Simos805 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, έχω τα Windows 10 εγκατεστημένα σε iMac 5K 2017 μέσω Bootcamp, με τα εξής χαρακτηριστικά: Intel Core i7 7700K, AMD Radeon Pro 580 8GB, 16GB RAM 2400MHz. Εδώ και 2.5 χρόνια, παίζω παιχνίδια στο iMac χωρίς κανένα θέμα, και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση έχοντας 60fps με τις κατάλληλες ρυθμίσεις γραφικών στο κάθε παιχνίδι. Εδώ και δυο εβδομάδες όμως, ίσως μετά την εγκατάσταση κάποιας ενημέρωσης των windows, έχει μειωθεί κατά πολύ η απόδοση στα παιχνίδια! Συγκεκριμένα, όταν ανοίγω ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, τα πρώτα 5-10 λεπτά (μπορεί και λιγότερο ή περισσότερο κάποιες φορές) παίζει στα 60fps, αλλά μετά η απόδοση του πέφτει σταδιακά φτάνοντας και τα 35fps!! Παρατήρησα, πώς καθ’ όλη τη διάρκεια, ο επεξεργαστής τρέχει σχεδόν στο μέγιστο clock speed του στα ~4.0GHz+ και η χρήση της κάρτας γραφικών είναι στο 100%, που σημαίνει πως δεν έχουμε να κάνουμε με thermal throttling. Φυσικά έχω το power plan στις μέγιστες επιδόσεις και όλες τις ρυθμίσεις στην επιλογή για μεγιστοποίηση απόδοσης. Δοκίμασα να κάνω και επαναφορά και καθαρή εγκατάσταση των windows εγκαθιστόντας μετά μόνο 2-3 παιχνίδια από το Steam για δοκιμή (βάζοντας ακριβώς τις ίδιας ρυθμίσεις γραφικών στο καθένα που είχα πάντα), αλλά τίποτα, το πρόβλημα παραμένει. Φυσικά όλο το λογισμικό μου είναι ενημερωμένο. Έτρεξα και ένα sfc /scannow το οποίο δεν βρήκε σφάλματα. Είναι σαν το σύστημα να μην εκμεταλεύεται σωστά τους πόρους του. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να επαναφέρω την απόδοση των παιχνιδιών μου όπως ήταν τόσα χρόνια??
Simos805 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, bblaw20 είπε Μηπως θελει και update το bootcamp? Τα έχω κάνει όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα