Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, cocous είπε

Καλησπέρα παιδιά. Καλό μήνα να έχουμε. 

Έχει τύχει σε κανέναν στο Demon Souls να μην ξεκινάει το παιχνίδι μένοντας στην main screen του παιχνιδιού?

Μου έτυχε 2η φορά. Η κονσόλα ανταποκρίνεται παντού απλά δεν ξεκινάει το παιχνίδι. Πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση το PS5 Και μετά όλα καλά.  Όμως μόνο στο Demon Souls μου το κάνει. Και μάλιστα μετά το τελευταίο update που δέχτηκε το παιχνίδι.

Το έχει κάνει σε έναν φίλο μου αυτό που λες. Εμένα πάλι σήμερα κόλλησε με το που φόρτωνε την 1-1 στο fog animation...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cocous είπε

Καλησπέρα παιδιά. Καλό μήνα να έχουμε. 

Έχει τύχει σε κανέναν στο Demon Souls να μην ξεκινάει το παιχνίδι μένοντας στην main screen του παιχνιδιού?

Μου έτυχε 2η φορά. Η κονσόλα ανταποκρίνεται παντού απλά δεν ξεκινάει το παιχνίδι. Πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση το PS5 Και μετά όλα καλά.  Όμως μόνο στο Demon Souls μου το κάνει. Και μάλιστα μετά το τελευταίο update που δέχτηκε το παιχνίδι.

Διαγραφη update  και επανεκιννηση ξανα εφαρνογη του update, και δοκιμη ξανα.

Δες και τον ανεμιστηρα εαν δουλευει καλα (βγαλε τα καπακια).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Mazinga είπε

Διαγραφη update  και επανεκιννηση ξανα εφαρνογη του update, και δοκιμη ξανα.

Δες και τον ανεμιστηρα εαν δουλευει καλα (βγαλε τα καπακια).

Βρε όλα δουλεύουν άψογα. Ούτε η κονσόλα κολλάει. Απλά με το που πατάς στο παιχνίδι δείχνει την εικόνα του demon Souls και μένει εκεί. Βγαίνεις κανονικά βάζεις άλλο παιχνίδι ξεκινάει κτλ. Αν βάλεις αυτό τίποτα κάνει πάλι το ίδιο. Μόλις επανακινήσεις την κονσόλα όλα καλά. 

Επεξ/σία από cocous
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, cocous είπε

Βρε όλα δουλεύουν άψογα. Ούτε η κονσόλα κολλάει. Απλά με το που πατάς στο παιχνίδι δείχνει την εικόνα του demon Souls και μένει εκεί. Βγαίνεις κανονικά βάζεις άλλο παιχνίδι ξεκινάει κτλ. Αν βάλεις αυτό τίποτα κάνει πάλι το ίδιο. Μόλις επανακινήσεις την κονσόλα όλα καλά. 

Γενικα εχει θεμα το συγκεκριμενο. Μετα απο αρκετες ωρες σε rest mode, θελει close και re load το DS για να νιωσει, αλλιως εχει frame drops

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Γενικα εχει θεμα το συγκεκριμενο. Μετα απο αρκετες ωρες σε rest mode, θελει close και re load το DS για να νιωσει, αλλιως εχει frame drops

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποιώ rest mode.

Χρειάζεται pach βαρβάτο μου φαίνεται. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cocous είπε

Καλά, δε το λές και"όλα δουλεύουν άψογά" αυτό.
Εμένα μου έκανε το ίδιο πράγμα με το astro's playroom. Έστρωσε με full restart.
Επίσης 2 φορές απλά μαύρισε η οθόνη στο τέλος του level (πάλι astro) και δε συνέβαινε τίποτα.... Χρειάστηκε close/restart το game.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Πριν λίγο σύνδεσα και εγώ το μηχάνημα για πρώτη φορά δίπλα από το xbox και αφού έγινε το update ξεκίνησα να παίζω το astro playroom. Μετά από 5 λεπτά περίπου freezare η κονσόλα εντελώς και μόνο με βγάλε - βάλε ρεύμα επανήλθε . Έχει τύχει μήπως σε κανέναν ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως κρατηθηκα και δεν πηρα στο bf   την CX απορω  και εγω με τον εαυτο μου .Βασικα δεν κρατηθηκα αλλα δεν εβρισκα να πουλησω την δικη μου .Τωρα θα κανω την μεταβαση στο 8κ σε 2 χρονια απο τωρα.

Παντως ειναι σημαντικος παραγοντας η καλη tv .Παιζω στης κοπελας μου που ειναι μια βασικη 4K  χωρις HDR10   και μετα στην δικη μου και το  οπτικο αποτελεσμα  εχει μεγαλη διαφορα .Με την καινουρια γενια  για να παρουμε το max αυτων που εχουν να προσφερουν θα πρεπει να αναβαθμισουμε και την τηλεοραση   καποια στιγμη .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xavier είπε

ας παρει κανα κλικ ακομα το df...παρομοιες επιδοσεις για ενα ακομα παιχνιδι...

Καλά ρε xavier, παρόμοιες επιδόσεις ακριβώς δεν το λες, αλλά ok, ας παρει κανα κλικ ακομα το df

• Confused 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Πως κρατηθηκα και δεν πηρα στο bf   την CX απορω  και εγω με τον ευατο μου .Βασικα δεν κρατηθηκα αλλα δεν εβρισκα να πουλησω την δικη μου .Τωρα θα κανω την μεταβαση στο 8κ σε 2 χρονια απο τωρα.

Παντως ειναι σημαντικος παραγοντας η καλη tv .Παιζω στης κοπελας μου που ειναι μια βασικη 4K  χωρις HDR10   και μετα στην δικη μου και το  οπτικο αποτελεσμα  εχει μεγαλη διαφορα .Με την καινουρια γενια  για να παρουμε το max αυτων που εχουν να προσφερουν θα πρεπει να αναβαθμισουμε και την τηλεοραση   καποια στιγμη .

Ποια έχεις τώρα? Εγώ παίζω στην B6 και όπως εσύ, έριξα άκυρο στην CX μόνο και μόνο επειδή ήθελα την 65αρα στα 1800€ αλλά αυτοί την έδιναν στα 2000€. Θα περιμένω Χριστούγεννα τώρα αλλιώς πάμε για την νέα χρονιά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Ποια έχεις τώρα? Εγώ παίζω στην B6 και όπως εσύ, έριξα άκυρο στην CX μόνο και μόνο επειδή ήθελα την 65αρα στα 1800€ αλλά αυτοί την έδιναν στα 2000€. Θα περιμένω Χριστούγεννα τώρα αλλιώς πάμε για την νέα χρονιά.

Την 65 αρα θα επαιρνα και εγω ,65αρα εχω και τωρα την UE65KS9000.  Στα 2Κ   για 65" που την ειχαν  ειναι πολυ καλη τιμη ρε συ .Απο 2,5κ  και πανω παιζαν οι premium παντα .Το θεμα ειναι οτι τωρα  με την νεα γενια ,εχεις σημαντικο κινητρο να παρεις μια πολυ καλη tv     περα απο την θεαση ταινιων κλτπ.Δλδ υπαρχουν αρκετες νεες προσθηκες και τεχνολογιες που μπορουν να εκμεταλευτουν .

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Καλά ρε xavier, παρόμοιες επιδόσεις ακριβώς δεν το λες, αλλά ok, ας παρει κανα κλικ ακομα το df

βλεπεις καποιο χασμα στις αποδοσεις μεταξυ των μηχανηματων? τεσπα νομιζω οτι το df αποδεικνυει οτι οι επιδοσεις στα multiplatform δεν ειναι παραγοντας στην επιλογη κονσολας...το οποιο ειναι ωραιο, γιατι παει τη συζητηση στο καθαρο gaming...

• Like 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, music_lover είπε

Φίλε μου τη προηγούμενη βδομάδα την είχε το eshop στο crazy Sundays στα 1800€ την 65" πάρα πολύ καλή τιμή . 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mika7 είπε

Φίλε μου τη προηγούμενη βδομάδα την είχε το eshop στο crazy Sundays στα 1800€ την 65" πάρα πολύ καλή τιμή . 

Δεν το πήρα χαμπάρι..δεν πειράζει, θα κάνω ντου αργότερα, όλο και θα ξαναπέσει.

25 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Την 65 αρα θα επαιρνα και εγω ,65αρα εχω και τωρα την UE65KS9000.  Στα 2Κ   για 65" που την ειχαν  ειναι πολυ καλη τιμη ρε συ .Απο 2,5κ  και πανω παιζαν οι premium παντα .Το θεμα ειναι οτι τωρα  με την νεα γενια ,εχεις σημαντικο κινητρο να παρεις μια πολυ καλη tv     περα απο την θεαση ταινιων κλτπ.Δλδ υπαρχουν αρκετες νεες προσθηκες και τεχνολογιες που μπορουν να εκμεταλευτουν .

Είναι καλό το μοντέλο σου. Θα μπορούσες να περιμένεις όπως εγώ. Όντως τα 2k είναι καλή τιμή αλλά μου καρφώθηκε να την πάρω στα 1800€. Δεν πειράζει γιατί κρατάω και μια πισινή μήπως δούμε πληροφορίες για το νέο μοντέλο, την C1 που θα έρθει αρχές του 2021.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...