Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, primeragt είπε

Λογικό να λέει ότι θα τσεκαρει και θα δει αν θα δώσει άλλο καινούργιο. Αν η σονη δεν το αναγνωρίζει ως πρόβλημα και αυτός δώσει άλλο απλά θα το φάει γιατί δεν θα μπορεί να το δώσει πίσω.

Θέλω να δω όταν τα VRM θα γίνουν Τσερνομπίλ από το bing bang 

Τι θα αναγνωρίσει σαν πρόβλημα η SONY.

Γιατί εξυπηρέτηση πελατών SONY για PlayStation δεν υπάρχει εδώ Ελλάδα. Μόνο κάνα refund παίζει να σου κάνουν στο PSN. Ούτε τα throphies δεν μπορούν να αλλάξουν . 

Καλοκαίρι τους χρειάστηκα για το Trials Rising  του γιου μου , όταν σβήστηκε το save από το Cloud και όλο το progress μέχρι που ήταν Νο3 στην Ελλάδα πήγαινε απατο. Και μου είπαν μίλα με Ubisoft ...

Η Ubisoft σε live chat , μίλα με εξυπηρέτηση πελατών Ελλάδος 

Και τα έπαιξαν κυριολεκτικά, όταν τους έστειλα email από Ubisoft να συντονίσουν το προφίλ με όλες τις πλατφόρμες.

Γιατί είναι cross platform παιχνίδι.

Με την ΚΟΜΕΤΡΟΝ είναι απλά ένα εξουσιοδοτημένο SONY και έχουν και τα PlayStation.

Εν αναμονή να δω τι σέρβις είναι , και ποια θα είναι η απάντηση τους.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Νωρίς άρχισαν τα προβλήματα..Να δούμε και οι κονσόλες τι θα βγάλουν εντός 6μηνου..

Άμα βλέπω από το χειριστήριο που είναι για τα μπάζα ......και λέγανε οοοοουυυυυ φτιάξαμε το καλύτερο 

Μετά από 6 μέρες με το παιδάκι να παίζει Astros , το R2 άρχισε τα όργανα 

Με Street fighter , Mortal Kombat και Injustice 

Τι θα γίνει.....??????

οριστική διάλυσή στο χέρι ?????

Για την κονσόλα κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε τι θα γίνει με τα VRM ....

Η Microsoft όταν τα XBOX χαλαγανε , παραλαβή από το σπίτι , service Ολλανδία .....επιστροφή τελικος χρήστης 

Για την SONY πάρτε τηλέφωνο  support ----- ΚΟΜΕΤΡΟΝ ----- και κάντε κάνα ευχέλαιο....

Αυτά τα λένε με 1 εβδομάδα κονσόλα από το Ευρωπαϊκό release , με COVID 19

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Daredevil είπε

συγχαρητήρια αντί να το φτιάξουν το χάλασαν :P 

Δεν τα λεγα εγώ για τα benchmarks που ποστάρατε πριν απο λίγες μέρες; Μην παίρνετε στα σοβαρά benchmarks απο παιχνίδια της Ubisoft για να βγάλετε συμπεράσματα για τις δυο κονσόλες.

Αυτοί βγάζουν τα παιχνίδια και τα patch σαν να είναι συνταγές στο masterchef. Διαλέγουν 10 υλικά, τα ρίχνουν στην κατσαρόλα κι αν τους κάτσει καλώς αλλιώς έχει patch o θεός.

Δημοσ.

Εγώ απορώ τι κονσόλα είναι αυτή, που όχι απλά έχει κλειστό - non functional το expansion slot της, αλλά δεν τολμάς να την βάλεις και σε rest mode με εξωτερικό HDD μην τυχόν και σου σκάσει corrupt ο δίσκος, save, το file system,  δεν ξέρω εγώ τι.

Καλά μηδέν έλεγχος πριν κυκλοφορήσει?

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, RigasGR είπε

Καλησπερα στο φορουμ 

Επειδη αγορασα 3 PlayStation 5 , αρα και 3 gamepad....χθες μου παραπονεθηκε ο γιος μου οτι το R2 ειναι πολυ χαλαρο.

Λεω μπα , τα παραλεει. Το τσεκαρα ομως και ηταν οντως, ακομα και με κλειστη την κονσολα. 

Δοκιμασα το Astros και εκανε και καποια auto fire.

Πηρα σημερα στην SONY 2111988791

Επειτα απο 5 λεπτα η κυρια δεν καταλαβαινε μερικες ορολογιες , και μου ειπε παρτε στην ΚΟΜΕΤΡΟΝ 

Περνω τηλ στην ΚΟΜΕΤΡΟΝ 

Με μια μινι ανοφορα και αφου του εξηγω οτι ειναι χαλαρο ,με αισθητη διαφορα απο το L2,  με ρωταει παιζεται παιχνιδι του 5?.

Οχι το ειδα στου 4, αλλα και στο Astros δεν ειναι οπως ηταν 19/11 πριν 6 μερες.

Απαντηση , η στειλε το με δικα μας εξοδα πηγαινε - ελα , η ελατε απο εδω.

Ρωταω θα το τσεκαρεις αμεσα , και δινεις αλλο ?

Μου λεει , θα γινει ελεγχος (μαλλον επηστημονικος) και θα κρινουμε.

Ρωταω ξανα , και η κονσολα τι θα γινει ??? και ειναι στην ευχερια σου για 6 ημερων χειρηστηριο ????

Λεει θα γινει ελεγχος , αν εχεις του 4 βαλτο πανω και παιξε.

Πηγα απο εκει , καποιος ταλαιπωρος ειχε παει αγκαλια το 5 (μαλλον coil whine) και αφου εφυγε, ρωταει ειστε το χειρηστηριο απο την Ηλιουπολη ??? Οχι....

Το δικο σας τι εχει , R2 δεν εχει πλεον rebound και σκληροτητα σαν το L2.

Το τσεκαρει , ναι βλεπω εχει μια χαλαροτητα....

Ωραια δινεις αλλο τωρα , οχι θα το κανω ελεγχο.....

Ρωταω της Ηλιουπολης το ιδιο κανει αππ το τηλεφωνο , οχι ο σταυρος δεν κανει αριστερα.

Θα περιμενω , και οτι πει.

Αλλο σαν service δεν σου δινει μεχρι να γινει ο ελεγχος. Αμα εχεις αλλο βαζεις αλλιως περιμενεις....

Αυτα σε κατασταση COVID 19.

Αυτο ακριβως κανει οπως στο βιντεο.

Ο "ταλαίπωρος" με το coil whine ξέρεις τι του είπανε;

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, ilos said:

Αν υπάρχουν αληθινά προβλήματα θα φανούν σε βάθος χρόνου. Δεν έχει νόημα να παίρνουμε user cases και να τα παρουσιάζουμε σαν προβλήματα.

Καλώς ή κακώς, η κονσόλα έχει πουλήσει τόσο εξωφρενικά πολύ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, που θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των παιδικών ασθενειών της πολύ ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Καλώς κατά την άποψή μου, όσο γρηγορότερα ανακαλυφθούν τα όποια προβλήματα, τόσο γρηγορότερα θα διορθωθούν.

2 hours ago, ilos said:

Το ότι κάποια ελατήρια μπορεί να είναι ελαττωματικά στις πρώτες παρτίδες dual sense, είναι στην ίδια κατηγορία προβλήματος με τα πλαστικά στα αναλογικά στο ds4 που φθείρονταν με την χρήση αν θυμάστε. Δε ξέρω κατά πόσο το μνημονεύουμε αυτό ακόμα. Το ίδιο θα συμβεί πιστεύω και με τα dual sense μετά από κάποια χρόνια.

Εντάξει, καμία σχέση όμως έτσι; Στο DS4 φόραγες καποτάκια και το πρόβλημα λυνόταν, εδώ -το τονίζω: εάν ισχύει- βγαίνει off ένα από τα βασικότερα selling points της κονσόλας και πρακτικά γίνεται μη-λειτουργικό το gamepad.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Daredevil είπε

συγχαρητήρια αντί να το φτιάξουν το χάλασαν :P 

Δεν το σηκώνει το άτιμο. :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Καλώς ή κακώς, η κονσόλα έχει πουλήσει τόσο εξωφρενικά πολύ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, που θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των παιδικών ασθενειών της σε πολύ ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Καλώς κατά την άποψή μου, όσο γρηγορότερα ανακαλυφθούν τα όποια προβλήματα, τόσο γρηγορότερα θα διορθωθούν.

Εντάξει, καμία σχέση όμως έτσι; Στο DS4 φόραγες καποτάκια και το πρόβλημα λυνόταν, εδώ -το τονίζω: εάν ισχύει- βγαίνει off ένα από τα βασικότερα selling points της κονσόλας και πρακτικά γίνεται μη-λειτουργικό το gamepad.

Αν βάλουμε και κερασάκι στην τούρτα ότι η Sony δίνει έξι μήνες εγγύηση για το DualSense, τότε θα πέσει κλάμα (ξανά, εάν τα περιστατικά δεν είναι μεμονώμενα).

Το μεμονωμένα είναι σχετικό πάντως στα νούμερα των πωλήσεων που έχει, πχ το 1% παίζει να είναι 30k +

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...