Sup25 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Γειά σας παιδιά είμαι νέο μελος. Εδώ και καιρό θέλω να φύγω από την επαρχιακή μου πόλη και να μετακομίσω σε κάποια άλλη πόλη της χώρας. Θέλω να αναφέρω ότι είμαι 25 ετών και έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ένα διαμέρισμα σε κάποια καλή περιοχή. Το θέμα είναι ότι κάποιες φορές μου αρέσει μια περιοχή με μαγαζιά και κόσμο αλλά άλλες φορές προτιμώ την ησυχία. Έχω κάποιες ιδέες: 1. Αθήνα (Βόρεια ή Νότια προάστια) 2. Θεσσαλονίκη ( Ανατολική ή Πανόραμα) 3. Πάτρα 4. Βόλος 5. Γιάννενα Εσύ τι θα είχες επιλέξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonath13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καμία από αυτές φιλε. Βολο ναι, Τρίκαλα, Ρέθυμνο Ρόδο η Κω, Σπάρτη Καλαμάτα αυτές τις πόλεις που σου λέω έχω μείνει καιρό λόγω επαγγελαμτος Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από sonath13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BarbieQ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δε μπορώ να μιλήσω για καμιά άλλη πόλη εκτός από τη Θεσσαλονίκη, αλλά κέντρο μόνο!! Τα έχεις όλα στα πόδια σου και οι αποστάσεις είναι σχετικά μικρές... Με λίγα λόγια, τα συνδυάζει όλα και συμφέρει 😉😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos04 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Εχω φύγει από Αθήνα και μένω μόνιμα Καλαμάτα εδω και 7 χρόνια. Ειναι μία πολυ ωραια πολη για να ζεις. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 το θεμα ειναι να μπορεις στην πολη που θα πας να εξασκισεις και το επαγγελμα που θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 ο καθε ενας θα παινεψει την πολη του. το ερωτημα οπως το εχεις θεσει μαλλον για κουιζ μου κανει παρα για πραγματικο ερωτημα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Σε νησι δεν το σκεφτεσαι; Ζακυνθο πχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Εγώ Αθήνα μένω αλλά μια πόλη που μου κανε εντύπωση και είπα ωραία είναι εδώ, έμενα, είναι τα Χανιά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Οπου βρεις το καλυτερο σπιτι,ουτως η αλλως μεσα θα εισαι μονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Sup25 είπε Γειά σας παιδιά είμαι νέο μελος. Εδώ και καιρό θέλω να φύγω από την επαρχιακή μου πόλη και να μετακομίσω σε κάποια άλλη πόλη της χώρας. Θέλω να αναφέρω ότι είμαι 25 ετών και έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ένα διαμέρισμα σε κάποια καλή περιοχή. Το θέμα είναι ότι κάποιες φορές μου αρέσει μια περιοχή με μαγαζιά και κόσμο αλλά άλλες φορές προτιμώ την ησυχία. Έχω κάποιες ιδέες: 1. Αθήνα (Βόρεια ή Νότια προάστια) 2. Θεσσαλονίκη ( Ανατολική ή Πανόραμα) 3. Πάτρα 4. Βόλος 5. Γιάννενα Εσύ τι θα είχες επιλέξει; Είναι γενική η ερώτηση σου. Πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Αρχικά έχεις μείνει ποτέ σε μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη; Οι ρυθμοί τους είναι πολύ διαφορετικοί από την επαρχιακή πόλη που μεγάλωσες και αρκετοί δεν την παλεύουν. Εγώ πάντως θα διάλεγα με βασικά κριτήρια που έχω δικούς μου ανθρώπους για να μην χρειαστώ να χτίσω τον κύκλο μου από το μηδέν και τι σπίτι μπορώ να αγοράσω με το ποσό που διαθέτω. Με τα λεφτά που παίρνεις διαμέρισμα στα Β.Π της Αθήνας ας πούμε αγοράζει μονοκατοικία στις περισσότερες πόλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pickle Rick Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Αθήνα Αλιμο-Φλοισβος-Π.Φάληρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 να γνωρίζεις ότι όσο είσαι νεαρός οι μεγάλες πόλεις δεν συγκρίνονται με καμία επαρχία, περνώντας τα χρόνια η ζωή αρχίζει και κουράζει και η κούραση είναι ευθέως ανάλογη του μεγέθους της κάθε πόλεως, στην ηλικία μου, 49 πλέον, θα ψάχνεις να φύγεις από αστικό κέντρο άρον άρον εκτός αν καταφέρεις να πλουτίσεις ( στο εύχομαι), οπότε βρες μια κομώπολη κοντά σε αστικό κέντρο αλλά να υπολογίσεις το κόστος της καθημερινής μετακίνησης, ιδανικό μου φαίνεται π.χ. Επανωμή στην Θεσσαλονίκη. Βέβαια μπορείς όταν "γεράσεις" να πουλήσεις το σπίτι και να πάρεις αλλού, οπότε σε αυτήν την περίπτωση μείνε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Εγω θα διαλεγα πρωτευουσα νομου που συνορευει με Αθηνα η Θεσσαλονικη. Μερικα παραδειγματα: Κορινθος, Χαλκιδα, Κατερινη, Βεροια, Σερρες, κ.λ.π. Θα εχεις τα καλα της επαρχιας, πιο ηρεμα και φθηνοτερο σπιτι, και οποτε θελεις σε 1 ωρα θα εισαι σε μεγαλο αστικο κεντρο. Να υποθεσω οτι το θεμα δουλεια δε σε απασχολει καθολου, στην επιλογη της πολης; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sup25 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους απάντησαν στο θέμα μου. Σίγουρα δεν θα αποφασίσω να μετακομίσω σε μια πόλη την οποία δεν έχω επισκεφτεί και σίγουρα δεν θα αποφασίσω μέσα από ένα forum. Το θέμα το έκανα ποιο πολύ για συζήτηση και για να μου πείτε και εσείς κάποιες εμπειρίες που έχετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Σε άλλο πλανήτη έτσι όπως γίναμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα