Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

To θέμα είναι να είναι και καλά τα exclusives και η εμπειρία να είναι καλύτερη από το PC που έχω τώρα. Ποιο switch τώρα, πλάκα κάνουμε;

Εμπειρία καλύτερη απο το pc που εχεις τώρα μονο στο xsx θα εχεις.

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Η λογική που λέει "δεν αξίζουν ούτε τα 10" έρχεται σε αντίθεση με το "η γη δεν γυρίζει γύρω από τον εαυτό μου" και φυσικά είναι ίδια με αυτή που λέει ότι "το gamepass έχει χάλια παιχνίδια". Και φυσικά τα exclusives της nindento είναι τελείως διαφορετικά από αυτά της sony, λεπτομέρεια ε? Μάλλον δεν διάβασες καν τι θέλει το παλικάρι..βρήκες απλά μια ευκαιρία να πεις τα δικά σου για το gamepass και να κάνεις vs το θέμα.

Φτιαξε λίστα..

Ή ανέβασε μας το ιστορικό του account σου.

• Confused 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greed είπε

Τόσην ώρα δεν λέμε ότι θα το αναβαθμίσει με μια καλύτερη gpu? Τελικά όντως δεν διάβασες τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greed είπε

Firstl party μιλαμε.

Και ναι απο τα 70 δεν αξίζουν ούτε τα 10.

Δείξε μας το account σου να δούμε τι έπαιξες.

Και με τη λογική αυτή πάλι ας κοιτάξει για νιντεντο εζει περισσότερα exclusives

Δεν έγραψε αυτό. Εγραψε ότι κλείνει προς το ps5 λογο exclusive και σκέφτεται να κάνει αναβάθμιση pc ή να παρει ps5.

Δεν αξιζουν ουτε τα 10 :P γελάω. Ενω της Νιντεντο τα εξκλ. γαυρώνουν τα 5 που ειναι νεοι τιτλοι και οχι πορτ απο wii u :P.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greed είπε

Γιατί όχι και στο PS5; Η GPU του είναι αρκετά καλύτερη από την 2060. Πραγματικά το ρωτάω, δεν σε κοντράρω εννοείται. Δεν έχω ιδέα από κονσόλες ίσως γι' αυτό να φαίνεται ότι ρωτάω χαζομάρες ώρες ώρες :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, music_lover είπε

Τόσην ώρα δεν λέμε ότι θα το αναβαθμίσει με μια καλύτερη gpu? Τελικά όντως δεν διάβασες τίποτα.

Πίνω καφέ.

2 λεπτά πριν, SofosLykos είπε

Δεν αξιζουν ουτε τα 10 :P γελάω. Ενω της Νιντεντο τα εξκλ. γαυρώνουν τα 5 που ειναι νεοι τιτλοι και οχι πορτ απο wii u :P.

Δες πωλήσεις και δείξε μας account

Επεξ/σία από greed
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greed είπε

Πίνω καφέ.

Δες πωλήσεις

ναι αμε. το σουιτς που ειναι εδώ και τρία χρόνια μοναδική επιλογή σε φορητή κονσόλα και τώρα που το πλει5 βγηκε out of stock σε μια μέρα. τι μου συγκρίνεις? 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SofosLykos είπε

ναι αμε. το σουιτς που ειναι εδώ και τρία χρόνια μοναδική επιλογή σε φορητή κονσόλα και τώρα που το πλει5 βγηκε out of stock σε μια μέρα. τι μου συγκρίνεις? 

Ps4 vs switch.

Δείξε πωλήσεις ή account σου με 10+ exclusives που έπαιξες.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Α μπράβο. Τέλος πάντων για να το κάνουμε πιο κατανοητό.
Πρώτη επιλογή: GPU ισάξια των κονσολών μέχρι 300-350 ευρώ

Δεύτερη επιλογή: XBOX ή PS5 με την προϋπόθεση των 60fps στάνταρ σε κάθε game αλλά όχι και να ρίχνει την ανάλυση στα 1080p αλλιώς μένω και με το PC που έχω τώρα. Μέχρι 1440p καλά είναι.

Τρίτη επιλογή: Μένω με την 2060 μέχρι να λιώσει.

Οπότε το θέμα είναι XBOX vs PS5. Σε αυτή τη φάση δεν βλέπω κάποια διαφοροποίηση μεταξύ τους, παρόλο που το SeX έχει καλύτερο hardware, ίδιες ρυθμίσεις και ανάλυση τρέχουν. Στα συν του XBOX είναι το Game Pass από το οποίο τα games που με ενδιαφέρουν τα έχω παίξει, οπότε απλά ελπίζω να βγουν άλλα στο μέλλον που θα μου αρέσουν, ενώ το PS5 έχει 100 ευρώ κάτω και πολύ ενδιαφέροντα (για μένα) exclusives που όμως είναι ακριβότερα. Ε δύσκολη επιλογή..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί όχι και στο PS5; Η GPU του είναι αρκετά καλύτερη από την 2060. Πραγματικά το ρωτάω, δεν σε κοντράρω εννοείται. Δεν έχω ιδέα από κονσόλες ίσως γι' αυτό να φαίνεται ότι ρωτάω χαζομάρες ώρες ώρες :P

Πάρε μια καρτούλα ρε μαν. Οι κονσόλες στην δικιά σου περίπτωση είναι για αργότερα. Και οι 2 είναι στις αρχές και δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω απο το πισί. Όποιος λέει για εξκλούσιβς ps τη παρούσα στιγμή που μιλάμε είναι στον κόσμο του. Όπως και στο Xbox.

Αν σκέφτεσαι μακροχρόνια, περίμενε να δείς πως πάνε οι κονσόλες. Στο Xbox παίζουν delays στα first party προς το παρόν, στο PS5 σβήνονται hardware φωτιές απο εδώ κι απο εκεί.

Καρτούλα λοιπόν - Είναι η καλύτερη λύση. Άν θες κάποιο exclusive που θα βγεί σε 2 χρόνια, πάρε κονσόλα σε 2 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι κλασσικές συζητήσεις ατόμων που δεν έχουν ιδέα για τα άλλα gaming συστήματα.

Όποιος δεν αναγνωρίζει ότι τα τελευταία 20 χρόνια τα συστήματα με τα περισσότερα ποιοτικά exclusives ήταν τα φορητά της Νιντέντο (συμπεριλαμβανομένου του Switch.), απλά ζεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

Έχω το PS4 Pro αποκλειστικά για τα exclusives του που αξίζουν, τα οποία αγοράζω ακόμα και αν δεν προλαβαίνω να τα παίξω. Τελευταίο game που τερμάτισα το TLOUs 2 και έχω να κάθονται να με βλέπουν Spiderman και Ghost of Tsushima.

Πού τα βρήκατε τα 70 games ρε παιδιά? Μαζί με τα remasters από το PS3 η βιβλιοθήκη μου πάνω από 15 games δεν έχει (και περιλαμβάνονται games που πλέον δεν είναι exclusives).

Δεν μετάνιωσα στιγμή που πήρα τη κονσόλα μόνο για τα exclusives της, και θα αγοράσω και το PS5, αλλά να μήν ανθυποβαλόμαστε.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
  • Thanks 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Γιαννο να σου κανω εγω μια ερωτηση ps4 ειχες?Σορρυ αλλα δεν ειδα καπου να το αναφερεις η δεν το πηρε το ματι μου εν παση περιπτωση και θα σου πω τι προτινω εγω.

Γελαω παντως με τις απαντησεις οτι τα περισσοτερα exclusive της σονυ θα ερθουν στα pc ναι ισως ερθουν σε καμια 20αρια χρονια οταν πλεον δεν θα βγαζουν λεφτα στο οικοσυστημα της.

• Like 3
Δημοσ.

Πες τα ρε αγόρι θα μας βγάλουν και τρελούς.

Το ps5 δεν είναι λόγος αγοράς για τα exclusive που θα βγουν.

Άλλο να τη θέλει κάποιος ως μοναδική κονσόλα τότε ναι ή παει σε ps5 ή xsx καθώς στο switch δεν θα χάσει τα multiplatform games.

• Confused 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...