Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

44 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Δωρεαν διατιθεται για ενα χρονικο διαστημα... Και μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους τιτλους στο PS overall...

Για δωρεάν εννοείτε, αλλα από τους καλύτερους τίτλους του PS γενικά?! :D Ούτε για πλακα. Aντε μέσα στο top 20 του PS4 okay.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Γνωστός κωλοτούμπας ο Jimάκος :P

6 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Και μενα παντως με εψηνε το returnal αλλα με το που ακουσα roguelike hard pass απο εμενα.

Και εγω μια απο τα ιδια αλλα και το Hades που ειναι roguelike το επαιξα και μαρεσε πολυ,αρα αν το συγκεκριμενο βγει διαμαντι,σιγουρα θα το εχω στα υποψην να το δοκιμασω.

Θα δουμε σε λιγες μερες τι ψαρια πιανει.

Αν είναι roguelike το returnal όπως γράψατε, αν και πάλι δεν δικαιολογεί την τιμή των 80 ευρώ για AA και 10-15 ώρες, τουλάχιστον θα έχει αρκετό replayability για να μην είναι τόσο κοροϊδία. Θα συμβούλευα όλους να δοκιμάσουν παρόμοια bullethell παιχνίδια (αν και δεν υπάρχουν πολλά σε 3D) αν δε ξέρουν περί τίνος πρόκειται γιατί ΔΕΝ είναι για τον καθένα αυτό το είδος. Μερικά από τα καλύτερα του είδους είναι το binding of isaac, enter the gungeon και hades.

5 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Τόσα Bitcoin έχεις και λογαριάζεις αν θα πάρεις 1 ή 2 παιχνίδια;

To Returnal είναι πανέμορφο. Μακάρι να βγαίνανε περισσότερα παιχνίδια με τέτοιου είδους aesthetics.

τα bitcoin δεν τα πουλάς τα κάνεις hodl. Είμαι hodler :P 

11 ώρες πριν, optimus prime είπε

Εγω το τσιμπησα ηδη,με εχει ιντριγκαρει πολυ το Allien στοιχειο/ατμοσφαιρα και απο οτι φαινεται εχει πολυ fluid combat.

Μου αρεσει επισης οτι ειναι procedural για να σπαει λιγο την μονοτονια.

Αυτος δινει αρκετες πληροφοριες.

και μένα αλλά θέλω review πρώτα να δω αν μου κάθετε καλά το gameplay του. Συν αυτό στις κονσόλες με την στόχευση μέσω gamepad είναι κανoνικά δαχτυλουργικό 

20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και εγω μια απο τα ιδια αλλα και το Hades που ειναι roguelike το επαιξα και μαρεσε πολυ,αρα αν το συγκεκριμενο βγει διαμαντι,σιγουρα θα το εχω στα υποψην να το δοκιμασω.

Θα δουμε σε λιγες μερες τι ψαρια πιανει.

Εμένα στο Hades με ξενέρωσε το ξανά απο την αρχή. Ελπίζω να έχει shortcuts το Returnal, αλλιώς θα βαρεθώ   

• Moderators
11 hours ago, chek2fire said:

σκέφτομαι για αγορά η αυτό η το nier που δεν έχω παίξει. Περιμένω review και από τα δύο  να αποφασίσω 

Εννοείται θα πάρεις το Nier, τι σόι Ιάπωνας είσαι...

• Like 1

6 λεπτά πριν, nekrik είπε

Εμένα στο Hades με ξενέρωσε το ξανά απο την αρχή. Ελπίζω να έχει shortcuts το Returnal, αλλιώς θα βαρεθώ   

Θα δουμε σε λιγες μερες.

Προσωπικα παντως πιο πολυ περιμενω το Ratchet and Clank του Ιουνιου,παρα το Returnal,απο τα οσα εχω δει ως τωρα.

• Like 1

1 ώρα πριν, chek2fire είπε

τα bitcoin δεν τα πουλάς τα κάνεις hodl. Είμαι hodler :P 

και μένα αλλά θέλω review πρώτα να δω αν μου κάθετε καλά το gameplay του. Συν αυτό στις κονσόλες με την στόχευση μέσω gamepad είναι κανoνικά δαχτυλουργικό 

Eγω δεν επηρεαζομαι απο reviews,μπορω να καταλαβω βλεποντας καποιον να παιζει εαν εχει αυτα που περιμενω να συναντησω η οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...