Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε

Batman Arkham knight έχω φτάσει περίπου 53%(75% βασικού story) και έχει κλείσει 5 φορές το παιχνίδι σε διαφορετικό σημείο. Δεν μου το έχει κάνει σε άλλο παιχνίδι. Στέλνω αναφορά συνέχεια αλλά να φανταστώ είναι λόγω κακου BC? 

Είχε θέματα το παιχνίδι στο 4(προ)? θυμάται κανένας;

Δεν ειχα αντιμετωπισει το παραμικρο στο vanilla ps4 back in the day.

Μπορει να ειναι οντως κοκομπλοκο του BC.

• Thanks 1
Δημοσ.

σημερα απο ρεστ μου εβγαζε μονιμα μωβ εικονα κ δε μπορουσα να κανω τπτ. το λειτουργικό έπαιζε απο πίσω καθως ακουγα τοθς ηχους απο τα εικονίδια. απο το power button της κονσολας το πάτησα κ ξαναμπηκε rest αλλα οταν επανήλθε πάλι μονο μωβ οθόνη. εφτιαξε μονο βγάζοντας το χύμα απο τη πριζα.

• Sad 2
Δημοσ.
Στις 4/3/2021 στις 2:01 ΜΜ, ilos είπε

Ρε παλικάρια το Ghost Of Tsushima που αναφέρθηκε και το God Of War πήραν free updates για να δουλεύουν 4k60 "enhanced" στο ps5. Το ίδιο θα γίνει κάποια στιγμή και με το TLOU2. Δε ζητάνε πληρωμή όπως πχ γίνεται στο spiderman, το cod και το nba2k21. Για κάποια άλλα παιχνίδια που επανακυκλοφόρησαν για το ps5 όπως το nioh 2, είναι και πάλι free το upgrade στην ps5 version και μάλιστα με ps4 save migrate. Αν και για το πρώτο nioh, θα πρέπει να πληρώσεις για την ps5 version, ψιλο-lame αλλά πάει και καιρός που έχει βγει.

Πραγματικα  το εσβησα και το επανεγκατεστησα ....κι μετα επαιζε στο ps5 .Τι να πω...

Δημοσ.
55 minutes ago, icenex said:

Την κανανε τουμπανο απο ολες τις αποψεις και ειναι πιο ωραια απο την official.

αυτο δεν ηταν δυσκολο 🤣

Δημοσ.
9 ώρες πριν, privateer είπε

αυτο δεν ηταν δυσκολο 🤣

Έκτρωμα η συγκεκριμένη υλοποίηση που είδα στο βίντεο.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, privateer είπε

αυτο δεν ηταν δυσκολο 🤣

Προσωπικα μου αρεσει αρκετα το ps5. Και με τις καμπυλες το κανει λιγο πιο φουτουριστικο.

Αντιθετως, το παραπανω watercooling, καθολου.

• Like 4
Δημοσ.

Και εγω τωρα που το εβαλα διπλα στην tv το γουσταρω πολυ..

Βεβαια εχω το digital που ειναι πιο συμμετρικο και φαινεται πιο ωραια στο ματι.

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι εχει την usb c θυρα μπροστα και εχοντας βαλει εναν ssd εκει,το καλωδιο που κρεμεται χαλαει πολυ την προσοψη.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν σχέδιο μου αρέσει, ειδικά τα λευκά faceplates που βγαίνουν. Το αυξημένο μέγεθος της όμως όχι, "ντούκι" το μηχάνημα..ευελπιστώ σε έκδοση slim στα μέσα της ζωής του. Το Series Χ από την άλλη με την ορθογώνια συμμετρία του μου αρέσει περισσότερο γιατί είναι πιο μαζεμένο σε όγκο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, privateer είπε

αυτο δεν ηταν δυσκολο 🤣

για τα μάτια μου πάντως το ps5 είναι στην κυριολεξία στολίδι. 

Τώρα από τα game που έβαλαν αυτό το μήνα στο plus το Maquette αν και είναι πανέμορφο γενικά σέρνετε σε frame 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...