koularasss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα. Έβαλα έναν ssd με windows 10 που δουλεύει μια χαρά, θέλω όμως να μπω στα 7αρια που είναι στον παλιό δίσκο (hdd). Μπήκα στο bios και έβαλα boot option τον hdd αλλά με το που εκκινεί τα 7αρια η ανάλυση είναι τέρμα χαμηλή (ίδια με αυτή της ασφαλής λειτουργίας) και δεν δουλεύει ποντίκι και πληκτρολόγιο (τα δοκίμασα σε όλες τις usb θύρες). Τι μπορεί να φταίει; Επίσης άλλαξα και μητρική και επεξεργαστή. Πρέπει μήπως να εγκαταστήσω κάποιο driver; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 πως γινετα να μην bootαρουν τα windows 7 (το θέμα σου ) και η ανάλυση είναι τέρμα χαμηλή (ίδια με αυτή της ασφαλής λειτουργίας) ? 19 λεπτά πριν, koularasss είπε η ανάλυση είναι τέρμα χαμηλή (ίδια με αυτή της ασφαλής λειτουργίας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Όντως συγνώμη, λάθος το διατύπωσα. Μπουτάρουν αλλά η ανάλυση γίνεται ίδια με αυτή της ασφαλής λειτουργίας και δεν δουλεύει ποντίκι/πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, koularasss είπε Όντως συγνώμη, λάθος το διατύπωσα. Μπουτάρουν αλλά η ανάλυση γίνεται ίδια με αυτή της ασφαλής λειτουργίας και δεν δουλεύει ποντίκι/πληκτρολόγιο. άμα βρεις τρόπο να ενεργοποιήσεις το ποντίκι και πας στις ρυθμίσεις ανάλυσης θα φτιαξει Δοκίμασε ποντίκι PS/2 μήπως έχεις θέμα με τα usb η χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο bios Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Τετοιο ποντικι εχω στο πατρικο μου. Το ΣΚ θα παω να το παρω. Μπορω μεχρι τοτε να κανω καποια ρυθμιση απο bios; https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-DS3H-rev-10#kf αυτη τη μητρικη εχω. Επισης οταν εγινε αυτο εκανα reset και μου εβγαλε το παραθυρο οτι δεν εγινε σωστος τερματισμος των windows. εκει δουλευε κανονικο το πληκτρολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) η ιδια μητρικη ειναι και στα win 10? εκει εχεις θεμα? Δες μήπως υπάρχει επιλογή στο bios usb keyboard και usb mouse και βαλτην enable να δεις τι κάνει Δοκίμασε ένα άλλο ποντίκι Κανε μια επανεκκίνηση και αστο για λιγο μηπως κανει εγκατάσταση υλικού Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Στην ιδια μητρικη και τα win10 αλλα ειναι σε ssd και δεν εχω κανενα θεμα. Δοκιμασα και με αλλο ποντικι και παλι τιποτα. Δοκιμαζω και τα αλλα που λες και επανερχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, koularasss είπε Στην ιδια μητρικη και τα win10 αλλα ειναι σε ssd και δεν εχω κανενα θεμα. αφου τα 10ρια δεν εχουν προβλημα μην πειραξεις το bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δεν βρηκα κατι να αλλαξω εν τελει. Περιμενα λιγο αλλα και παλι τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, koularasss είπε Επίσης άλλαξα και μητρική και επεξεργαστή. Αν με αυτό εννοείς ότι τα 7άρια ήταν από άλλη μητρική τότε αυτό είναι το πρόβλημα σου. Ίσως αν έχεις πληκτρολόγιο-ποντίκι ps2 να δουλέψουν αλλά και πάλι θα χρειαστεί λίγη δουλειά για να στρώσει. Βάλε ps2 σετ και κάνε sysprep το σύστημα δίνοντας από γραμμή εντολών που θα ανοίξεις σαν διαχειριστής την εντολή %WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /generalize /shutdown /oobe Βασικά, για να δουλέψει σωστά η sysprep θα πρέπει να εκτελεστεί ΠΡΙΝ αλλάξεις την μητρική. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει τώρα, οπότε αν η προηγούμενη μητρική είναι ακόμα λειτουργική τότε η βέλτιστη λύση είναι να βάλεις όπως-όπως την παλιά μητρική μόνο με τον δίσκο με τα 7, την μνήμη και την κάρτα γραφικών, να μπουτάρεις, να εκτελέσεις την sysprep και όταν κάνει τερματισμό να ξανακάνεις την αλλαγή. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείς να το δοκιμάσεις και τώρα αλλά η καλύτερη λύση είναι η καθαρή εγκατάσταση. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physvlog Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Και τωρα θα του δουλεψει και θα ξαναστηθει το προφιλ απο την αρχη με drivers και ολα. Βασικα ειναι τυχερος που του μπουταρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα