Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κοντρολακι δειξανε και μεχρι τωρα εχουν 2,500.000 likes στο instagram..

Που να δειξουνε και την κονσολα,θα κρασαρει ολο το ιντερνετ..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Οπτικά η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει η Σόνυ στα χειριστήρια εδώ και 25 χρόνια. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή ήταν η εισαγωγή των αναλογικών μοχλών.

Ύστερα και το χειριστήριο του 4 είχε αλλαγές, αλλά όχι τόσο μεγάλες.

Φουτουριστικό σχέδιο, με γωνίες, διχρωμο. Από την μία μου αρέσει πολύ, από την άλλη, μου χαλάει λίγο στο μάτι γιατί δεν θυμίζει το κλασσικό χειριστήριο που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια.

Βήμα βήμα πλησιάζουν προς το χειριστήριο του xbox, το ότι κρατάνε τον αριστερό αναλογικό μοχλό στο κάτω μέρος είναι αι για να μην φανεί πως κοπιαρουν τον αντίπαλο.

Περιμένω και αντίστοιχο φουτουριστικό σχεδιασμό και στην κονσόλα, αλλά θα την προτιμούσα εντελώς λευκή, όχι δίχρωμη. Άντε ας έχει μερικές λεπτομέρειες με μαύρο.

• Like 1
Δημοσ.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο? Δηλαδή όλη την ώρα θα σάς ακούει spyStation και έτσι? Πλάκα κάνω απλά πως και δεν το είπε ακόμη κανένας...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Περιμένω και αντίστοιχο φουτουριστικό σχεδιασμό και στην κονσόλα

Η κονσολα θα ειναι πολυ allienware ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα,εγω πιστευω οτι θα αφησει πολλους με ανοιχτο το στομα..

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, Bourdoulas said:

Αυτό που με προβληματίζει είναι η έλλειψη του audiojack.

Εντάξει, περιττό είναι το mini-jack εδώ που τα λέμε, αφού έχει USB-C port, θα καρφώνεις εκεί το headset λογικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά παίδες  όταν πρωτοείδα την εικόνα  μου φάνηκε σαν να έβαλαν το μισό χειριστήριο στον ασβέστη. Ότι να 'ναι είμαι κι εγώ:lol:

Επεξ/σία από Ren_of_Heavens
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μονο που με ενοχλει στο χειριστηριο ειναι τα thumbsticks...μου φαίνεται οτι ειναι τα ιδια με το ds4, οποτε θα χρειαζομαστε παλι καπακια για να τα προστατευουν, μια και το υλικο τους χαλουσε πολυ ευκολα...

εμενα η μπαταρια στο ds4, μου κραταει ακομα 8ωρο...το μετρησα το Σάββατο που επαιζα Nioh σερι...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Virus_X είπε

Αν είχε built in camera όπως mic θα το έλεγες και Dual Kinect.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την απόφαση.....

Χαχα, προφανως και εχει κουμπι να κλεινει το μικρόφωνο παντως. Εγω το βρισκω βολικο γιατι εχω θεμα με το να ψαχνω η να αγοραζω ακουστικα ολη την ωρα οταν θελω να μιλησω λιγο στο παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, xavier said:

το μονο που με ενοχλει στο χειριστηριο ειναι τα thumbsticks...μου φαίνεται οτι ειναι τα ιδια με το ds4, οποτε θα χρειαζομαστε παλι καπακια για να τα προστατευουν, μια και το υλικο τους χαλουσε πολυ ευκολα...

εμενα η μπαταρια στο ds4, μου κραταει ακομα 8ωρο...το μετρησα το Σάββατο που επαιζα Nioh σερι...

Μόνο οι πρώτες παρτίδες dualshock είχαν θέμα με τα thumbsticks και εάν ήσουν από αυτούς που είχαν πρόβλημα σε κάλυπτε η εγγύηση και σου άλλαζαν το χειριστήριο. Είχα κι εγώ το θέμα και το χειριστήριο που μου έδωσαν είναι μέχρι και σήμερα σε κατάσταση καινούργιου χωρίς να βάζω καπάκι για προστασία. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ναι το εφεραν πιο κοντα στο  xbox  .Περιμενω να δω την ασθηση που θα εχει μετα απο ωρα .Ελπιζω να ειναι πολυ καλυτερο απο τον προκατοχο του .Εμφανισιακα μου κανει .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, lepaterious said:

Ενσωματωμένο μικρόφωνο? Δηλαδή όλη την ώρα θα σάς ακούει spyStation και έτσι? Πλάκα κάνω απλά πως και δεν το είπε ακόμη κανένας...

Πλέον μικρόφωνο έχουν οι τηλεοράσεις, τα ηχεία, το laptop, το κινητό φυσικά που έχεις πάντα δίπλα σου και πόσες άλλες συσκευές. Πάλι καλά δεν έχει βγει η Σονυ να σου πει ότι για να παίξεις το παιχνίδι σου θα πρέπει να έχεις απέναντι σου μια κάμερα να σε κοιτάει 😂

Επεξ/σία από gRim
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Tilemaxx είπε

@mansa2k

Για μένα ακόμη και το DS4 είχε θέματα με το grip του, όχι βέβαια σαν τα προηγούμενα DS, αλλά λόγω μεγάλων χεριών δεν κούμπωνε έτσι όπως ήθελα ο μοχλός στα χέρια μου όπως του Xbox 360 (δεν θα το άλλαζα με τίποτα εκείνο το controller).

Εγώ έκανα 2 εγχειρήσεις στα χέρια μου στον αγκώνα, και το κάψιμο στα Dark Souls με το DS4 ήταν ο καθοριστικός παράγοντας, διότι το κράτημα ποτέ δεν ήταν το ιδανικό. Η σταθερότητα του κρατήματος βασίζεται πάρα πολύ σε μικρό δαχτυλάκι και παράμεσο = ωλένιο νεύρο.

Ειδικά όταν θέλεις να σφίξεις δυνατά το χειριστήριο, το μικρό δαχτυλάκι και ο παράμεσος δουλεύουν υπερβολικά πολύ (εξού και το πρόβλημα στο ωλένιο νεύρο, στον αγκώνα και στις εγχειρήσεις).

Το DS5 φαίνεται να ακολουθεί την εργονομική γραμμή των χειριστηρίων της MS, και για εμένα αυτό είναι καλοδεχούμενο.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xavier είπε

Noμιζω τα εχουν βελτιωσει ηδη τα thumbsticks στα τελευταια DS4. Θα ειναι κουτο να εχουν παραμεινει στην ποιοτητα της πρωτης φουρνιας

Οντως και μενα κραταει πολυ ακομα η μπαταρια. Αυτο που εχει προβλημα στο ενα απο τα χειριστηρια μου ειναι το R2. Μενει συχνα μεσα οταν το παταω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...