Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως το DS4 Smoke blue (πρίν από το λανσάρισμα του PS4 Pro) είναι αθάνατο.

Το DS4 V2 που ήρθε μαζί με το Ps4 Pro, με ελάχιστη χρήση έβγαλε πρόβλημα στο R1 που δεν ανταποκρινόταν και ήθελε αλλαγή μεμβράνης καθώς και των pads για να φτιάξει.

Το DS5 πάντως μου αρέσει πάρα πολύ σαν πρώτη εντύπωση.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Φαίνεται υπέροχο, ειδικά σε αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων. Επιτέλους haptic feedback! Αυτό που με προβληματίζει είναι η έλλειψη του audiojack . Στην θέση του έβαλαν το μικρόφωνο απ' ότι κατάλαβα. Δεν φαίνεται πολύ καλά στην εικόνα.

https://www.pushsquare.com/news/2020/04/dont_worry_the_ps5_dualsense_controller_still_has_a_headphone_jack

Don't Worry, the PS5 DualSense Controller Still Has a Headphone Jack

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως δεν εχει τοση διαφορα οση φαινεται με την πρωτη ματια (θα ελεγα οτι η πιο μεγαλη ειναι το μεγαλυτερο touchpad οσον αφορα τις αλλαγες στα μεγεθη και το R1, L1)

oT3C1Di.gif

Oudtqij.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο σχεδιασμος μου εφερε στο μυαλο το controller της Nacon που ειχε φταχτει για το ps4, σαν κατι καλυτερο απο το απλο χειριστηριο. Πολυ κοντα κατα τη γνωμη μου, με βασικη διαφορα την ασυμμετρια στους μοχλους των αναλογικων μοχλων.

Τυχαια βρηκα wired cotroller, παλι της Nacon, οπου ο σχεδιασμος ειναι παλι σε αυτο το στυλ, ομως οι μοχλοι ειναι συμμετρικοι.

spacer.png

spacer.png

• Like 2
Δημοσ.

Το μικρόφωνο τι φάση;; Θα γίνεται fartfest στα party ....

Ωραίο το κοντρολακι , δεν έδειξαν αν θα έχει back buttons βέβαια. Τα thumbs φαίνονται να έχουν πιο ενισχυμένη επένδυση αν κ θα μπουν κοntrol freek απλά λέμε...

Άντε με το καλό στα χέρια μας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PDS13 είπε

Noμιζω τα εχουν βελτιωσει ηδη τα thumbsticks στα τελευταια DS4. Θα ειναι κουτο να εχουν παραμεινει στην ποιοτητα της πρωτης φουρνιας

Οντως και μενα κραταει πολυ ακομα η μπαταρια. Αυτο που εχει προβλημα στο ενα απο τα χειριστηρια μου ειναι το R2. Μενει συχνα μεσα οταν το παταω. 

Δεν το ηξερα, καλη φαση...Εγω και τα 2 που εχω , τα εχω απο το launch

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Thanofski είπε

Ωραίο το κοντρολακι , δεν έδειξαν αν θα έχει back buttons βέβαια.

Δεν θα εχει, σιγουρα θα βγαλουν add on βεβαια...

κρατανε το κοστος χαμηλα και το base χειριστηριο και τα τσεπωνουν απο το add on. win win για αυτους. lol.

Δημοσ.

Πάντως δε βλεπω καποια συνταρακτικη αλλαγη, δεν νομίζω οτι έχουν κάποια δικαιολογια να μη δώσουν συμβατότητα για τα ds4 στο ps5....Θα πάρουμε ένα με τη κονσόλα, τουλαχιστον να γλιτώσουμε κανα 70αρι για το 2ο(που το εχω μονο για το προ)

Δημοσ.
43 minutes ago, xavier said:

Πάντως δε βλεπω καποια συνταρακτικη αλλαγη, δεν νομίζω οτι έχουν κάποια δικαιολογια να μη δώσουν συμβατότητα για τα ds4 στο ps5....Θα πάρουμε ένα με τη κονσόλα, τουλαχιστον να γλιτώσουμε κανα 70αρι για το 2ο(που το εχω μονο για το προ)

Δεν είναι σημαντική αλλαγή το haptic feedback και τα adaptive triggers; Πιστεύω ότι αρκετά παιχνίδια θα βασιστούν πολύ σε αυτά και για αυτό το κόβω δύσκολο να δώσουν συμβατότητα με ds4. Μακάρι βέβαια γιατί είναι κρίμα να πρέπει να δώσεις τόσα χρήματα μόνο και μόνο για να παίζεις μια στο τόσο local multiplayer κανένα ποδοσφαιράκι. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Eγω το touchpad το βρισκω πολυ χρησιμο σε οτι παιχνιδι το εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα.

Και χαιρομαι που το αναβαθμισαν..

Που ακριβως;

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν είχε χρησιμότητα και ευχρηστία όπου χρησιμοποιήθηκε αλλά το ότι δεν χρησιμοποιήθηκε σχεδόν καθόλου. Πρωσοπικο δεν θυμαμαι το τελευταίο παιχνίδι που το χρησιμοποίησα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...