Ειδικά η ts που από ότι έγραψε είχε παρατηρήσει το πρόβλημα, και αντί να απευθυνθεί στον ΔΕΔΔΗΕ απλά το ανέφερε στην σπιτονοικοκυρά της και μετά το ξέχασε, και το θυμήθηκε τώρα που επιτέλους ασχολήθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ να το ψάξει. Εγώ προσωπικά πριν αρκετό καιρό έλαβα εκκαθαριστικό λογαριασμό για το σπίτι που ζω με πολύ μικρή κατανάλωση, αμέσως έτρεξα να δω την ένδειξη στον μετρητή, διαπίστωσα πως η μέτρηση στον λογαριασμό ήταν λάθος, και αμέσως πήρα τηλ ΔΕΔΔΗΕ δίνοντας τη σωστή ένδειξη και ζητώντας άμεση έκδοση διορθωτικού λογαριασμού. Κατά τη γνώμη σου αν έκανα την πάπια και μετά από κανα χρόνο μου ερχόταν υπέρογκος λογαριασμός, δεν θα έφταιγα?
takoulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Αυτό που με εξοργίζει με αυτή την κατάσταση ειναι οτι την πληρώνουν άλλοι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα, ελπίζω να μην φάει πρόστιμο και προσαυξήσεις ο ενοικιαστής για βλακειες αλλου. Να δούμε πότε θα τοποθετηθούν καθολικά έξυπνοι ηλεκτρονικοί μετρητές και αν πας να τους παραβιάσεις θα ειδοποιείται αμεσα η ΔΕΗ. Αυτό θα αργήσει παρά πολύ..Για μετά από 4-5 χρόνια... Είναι πολλά που θα πρέπει να γίνουν...(και στους ηλεκτρονικούς μετρητές πηγαίνουν και προσπαθούν να τους πειράξουν!!!)
Nenelfrog Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Εχω συνομιλίες με την ενοικιαστρια οτι δεν ειχα ιδεα. Αν εστω ειναι μια απόδειξη αυτό για αργότερα. Κ για οτι μ ελεγε. Μου ειπαν αφου δεν εχετε πειράξει το ρολοι τι φοβάστε? Με ειρωνεία. Λεω στην Ελλάδα ειμαστε, αν ήσασταν τίποτα τσακάλια π να της πω δεν θα φοβόμουν. Μου ειπε να κάνω αμφισβήτηση και να περιμένω. Απλα τωρα θα προσπαθήσω ηλεκτρονικα μιλάς και έχουν κλεισει.
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, Nenelfrog είπε Εχω συνομιλίες με την ενοικιαστρια οτι δεν ειχα ιδεα. Αν εστω ειναι μια απόδειξη αυτό για αργότερα. Κ για οτι μ ελεγε. Μου ειπαν αφου δεν εχετε πειράξει το ρολοι τι φοβάστε? Με ειρωνεία. Λεω στην Ελλάδα ειμαστε, αν ήσασταν τίποτα τσακάλια π να της πω δεν θα φοβόμουν. Μου ειπε να κάνω αμφισβήτηση και να περιμένω. Απλα τωρα θα προσπαθήσω ηλεκτρονικα μιλάς και έχουν κλεισει. Μάλλον την ιδιοκτήτρια εννοείς, γιατί η ενοικιάστρια - από ότι έχεις γράψει - είσαι εσύ Επίσης να προσπαθήσεις τώρα να κάνεις αμφισβήτηση σε τι ακριβώς? Στις υποθετικές kw που ΘΑ σε χρεώσουν? Στα ευρήματα του ελέγχου του παλιού μετρητή που δεν στα έχουν ανακοινώσει ακόμα? Περίμενε πρώτα να σε ενημερώσουν, και μετά αποφασίζεις πως θα κινηθείς. Και ελπίζω να σου γίνει μάθημα ώστε να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. 1
takoulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Nenelfrog είπε Εχω συνομιλίες με την ενοικιαστρια οτι δεν ειχα ιδεα. Αν εστω ειναι μια απόδειξη αυτό για αργότερα. Κ για οτι μ ελεγε. Μου ειπαν αφου δεν εχετε πειράξει το ρολοι τι φοβάστε? Με ειρωνεία. Λεω στην Ελλάδα ειμαστε, αν ήσασταν τίποτα τσακάλια π να της πω δεν θα φοβόμουν. Μου ειπε να κάνω αμφισβήτηση και να περιμένω. Απλα τωρα θα προσπαθήσω ηλεκτρονικα μιλάς και έχουν κλεισει. Καλησπέρα...Δεν απάντησες.. Έχουν βάλει νέο μετρητή; Οι τεχνικοί τι σου είπαν; Όταν ήρθαν εκεί... Να ξέρεις ψάχνουν πολλά πράγματα στονΔεδδηε.. .Και πάει πολύ πίσω στα πέντε χρόνια...
Nenelfrog Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πρώτα από όλα δεν μου απάντησες, ξέρεις πολλές παρόμοιες περιπτώσεις που την πλήρωσε άλλος, και για αυτό "εξοργίζεσαι"? Επίσης άλλο πρόστιμα και άλλο προσαυξήσεις, προσαυξήσεις στην ουσία είναι αυτά που θα την βάλουν να πληρώσει για ότι κατανάλωσε, πρόστιμα θα πληρώσει όχι μόνο εάν διαπιστωθεί ότι ήταν πειραγμένος ο μετρητής, αλλά και εφόσον διαπιστωθεί ότι ο μετρητής πειράχτηκε όσο το ρεύμα ήταν στο όνομα της. Επίσης αν κάποιος δεν πληρώνει για καιρό και του έρχονται μόνο πάγια φταίει, άσχετα το λόγο που του έρχονται μόνο πάγια. Ειδικά η ts που από ότι έγραψε είχε παρατηρήσει το πρόβλημα, και αντί να απευθυνθεί στον ΔΕΔΔΗΕ απλά το ανέφερε στην σπιτονοικοκυρά της και μετά το ξέχασε, και το θυμήθηκε τώρα που επιτέλους ασχολήθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ να το ψάξει. Εγώ προσωπικά πριν αρκετό καιρό έλαβα εκκαθαριστικό λογαριασμό για το σπίτι που ζω με πολύ μικρή κατανάλωση, αμέσως έτρεξα να δω την ένδειξη στον μετρητή, διαπίστωσα πως η μέτρηση στον λογαριασμό ήταν λάθος, και αμέσως πήρα τηλ ΔΕΔΔΗΕ δίνοντας τη σωστή ένδειξη και ζητώντας άμεση έκδοση διορθωτικού λογαριασμού. Κατά τη γνώμη σου αν έκανα την πάπια και μετά από κανα χρόνο μου ερχόταν υπέρογκος λογαριασμός, δεν θα έφταιγα? Εγω δν ειπα να μην πληρωσω ενα ποσο που υποτίθεται εμένα μεσα. Εγω ρώτησα πως θα το αποδείξω οτι δν το εχω κάνει εγω. Το ειπα κ στην αρχή.. Δεν ήξερα οτι πληρωνω μόνο τα πάγια μέχρι που ρώτησα αντρα και ειδε τις κιλοβατορες. Συγνώμη κ ολας αλλα δεν γνωρίζω απο αυτα, εγω απλα πλήρωνα Και οτι ρωτησα την ιδιοκτήτρια σαν πρώτη κινηση αυτο μου ηρθε να κανω κ αυτο εμπιστεύτηκα και λαθος μου. Στο κατω κατω εγωνα κοιτάξω το μετρητή εγω? Να δω τι αφού δεν ξέρω. Αυτοι που ερχόντουσαν και μετραγανε??? Δεν θα κριθω γ αυτο και αν το ξανα κανω. Για ονομα... 8 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα...Δεν απάντησες.. Έχουν βάλει νέο μετρητή; Οι τεχνικοί τι σου είπαν; Όταν ήρθαν εκεί... Να ξέρεις ψάχνουν πολλά πράγματα στονΔεδδηε.. .Και πάει πολύ πίσω στα πέντε χρόνια... Ναι εχουν βαλει κ περιμένω τον πρώτο λογαριασμό. Δεν εχω μιλήσει ακόμα εγω με τεχνικούς. Μακάρι να φανει εστω αν ήταν και πριν θα είμαι τυχερή στη. Ατυχία μου 1 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, Nenelfrog είπε Εγω δν ειπα να μην πληρωσω ενα ποσο που υποτίθεται εμένα μεσα. Εγω ρώτησα πως θα το αποδείξω οτι δν το εχω κάνει εγω. Το ειπα κ στην αρχή.. Δεν ήξερα οτι πληρωνω μόνο τα πάγια μέχρι που ρώτησα αντρα και ειδε τις κιλοβατορες. Συγνώμη κ ολας αλλα δεν γνωρίζω απο αυτα, εγω απλα πλήρωνα Και οτι ρωτησα την ιδιοκτήτρια σαν πρώτη κινηση αυτο μου ηρθε να κανω κ αυτο εμπιστεύτηκα και λαθος μου. Στο κατω κατω εγωνα κοιτάξω το μετρητή εγω? Να δω τι αφού δεν ξέρω. Αυτοι που ερχόντουσαν και μετραγανε??? Δεν θα κριθω γ αυτο και αν το ξανα κανω. Για ονομα... Ναι εχουν βαλει κ περιμένω τον πρώτο λογαριασμό. Δεν εχω μιλήσει ακόμα εγω με τεχνικούς. Μακάρι να φανει εστω αν ήταν και πριν θα είμαι τυχερή στη. Ατυχία μου Για αυτό στα bold σου έχω ήδη απαντήσει, περίμενε πρώτα να σε ενημερώσουν, και μετά αποφασίζεις πως θα κινηθείς. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, ασχολίαστα.
takoulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Nenelfrog είπε Εγω δν ειπα να μην πληρωσω ενα ποσο που υποτίθεται εμένα μεσα. Εγω ρώτησα πως θα το αποδείξω οτι δν το εχω κάνει εγω. Το ειπα κ στην αρχή.. Δεν ήξερα οτι πληρωνω μόνο τα πάγια μέχρι που ρώτησα αντρα και ειδε τις κιλοβατορες. Συγνώμη κ ολας αλλα δεν γνωρίζω απο αυτα, εγω απλα πλήρωνα Και οτι ρωτησα την ιδιοκτήτρια σαν πρώτη κινηση αυτο μου ηρθε να κανω κ αυτο εμπιστεύτηκα και λαθος μου. Στο κατω κατω εγωνα κοιτάξω το μετρητή εγω? Να δω τι αφού δεν ξέρω. Αυτοι που ερχόντουσαν και μετραγανε??? Δεν θα κριθω γ αυτο και αν το ξανα κανω. Για ονομα... Ναι εχουν βαλει κ περιμένω τον πρώτο λογαριασμό. Δεν εχω μιλήσει ακόμα εγω με τεχνικούς. Μακάρι να φανει εστω αν ήταν και πριν θα είμαι τυχερή στη. Ατυχία μου Καλως... Αν σου εχουν πει οτι εχει πειραχθει ο μετρητης θα περιμενεις τοτε μια επιστολη απο τον Δεδδηε... Που θα σε καλουν να παρουσιαστεις να δωσεις εξηγησεις... Που θα αναφερει τι βρηκαν... Οι καταμετρητες δεν γνωριζουν και ουτε μπορουν να ελεχξουν τον μετρητη.. Αυτο το κανουν μονο οι τεχνικοι του Δεδδηε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα