Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Bourdoulas said:

Μακάρι όλα τα μακάρι! 

😜

Και αν γίνει ελπίζω σε μη συμμετοχή του Kojima. Παιχνίδι θέλω, όχι ταινία. 

Ότι δεν θα συμμετέχει ΑΝ ποτέ βγάλει κάτι η κονάμι είναι σίγουρο αλλά έπαιξες το PT;

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gRim είπε

Ότι δεν θα συμμετέχει ΑΝ ποτέ βγάλει κάτι η κονάμι είναι σίγουρο αλλά έπαιξες το PT;

Ναι υπέροχο το DEMO του PT. Αν έβγαινε σε full έκδοση, το 80% θα ήταν ταινία, το υπόλοιπο gameplay. Εγγύηση Kojima. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alexandrosfotopoulos είπε

Εγώ μπορώ να κάνω μια ερώτηση;

Ποιά τιμή πιστεύετε θα έχει με βάση τα χαρακτηριστικά και πιστεύετε θα βγει σε κάποιο Bundle?

400-500. Οχι με βαση τα χαρακτηριστικα αλλα με την διαθεση τους να μπουν μεσα και να πουλανε με χασουρα.

1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε

Ναι υπέροχο το DEMO του PT. Αν έβγαινε σε full έκδοση, το 80% θα ήταν ταινία, το υπόλοιπο gameplay. Εγγύηση Kojima. 

Εννοεις οτι βαζει πολυ cut scene μεσα και επισκιαζει τα υπολοιπα, οχι οτι στο gameplay του δεν ειναι καλος, γιατι κατ εμε ειναι. Και εχει ωραιες ιδεες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PDS13 είπε

400-500. Οχι με βαση τα χαρακτηριστικα αλλα με την διαθεση τους να μπουν μεσα και να πουλανε με χασουρα.

Εννοεις οτι βαζει πολυ cut scene μεσα και επισκιαζει τα υπολοιπα, οχι οτι στο gameplay του δεν ειναι καλος, γιατι κατ εμε ειναι. Και εχει ωραιες ιδεες.

Όπως τα λες είναι. Δεν μείωσα τον Κοτζίμα σε καμία περίπτωση. Απλά όπως είπα προτιμώ να παίξω παρά να δω ταινία. 

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, PDS13 είπε

εγω θα το εβαζα ενα πενηνταρικο παραπανω. 450-550.

Δεν θεωρω πως υπαρχει πιθανοτητα να παει στα 400. Να πω την αληθεια, εντυπωση θα  μου κανει να το δω και στα 450.

Φυσικα θα ειναι πολυ ευχαριστη εκπληξη να επιβεβαιωθεις. Αλλα αν παει στα 400 ευρω, τι να πω; Θα μιλαμε για απιστυετη τιμη. 409,00 εχει το ps4 προ και ακομα και στο σκρουτζ δεν το βρισκεις κατω απο 380,00.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

εγω θα το εβαζα ενα πενηνταρικο παραπανω. 450-550.

Δεν θεωρω πως υπαρχει πιθανοτητα να παει στα 400. Να πω την αληθεια, εντυπωση θα  μου κανει να το δω και στα 450.

Φυσικα θα ειναι πολυ ευχαριστη εκπληξη να επιβεβαιωθεις. Αλλα αν παει στα 400 ευρω, τι να πω; Θα μιλαμε για απιστυετη τιμη. 409,00 εχει το ps4 προ και ακομα και στο σκρουτζ δεν το βρισκεις κατω απο 380,00.

Nαι ειναι με την λογικη οτι θα μπουν πολυ μεσα και λογο ανταγωνισμου και οι δυο εταιριες. Αν δεν μπουν πολυ μεσα, θα πηγαινα στις δικες σου εκτιμησεις.

Δημοσ.

Ρε σεις εδω η Microsoft εκοψε το optical απo την κονσολα το οποιο κοστιζει γυρω στα 2 ευρω για να μειωσουν επιπλεον το κοστος και εσεις πιστευετε οτι θα μπουν μεσα για να μας δωσουν τις κονσολες φθηνα?

Δεν υπαρχει περιπτωση να μας τις δωσουν χαμηλοτερα απο το εργοστασιακο κοστος(μην πω και συν 10-15 ευρω επι του κοστους αυτου για να βγαλουν και κατι).

Κατω απο 450-460 δεν υπαρχει περιπτωση να μπει η τιμη..

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν υπαρχει περιπτωση να μας τις δωσουν χαμηλοτερα απο το εργοστασιακο κοστος(μην πω και συν 10-15 ευρω επι του κοστους αυτου για να βγαλουν και κατι).

Παντα το κανουν.

Δημοσ.

Πως το κανουν παντα?

To κοστος παραγωγης του ps4 ηταν 381 δολαρια,ποσο μας το πουλησαν εμας?

Ο Spencer ειπε οτι εκοψε το optical των 2 ευρω γιατι στα τοσα εκατομμυρια κονσολες που θα κατασκευαστουν ανεβαζει το κοστος.

2 δολαρια σε 50 εκατομμυρια κονσολες (λεω ενα νουμερο το οποιο μπορει να πιασει η Μicrosoft) ειναι 100 εκατομμυρια κοστος παραγωγης.

Εαν η sony κοψει εστω και 10 δολαρια απο το κοστος παραγωγης(δεν μιλαω καν για 50 ευρω που περιμενουν πολλοι) στις 50 εκατομμυρια κονσολες βγαινει 500 εκατομμυρια απωλειες.

Στις 100 εκατομμυρια κονσολες βγαινει 1 δισεκατομμυριο .

Αυτα το νουμερα εαν παει και τα πει καποιος σε meeting των executives θα νομιζουν οτι ειναι εξωγηινος.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κόστος μια οποιαδήποτε συσκευης δε περιορίζεται στο κόστος των υλικών. Το PS4 είναι ένα παράδειγμα που δεν μπήκε πολύ μέσα και πέρασε γρήγορα στο κέρδος. Με το ps3 αν θυμάμαι σωστά μπήκε 100 ευρώ μέσα. 

Το κάνουν αυτό γιατί σύντομα θα γίνει απόσβεση. Και θα έχουν κερδίσει εγκατεστημένη βάση. Επειδή οι νέες κονσόλες θα είναι ακριβές στην παραγωγή και δεν μπορούν να στις δώσουν πάνω από 550 ευρω, αναγκαστικά θα γυρίσουμε σε εποχές ps3 λογικά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Μιας και λέμε για το PT, τα PS4 που το έχουν μέσα ακόμα πωλούνται στο eBay 400-500 ευρώ. Όποτε κρατήστε το PS4 σας αν πάρετε νέα κονσόλα, ποτέ δεν ξέρεις..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω δεν το βλεπω καθολου πιθανον και σας το λεω για να μην απογοητευτειτε με την τιμη..

Ποια είναι η εκτίμηση σου για την τιμή; Από πόσο μέχρι πόσο.

Δημοσ.

Προσωπικα θελω να πιστευω οτι θα ειναι αναμεσα στα 450-500 εαν θελουν να ειναι ανταγωνιστικοι..

Αλλα ολα θα εξαρτηθουν απο την τιμη που θα ανακοινωσει η Microsoft γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτοι θα την ανακοινωσουν πρωτα.

Το κοντρολακι παντως ετσι οπως το βλεπω (ασχετα απο το hardware της κονσολας) υποδικνυει οτι τα πραγματα θα ειναι πιο ακριβα απο την προηγουμενη γενια

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Προσωπικα θελω να πιστευω οτι θα ειναι αναμεσα στα 450-500 εαν θελουν να ειναι ανταγωνιστικοι..

Αλλα ολα θα εξαρτηθουν απο την τιμη που θα ανακοινωσει η Microsoft γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτοι θα την ανακοινωσουν πρωτα.

Το κοντρολακι παντως ετσι οπως το βλεπω (ασχετα απο το hardware της κονσολας) υποδικνυει οτι τα πραγματα θα ειναι πιο ακριβα απο την προηγουμενη γενια

Έτσι φαίνεται όντως. Μας αξίζουν 20 ευρώ παραπάνω από το DS4. Εδώ η μούφα τα joycons που είναι και προβληματικά πωλούνται 90 ευρώ (επίσημη τιμή) και δεν κουνιέται φύλλο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...