Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, di maria kun είπε

παιδες μια ερωτηση,ειχα αγορασει περσι αυτα τα ακουστικα,

CoolerMaster MH752

https://www.skroutz.gr/s/16253352/CoolerMaster-MH752.html#specs

ειμαι παντελως ασχετος αυτα εχουν συμβατοτητα με το ps5 ωστε να παραγουν τον 3d audio ηχο,σωστα??

Στο μενου ηχου ανοιγει η επιλογη προφιλ 3d ηχου.

και επισης το εχω αφησει στην επιλογη 3 προεπιλογη-τοεχει αλλαξει κανεις αυτο?

Όλα τα ακουστικά είναι συμβατά με τον 3d ήχο του ps5.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν πατάω τον σταυρό κολλάει μέσα τις μισές φορές... . Μετά από μπόλικο mashin στο ratchet σαν να έχει βελτιωθεί λίγο αλλά έχει άλλη αίσθηση το κουμπί.  Σαν αυτά τα χειριστήρια των 10€... Καλή ανάσταση να έχουμε.

2 ώρες πριν, di maria kun είπε

παιδες μια ερωτηση,ειχα αγορασει περσι αυτα τα ακουστικα,

CoolerMaster MH752

https://www.skroutz.gr/s/16253352/CoolerMaster-MH752.html#specs

ειμαι παντελως ασχετος αυτα εχουν συμβατοτητα με το ps5 ωστε να παραγουν τον 3d audio ηχο,σωστα??

Στο μενου ηχου ανοιγει η επιλογη προφιλ 3d ηχου.

και επισης το εχω αφησει στην επιλογη 3 προεπιλογη-τοεχει αλλαξει κανεις αυτο?

ναι γενικα οταν μιλαμε για ακουστικο που συνδέεται με 3.5mm jack, ΟΛΑ ειναι "συμβατα" με το virtual surround ηχο.
Το οτι ορισμενα ακουστικα το γραφουν στο κουτι "συμβατα με 3d audio ps5" ειναι marketing παπατζα :) 
ολα ειναι συμβατα καθως το virtual surround του ps5 (που στην ουσια ειναι και αυτο οπως το Dolby atmos, DTSx, Windows Sonic κλπ), ειναι απλα ενα προγραμμα που "ξεγελάει" το αυτί να νομίζει οτι σε ακουστικα stereo οτι μπορει να ακουει surround.
γενικα, σχεδον όλα τα ακουστικα στην αγορα ειναι stereo να ξερεις. ακομα κ αυτα που λενε οτι ειναι surround, εννοούν οτι εχουν δικο τους προγραμμα virtual surround πανω τους, οποτε αν το μηχανημα που τα κουμπωσεις δεν εχει πχ dolby atmos, θα χρησιμοποιεί το δικο του λειτουργικο για να σου δωσει αυτη την ψευδαίσθηση.

Υπάρχουν πολυ πολυ λιγα ακουστικα με πολλαπλους οδηγους επανω αλλα η τεχνολογια εχει προβληματα με παρεμβολές μεταξύ των συχνοτήτων και οι περισσότερες εταιρίες την εχουν εγκαταλείψει προς οφελος του virtual ;) 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Rift Apart φαίνεται όντως next gen. Η λεπτομέρεια, η υψηλή γεωμετρία των χώρων και οι φωτισμοί είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο σε σχέση με το R&C του PS4.

Δεν μπορούμε επίσης να το συγκρίνουμε με παιχνίδια τύπου TLOU2 όπου ο στόχος είναι ο ρεαλισμός. Είναι σαν να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Το Rift Apart μοιάζει με ταινία της Pixar. Το μόνο ανησυχητικό για μένα είναι ότι δεν έδειξαν 60fps gameplay. Επίσης ακόμα και τα 30fps δεν μου φάνηκαν πολύ σταθερά...🤔

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

5 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Παλιο tweet αλλα δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι απο τοτε.

Το γνωρίζω ότι θα υπάρχει performance mode (ευτυχώς). Απλώς θα ήθελα να έδειχναν κάτι και στο χθεσινό video. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τύποι της insomniac είναι ίσως το πιο skilled video game studio αυτή τη στιγμή.

Επίσης visually/artistically R+C>>>>Cyberbug (αν και δεν είναι δόκιμη η σύγκριση). Fight me.😁

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
  • Confused 1

Ερωτηση. Βλεπω στο internet οτι μπορω να αγορασω με 60 ευρω 70$ Us store gift card και επειτα να αγορασω πχ. το Returnal στα 69,99$ απο το US store χωρις καν vpn. Ισχυουν αυτα και ειναι απλη διαδικασια η θα φαω την ψυχη μου και θα ρισκαρω το οτιδηποτε;

Αλλαζει πολυ το πραμα αν η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη αναμεσα στα δυο stores.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...