Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, sndev είπε

το ps5 σε rest εαν πεσει το ρευμα κ δεν εχεις ups παθανει κοκομπλοκο ο συγχρονισμός με τα save στο cloud (το οποιο διορθώνετε αν πατησεις τη σωστη επιλογη) κατα τα αλλα κανενα θεμα 

Ποια επιλογή ακριβώς? 

Για παν ενδεχόμενο! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρωτας εμενα που πατησα τη λάθος κ εχασα 25 μερες προοδο απο το control 🤣.

ειναι εκείνη που λέει να διαβάσει τα  save απ τη κονσολα τώρα ειναι η αριστερή η η δεξια δε θυμάμαι

• Like 1

Ετοιμο και το ps plus για αυριο , εκανα χρονο τελικα. Τα saves μονο που με ενδιαφερουν για f1 2020 μπορουν να μεταφερθουν ετσι ή πρεπει να κανω τη διαδικασια με την ενωση των κονσολων;

• Like 1

Ο κοσμος θελει νορμαλ αμαξια να τους χωνει τουρμπινες εξατμισεις τσιπακια κτλπ.εκει ηταν η επιτυχια.πανικος γινονταν. Το sport ηταν αποτυχια για πολλους.δεν θελει κανεις να οδηγα διαστημοπλοια απο 15 εκατομμυρια ευρω.ελπιζω στο επομενο να ειναι διαφορετικα.

• Like 2

9 ώρες πριν, vorlon είπε

Εχω το Samsung A30s του οποίου ο φορτιστής έχει ταχεία φορτιση. Είναι οκ να φορτίζω με αυτόν το contoller του PS5?

Εγώ χρησιμοποιούσα αρκετά συχνά στο παρελθόν έναν ταχυφορτιστη της LG για το dualshock 4, χωρίς κανένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Επειδή το χειριστήριο δεν υποστηρίζει ταχυφόρτιση, ο φορτιστής λειτουργούσε στο κανονικό mode φόρτισης. Ο συγκεκριμένος βέβαια δεν ήταν ταχυφορτιστής πολλών watt και δεν ξέρω αν ένας άλλος μεγαλύτερος κάνει ζημιά το dualsense. Στην θέση σου θα αγόραζα την επίσημη βάση φόρτισης των 30 ευρώ. Εγώ την πήρα και σώθηκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο 2 μέρες που έχω το PS5 αυτο που έχω να πω είναι εντελως αθόρυβο. Μου θύμησε εποχές PS1 & PS2 οπου άκουγες μόνο τον ήχο απο το game

Τωρα το βραδυ μου έκανε το εξης κουλο. Εχω το controller του 4 και μπαίνω στο Netflix. Με το που αρχιζει να παίζει κάτι σβήνει το φως απο το controller. Μολις γυρίσω στο κεντρικο μενόυ ανάβει. Στο μεταξύ όσο παίζει η σειρά το controller λειτουργει κανονικα.

Επεξ/σία από vorlon
  • Like 2

καλημερα σε ολους.

χτες πηγα σε εναν φιλο του γιου μου να τσεκαρω το ps5 που πηρε,και ειλικρινα δεν την παλευα 

καθολου μα καθολου με το μενου του..

1 ωρα να βρεις που ειναι οι ληψεις,αλλη μια ωρα που ειναι η επιλογη turn off console,tragic εντελως..

την παλευετε γενικα,η ειμαι εγω ο παραξενος???

εγω που το συνήθισα πλεον μου φαίνεται πιο ευκολο απο το παλιο ,εχει τη δικη του φιλοσοφία. αλλα ναι τη πρωτη δευτερη μερα έβριζα θεους κ δαίμονες δε μπορουσα να καταλαβω πως κανεις πάρτι κ πως ρυθμίζεις τους ήχους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

καλημερα σε ολους.

χτες πηγα σε εναν φιλο του γιου μου να τσεκαρω το ps5 που πηρε,και ειλικρινα δεν την παλευα 

καθολου μα καθολου με το μενου του..

1 ωρα να βρεις που ειναι οι ληψεις,αλλη μια ωρα που ειναι η επιλογη turn off console,tragic εντελως..

την παλευετε γενικα,η ειμαι εγω ο παραξενος???

Τρια πατηματα κανεις ρε φιλε να δεις τα download,σιγα το μπερδεμα..

Οπως ολα τα προιοντα,ειτε ειναι κινητα η τηλεορασεις η μονιτορ,av receiver κτλ παντα την πρωτη φορα θες καποια ωρα να μαθεις τα μενου/υπομενου.

Δεν καταλαβαινω γιατι το ps5 πρεπει να ειναι η εξαιρεση του κανονα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2

57 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Τρια πατηματα κανεις ρε φιλε να δεις τα download,σιγα το μπερδεμα..

Οπως ολα τα προιοντα,ειτε ειναι κινητα η τηλεορασεις η μονιτορ,av receiver κτλ παντα την πρωτη φορα θες καποια ωρα να μαθεις τα μενου/υπομενου.

Δεν καταλαβαινω γιατι το ps5 πρεπει να ειναι η εξαιρεση του κανονα..

γιατι ΕΙΝΑΙ μπερδεμα,δεν ειναι μενου αυτο,μην τρελαθουμε,στο ps4 αμεσως εβγαζες ακρη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...