Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, baspax1 είπε

Καλησπλερα μια ερώτηση,
Περιμενω και εγω το PS5 και προσφατα πηρα τον κωτσοβολο να αλλαξω την παραγγελία μου και να παρω το Digital μιας και δεν υπαρχει ουσια να εχω το cd αφου θα εχω 20 παιχνιδια με το plus, το θεμα ειναι οτι ο φιλος μου μου πηρε δωρο το Assasins Valhala σε CD , θα μπορω να το παρω με καποιον τροπο Digital? η να ακυρωσω την παραγγελία μου για αλλαγη σε Digital?

Πουλατο και παρτο σε ψηφιακο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

32 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Πουλατο και παρτο σε ψηφιακο

Που μπορώ να το δώσω; χωρίς να το σκότωσω; μαγαζιά όπως κωτσοβολος το παίρνουν; 

18 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

δεν εχω παρακολουθήσει τι γίνετε......φίλος θελει να αγοράσει το ps5.

υπάρχει κάπου διαθέσιμο για παραγγελία?

Οχι..Πες του καλο πασχα μη σου πω και καλο καλοκαιρι :lol:

Περα απο την πλακα να μπει ο φιλος σου σε αυτο το λινκ να παρακολουθει το νημα οταν ξανανοιξουν οι προπαραγγελιες να κανει μια για να μπει σε σειρα προτεραιοτητας.Επισης υπαρχει και η δυνατοτητα να αγορασει απο καποιον μαυραγοριτη που θα πουλαει την κονσολα με σομπρερο 200-300 ευρω η και παραπανω.

• Like 1

1 ώρα πριν, icenex είπε

Επισης υπαρχει και η δυνατοτητα να αγορασει απο καποιον μαυραγοριτη που θα πουλαει την κονσολα με σομπρερο 200-300 ευρω η και παραπανω.

500 παραπάνω είναι ο πιο φτηνός και φτάνει και 2000€ παραπάνω.

Καλά θα ήταν για 200-300 ευρώ.

• Like 1

χαζη ερώτηση, προφανως θέλουν κ θελουμε οποιοδήποτε feature με καλη υλοποίηση κ ας μη το χρησιμοποιούμε πάντα. θα κανει καλο σε όλους καθως αν υπαρχει κατι καθολικα θα υποστηρίζεται κ απο περισσότερα παιχνιδια (λογικα)

• Like 3

10 λεπτά πριν, selin323 είπε

Microsoft is asking Xbox owners if they would like PS5 DualSense features on Series X/S controller 😅

AΜα τους πληρωσει λογικα πενυματικα δικαιωματα ή το ονομασει Γιαννης, γιαννακης το δικο της λογικα.

1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

AΜα τους πληρωσει λογικα πενυματικα δικαιωματα ή το ονομασει Γιαννης, γιαννακης το δικο της λογικα.

Λες να το ονομάσει DS5 δηλαδή για να τους πληρωσει δικαιώματα;Γενικά σαν τεχνολογία προυπήρχαν όλα τα features απλά η Sony τα χρησιμοποιήσε (το haptic feedback για την ακριβεια οπως εχει αναφερθει, εχει χρησιμοποιηθει ηδη και με καλύτερα αποτελέσματα απλά διαφορετικό ονομα και ειναι μάλιστα και η ιδια εταιρεια πισω και απο τα 2 στα joy con)

• Like 1

1 ώρα πριν, stafftw είπε

Λες να το ονομάσει DS5 δηλαδή για να τους πληρωσει δικαιώματα;Γενικά σαν τεχνολογία προυπήρχαν όλα τα features απλά η Sony τα χρησιμοποιήσε (το haptic feedback για την ακριβεια οπως εχει αναφερθει, εχει χρησιμοποιηθει ηδη και με καλύτερα αποτελέσματα απλά διαφορετικό ονομα και ειναι μάλιστα και η ιδια εταιρεια πισω και απο τα 2 στα joy con)

Eκει τελος παντων που πρεπει να πληρωσουν!

1 ώρα πριν, stafftw είπε

ναι η ίδια εταιρεία ευθύνεται και για το αντίστοιχο του ds

• Like 1

3 ώρες πριν, selin323 είπε

Microsoft is asking Xbox owners if they would like PS5 DualSense features on Series X/S controller 😅

καλά ο controller του xbox είναι της πλάκας. Mιλάμε τελείως cheap δεν υπάρχει καν σύγκριση με αυτόν του ps

• Like 1

2 ώρες πριν, stafftw είπε

Τα καλύτερα αποτελέσματα? Πλάκα κάνεις που θες κάθε τρεις μήνες σέρβις...

24 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Τα καλύτερα αποτελέσματα? Πλάκα κάνεις που θες κάθε τρεις μήνες σέρβις...

Καλά δε συζητάω για το συνολική αξιοπιστία, εγώ προσωπικά τα έχω στείλει 2 φορές ήδη τα joy con, ουτε implement το εχουν κάνει παντου το hd rumble,αλλά έχει καλύτερο feeling επειδή είναι δυό ξεχωριστά (ένα σε κάθε χέρι) και έχει και ir sensor και amiibo-nfc, ας ελπίσουμε να μην βγάλουν και τα ds5 τέτοιο πρόβλήμα τυπου drift γιατί βλέπω και σε αυτό πολλά προβληματάκια (οχι στο δικο μου).Και η CD media μου τα έχει επισκευάσει τουλάχιστον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...