Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Έρχεται, έρχεται, ψεκάζει με fresh air, ψεκάζει με fresh air!

Πολύ ωραία, δύο λόγοι για λιγότερα "τσουρέκια" στο μέλλον.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλα μην το δενουμε και κομπο .Προς το παρον ειναι σε επιπεδο φημολογιας .Ας περιμενουμε την επισημη ανακοινωση σε καθε περιπτωση ειναι εξαιρετικα νεα .

59 λεπτά πριν, music_lover είπε

Έρχεται, έρχεται, ψεκάζει με fresh air, ψεκάζει με fresh air!

Πολύ ωραία, δύο λόγοι για λιγότερα "τσουρέκια" στο μέλλον.

Δικαιολογημένα τσουρέκια. Απαράδεκτοι είναι. Καλώς να τα βάλουν αλλά όχι και να χαιρόμαστε που μας κάνανε τη χάρη για τα αυτονόητα.  Έχω την XH90 και αν δεν τρωγανε bullying θα περνάμε τα απαυτα μας.

5 λεπτά πριν, chncynic είπε

Δικαιολογημένα τσουρέκια. Απαράδεκτοι είναι. Καλώς να τα βάλουν αλλά όχι και να χαιρόμαστε που μας κάνανε τη χάρη για τα αυτονόητα.  Έχω την XH90 και αν δεν τρωγανε bullying θα περνάμε τα απαυτα μας.

Συμφωνώ απόλυτα.

ΥΓ Και δω κάτοχος x90h

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, chncynic είπε

26 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Συμφωνώ απόλυτα.

ΥΓ Και δω κάτοχος x90h

Σύντεχνοι, παραλίγο "συνάδελφος" εδώ (Sony XH90) :
To πρόβλημα δεν ειναι οτι το PS5 δεν υποστηρίζει ακόμα VRR & 4K@120Ηz (επισήμως/system level) αλλά το οτι η ΧΗ90 δεν τα υποστηρίζει (VRR , + την θολούρα στα 4Κ@120Ηz).
Kαι να βγει το update στο PS5 για VRR, αμα δε βγει και στη XH90 θα ειναι δώρων άδωρων, η δε θολούρα, δυστυχώς, την βλέπω να παραμένει εκτός και αν γίνει το θαύμα και βγει FW update μετα απο την κυκλοφορία της XJ90 μιας που φοράνε ακριβώς το ίδιο mediatek SOC.

Μεγάλο κρίμα καθώς κατα τα άλλα πρεπει να είναι πολύ ωραία τηλεόραση - δεν εχω ξαναδεί τέτοιο αποτυχημενο ΤV launch πάντως, η Sony, ό,τι μπορούσε να κάνει λάθος το έκανε (βλέπε: ψευδή κυριολεκτικά διαφήμηση λειτουργιών, κακή ενημέρωση του αγοραστικού κοινού, μετατοπισμό τερμάτων 2-3 φορές σχετικά πάλι με τις λειτουργίες, 10άδες bug κτλπ κτλπ).

Υπομονή  ;) 

Επεξ/σία από red1

@red1 μάλλον μαζί τα δουλεύουν να κάνουν release. Προφανώς και τα 120Hz θα είναι λίγο θολούρα, σιγά μη το φτιάξουν - αλλα ανεκτό γιατί έχουν το δικαίωμα να το κάνουν σκατά και να μην τους ξαναπροτιμήσουμε πουθενά. :D

Anyway, υπομονή όντως και μακάρι να κάνουν κάτι σωστό στο θέμα γιατί δικαιολογημένα αρκετός κόσμος έχει νευριάσει με την κοροιδία του PS5+XH90 experience.

Στις 18/2/2021 στις 9:14 ΠΜ, kostiger είπε

Δεν συνδεονται με την τηλεοραση αυτα τα ακουστικα. Μονο με την κονσολα..

Υπαρχουν καποιες λιγες premium gaming επιλογες οπως τα Audeze Mobius και τα Sennheiser GSP 670 που υποστηριζουν και Bluetooth ταυτοχρονα, αλλα πας στα 300 ευρω...

Στις 18/2/2021 στις 9:02 ΠΜ, johnnyman είπε

Αυτά φαίνονται πολύ ωραία αλλά δεν είναι ασύρματα μόνο με καλώδιο :(

Ήθελα να τα συνδέω και με την TV. 

Κοίτα και τα Steelseries Arctis 9(Σκέτο, οχι το Χ) . Τα πήρα για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Τα έχω συνδεδεμένα με το dongle στο Playstation και με bluetooth στο κινητό για discord. Πολύ ωραία και άνετα (Τα φοράω 9-10 ώρες την ημέρα για δουλειά και gaming). Τα βρήκα προσφορά στα 160 αλλά κανονικά εχουν 180-190.

2 ώρες πριν, chncynic είπε

Σύμφωνοι βρε, αλλά μόνο χαρά μπορεί να φέρει αυτή η είδηση εφόσον επαληθευτεί.

• Like 1

7 ώρες πριν, red1 είπε

Σύντεχνοι, παραλίγο "συνάδελφος" εδώ (Sony XH90) :
To πρόβλημα δεν ειναι οτι το PS5 δεν υποστηρίζει ακόμα VRR & 4K@120Ηz (επισήμως/system level) αλλά το οτι η ΧΗ90 δεν τα υποστηρίζει (VRR , + την θολούρα στα 4Κ@120Ηz).
Kαι να βγει το update στο PS5 για VRR, αμα δε βγει και στη XH90 θα ειναι δώρων άδωρων, η δε θολούρα, δυστυχώς, την βλέπω να παραμένει εκτός και αν γίνει το θαύμα και βγει FW update μετα απο την κυκλοφορία της XJ90 μιας που φοράνε ακριβώς το ίδιο mediatek SOC.

Μεγάλο κρίμα καθώς κατα τα άλλα πρεπει να είναι πολύ ωραία τηλεόραση - δεν εχω ξαναδεί τέτοιο αποτυχημενο ΤV launch πάντως, η Sony, ό,τι μπορούσε να κάνει λάθος το έκανε (βλέπε: ψευδή κυριολεκτικά διαφήμηση λειτουργιών, κακή ενημέρωση του αγοραστικού κοινού, μετατοπισμό τερμάτων 2-3 φορές σχετικά πάλι με τις λειτουργίες, 10άδες bug κτλπ κτλπ).

Υπομονή  ;) 

Είναι ακριβώς όπως τα λες δυστυχώς..

Προς κατόχους ΧΗ90 , έχω την 75άρα και έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο . Ξαφνικά μπορεί αφού κλείσεις και ανοίξεις την τηλεόραση να μην έχει καθόλου ήχο καμία πηγή από HDMI . To ίδιο μου συμβαίνει και στο series X και στο PS5 . Για να επανέλθει πρέπει να κάνω restart την τηλεόραση .

Μετά από 1-2 μέρες που θα μπει σε sleep η tv το πρόβλημα επανέρχεται . Είδα και άλλους στο internet που έχουν το πρόβλημα . Εσείς το έχετε ?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκαναν τις προηγουμενες μερες κληρωση στη δουλεια της γυναικας μου καποια δωρα, μεταξυ αυτων και ps5... Φυσικα ημασταν ατυχοι.... 

Τωρα ειδα το εγραψα στο λαθος θεμα αλλα κλαιν! 

Επεξ/σία από gtsoui

Εν αναμονή του ps5 μου προσπάθησα σήμερα να κάνω login στο psn για να κάνω και συνδρομή να πάρω το control.

Όμως στο 2step verification δεν μου έρχεται το sms ποτέ.

Το ίδιο ισχύει και στην blizzard που έχω το ίδιο κινητό δηλωμένο.

Το έχει πάθει κανείς αυτό?

Έχω cosmote και iPhone.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...