Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, broxopios είπε

Το αγόρασα πριν 3 μέρες γι αυτό σου λέω με σιγουριά. Εγώ πήρα την champions edition που την έχει 35.99€ (προσφορά από 89,99€) και γράφει ps4 & ps5. Μπορείς να κατεβάσεις και τις 2 εκδόσεις. Σε μπερδεύει λίγο γιατί όντως έχει κάποιες πιο ακριβές, αλλά υποτίθεται είναι σε προσφορά. 

Αν δεν έχει θέμα να παίξει την ps4 έκδοση, αγόρασε το δισκάκι. Αν έχεις χρόνο προσπάθησε με την ΕΑ να ενεργοποιήσεις την ps5 έκδοση. Θα σου ζητήσουν φωτογραφίες από το δισκάκι και από την απόδειξη αγοράς, καθώς αντίστοιχα και την απόδειξη αγορά του ps5. Εκτός αν είσαι τυχερός και στην πάρει αμέσως μιας και έχει περάσει αρκετός καιρός από την κυκλοφορία του και ίσως να το δίνουν αυτόματα. 

Δυσκολο να το βρεις σε αγγελια και ο αλλος να εχει την αποδειξη να σου δωσει.

Εχω βρει να παρω σε δισκακι το FIFA 21 NXT LVL EDITION στα 50 ευρω σφραγισμενο, αξιζει η να παρω απο το store αυτο που εχεις παρει και εσυ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

49 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δυσκολο να το βρεις σε αγγελια και ο αλλος να εχει την αποδειξη να σου δωσει.

Εχω βρει να παρω σε δισκακι το FIFA 21 NXT LVL EDITION στα 50 ευρω σφραγισμενο, αξιζει η να παρω απο το store αυτο που εχεις παρει και εσυ;

Νομίζω ότι αξίζει από το store. Εκτός αν μετά θελήσεις να το πουλήσεις. Αλλά αν βγει το 22 δεν ξέρω πόσο θα μπορέσεις να το πουλήσεις. Θα πέσει πολύ η τιμή του. 

Εγώ αυτό που έκανα είναι να αγοράσω μια 50αρα psn με 43€. Αγόρασα το fifa 21 στα 36€ και μου έμεινα μέσα και 14€ για μελλοντικές αγορές. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

37 λεπτά πριν, privateer είπε

Το DigitalFoundry λέει πως είναι τελείως "broken" οτιδήποτε είναι SDR στο PS5 ό,τι και να κάνεις 😕

Μόνο στο τουίτερ τα λένε αυτά..!!

Επεξ/σία από DeepSeaAI

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, privateer είπε

Aυτό είναι ένα πολύ περίεργο issue και δεν μπορώ να μαντέψω κάποιον λόγο που να βγάζει νόημα για το πως εμφανίστηκε στο PS5 ενώ δεν έπαιζε μέχρι το PS4 Pro. Και το Digital Foundry ακόμα δεν είχε κάποιο insight.

Πίστευα οτι θα είναι ζήτημα λίγων εβδομάδων να φτιαχτεί με update (και ίσως μάθουμε κάτι παραπάνω από τεχνικής πλευράς) αλλά τίποτα ακόμα.

Επεξ/σία από EuphangeL

Στις 26/3/2021 στις 11:37 ΜΜ, DeepSeaAI είπε

https://www.vg247.com/2021/03/26/ps4-psvr-sony-free-games/

Από σήμερα δωρεάν τα:

Abzu
Enter the Gungeon
Rez Infinite
Subnautica
The Witness
Thumper
Paper Beast

και
Astro Bot Rescue Mission
Moss
για PlayStation VR

Στις 27/3/2021 στις 9:07 ΠΜ, icenex είπε

Για τα παιχνιδια που δινει η σονυ βαζω και το παρακατω λινκ για οσους θελουν κανουν την προσθηκη μεσω browser.Τουλαχιστον οσον αφορα ελληνικους λογαριασμους.

https://store.playstation.com/en-gr/category/9779f12f-50c8-4c07-8d20-47e21293b6c6/1

Ακομη και οσοι δεν εχουν κονσολα αυτη τη στιγμη, αλλα εχουν λογαριασμο στο psn μπορουν να τα προσθεσουν στην βιβλιοθηκη τους, μαζι με το Rachet and Clank και το Horizon οταν βγει, για να μην τα χασουν.

• Like 2

21 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Απο cdkeys δινουν κατευθειαν κλειδι και το κανουμε redeem?

η θελει καμια πολυπλοκη διαδικασια?

Ευρωπαϊκό κλειδί μόνο κατευθείαν εξαργύρωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...