Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, geodevil είπε

Υπάρχει και σε μαύρο, δεν βγήκε μόνο το δίχρωμο.. Πάντως φαίνεται πολύ καλό, ελπίζω να είναι πιο εργονομικό & ξεκούραστο από το 4 ... και να μην το φορτίζουμε κάθε 4ωρο..

black_o.jpg

Πιο εργονομικό δειχνει περα απο κάθε αμφιβολία.  Τα υπόλοιπα θα τα δούμε συν τω χρόνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Η Lightbar τι νόημα έχει πλέον εκεί που την βάλαν;; Καθαρά διακοσμητικό φαντάζομαι.. Τα VR παιχνίδια δεν την χρειάζονται;; Νομίζω τα περισσότερα χρησιμοποιούσαν το γυροσκόπιο αλλά δεν είμαι σίγουρος

Ελπίζω μόνο να μην ενοχλεί όπως το φωτάκι του xbox χειριστηρίου που με βαράει κατευθείαν στο μάτι όταν παίζω ξαπλωμένος :P

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, geodevil said:

Υπάρχει και σε μαύρο, δεν βγήκε μόνο το δίχρωμο.. Πάντως φαίνεται πολύ καλό, ελπίζω να είναι πιο εργονομικό & ξεκούραστο από το 4 ... και να μην το φορτίζουμε κάθε 4ωρο..

black_o.jpg

Νομίζω επίσημα μόνο το δίχρωμο παρουσίασαν. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Η Lightbar τι νόημα έχει πλέον εκεί που την βάλαν;; Καθαρά διακοσμητικό φαντάζομαι.. Τα VR παιχνίδια δεν την χρειάζονται;; Νομίζω τα περισσότερα χρησιμοποιούσαν το γυροσκόπιο αλλά δεν είμαι σίγουρος

Ελπίζω μόνο να μην ενοχλεί όπως το φωτάκι του xbox χειριστηρίου που με βαράει κατευθείαν στο μάτι όταν παίζω ξαπλωμένος :P

Lightbar χρησιμοποιουσαν τα VR games. Το γυροσκοπιο δεν αρκει για να δωσεις βαθος. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Ωραίο το χειριστήριο πάντως, παρόλο που θα το ήθελα μαύρο😛

Οπως εγινε και με το dualshock 4 που κυκλοφορησε σε καμια 50ρια διαφορετικα χρωματα,ετσι θα γινει και με αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω με τα χειριστήρια του PS ήταν γιατί δεν είχαν ποτέ καλές λαβές και αυτό το πρόβλημα παρέμενε για τρεις συνεχόμενες γενιές ώσπου επιτέλους διορθώθηκε με το PS4. Το χειριστήριο του PS5 φαίνεται να βελτιώνει ακόμα περισσότερο τις λαβές κάτι που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Τώρα μένει να προσφέρουν κάποια στιγμή ή και ποτέ ασυμμετρικούς μοχλούς. Ακόμα και έτσι είναι αρκετά βελτιωμένο σχεδιαστικά.

Πάντως το σχέδιο εξωτερικά θυμίζει xb controller. 

Edit: Η Sony δεν έδειξε το κάτω μέρος του χειριστηρίου, περίμενα πως θα υπάρξουν έχτρα κουμπιά με βάση το περιφερειακό που κυκλοφόρησαν τελευταία για το ps4.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodevil είπε

black_o.jpg

Χρωματιστο το λογοτυπο και τα κουμπια δεξια στα χρωματα του playstation και ετοιμο το anniversary edition.

Δημοσ.

Aυτο εννοεις @Fulgore

FTo28y1.thumb.jpg.0757efa2d2f64dda64e6239803a10528.jpg

Παιδια το μονο που μπορουμε να κρινουμε μεχρι στιγμης ολοι μας  ειναι το οπτικο κομματι.Και για μενα προσωπικα μου φαινεται αθλιο.Δεν μου αρεσει καθολου.To παραπανω που ποσταρω προφανως πολυ καλυτερο αλλα και παλι δεν με ενθουσιαζει.

Το αν ειναι εργονομικο μενει να το δουμε οταν το πιασουμε στα χερια μας.

• Like 2
Δημοσ.

Eγω απο τις φωτο γιατι το βλεπω λιγο αβολο ρε παιδια?

Φαινεται οτι εκει που θα ακουμπανε τα δαχτυλα μας(και εκει που βρισκει η παλαμη λιγο κατω κατω) δεν ειναι ενα ομοιομορφο κυλινδρικο σχημα,δειχνει οτι εχει εγκοπες που προεξεχουν..

Δεν ξερω κατα ποσον αυτο θα βολευει,πιο πολυ ενοχλητικο μου φαινεται παρα εργονομικο..

Δημοσ.

@mansa2k

Για μένα ακόμη και το DS4 είχε θέματα με το grip του, όχι βέβαια σαν τα προηγούμενα DS, αλλά λόγω μεγάλων χεριών δεν κούμπωνε έτσι όπως ήθελα ο μοχλός στα χέρια μου όπως του Xbox 360 (δεν θα το άλλαζα με τίποτα εκείνο το controller). 

Όσο για το Dual Sense, εκτός από πιο bulky μέγεθος, δεν βλέπω κάτι συγκλονιστικό. Το αριστερό αναλογικό είναι πάλι σε θέση που ποτέ δεν με βόλεψε, τα triggers είναι οκ, μέχρι εκεί. Περιμένω να δω τα haptics, και πόσοι devs θα τα εκμεταλλευτούν, αν και κάτι μου λέει ότι ΠΑΛΙ δεν θα έχουν βάλει δόνηση όπως στο Sixaxis (το motion control είναι το μέλλον και όχι η δόνηση, έλεγαν) και θα τρέχουν μετά να τα μαζέψουν με το «επόμενο» DS5.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Aυτο εννοεις @Fulgore

Ναι ακριβως σαν ps2 anniversary edition και σε γκρι χρωμα κλασσικα σαν anniversary για ps1.

Αυτο που ειναι ολα τα κουμπια άχρωμα δεν μπορω να πω οτι με ξετρελαίνει,αν και ''λεπτομερειες''τωρα να μιλαμε για χρωματα.

Πιο πολυ βεβαια ενδιαφερομαι για την μπαταρια/αυτονομια του controller,αλλα εχουμε ακομα καιρο για αυτο.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Εντωμεταξύ, η αυτονομία του DS4 ήταν και είναι για τα πανηγύρια όσο περνάει ο καιρός, ακόμη και μετά το dimming που έκαναν στο lightbar. Τόσο για τα πανηγύρια, που πλέον παίζει σχεδόν αποκλειστικά με καλώδιο στο PS4. Οι ΑΑ μπαταρίες μπορεί να προσδίδουν μια φθήνια, αλλά σαν ιδέα είναι η πιο ενδεδειγμένη για μένα.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tilemaxx είπε

Εντωμεταξύ, η αυτονομία του DS4 ήταν και είναι για τα πανηγύρια όσο περνάει ο καιρός, ακόμη και μετά το dimming που έκαναν στο lightbar. Τόσο για τα πανηγύρια, που πλέον παίζει σχεδόν αποκλειστικά με καλώδιο στο PS4. Οι ΑΑ μπαταρίες μπορεί να προσδίδουν μια φθήνια, αλλά σαν ιδέα είναι η πιο ενδεδειγμένη για μένα.

Πραγματικα και το νιωθω σε ολες τις κονσολες αυτο (πλην του xbox που εχω stackαρει 20 επαναφορτιζομενες και τις χρησιμοποιω+ οτι το χρησιμοποιω και στο pc και ενιοτε στο κινητο και το switch) φαινεται απαρχαιωμενο (και το κοροιδευα) αλλα ειναι πολυ πιο πρακτικο,εχεις και την επιλογη να παρεις ενσωματομενη παντα.

Στα του ds5 (ετσι δε θα το λεμε;Παλι τα ιδια αρχικα εχει εξ αλλου) εμενα μου φαινεται και ομορφο και βολικο, μακαρι και η κονσολα να εχει εναλλακτικο χρωμα ακομα και διχρωμια γιατι οχι; Και το μεγεθος φαινεται ικανοποιητικο (εχω μεγαλα χερια και λενε οτι μας σκεφτηκαν) και τα features που θα εισαγουν (ειδικα το built in mic πολυ σημαντικο).

Δημοσ.

Το χρώμα είναι το τελευταίο που με απασχολεί, δεν εστιάζω εκεί. Να φανταστείς, το δεύτερο DS4 που έχω είναι κόκκινο, για να κάνει κοντραστ μαζί με το άλλο λευκό DS4 που έχω (ελέω λευκού PS4). Ότι να ναι δλδ. Εμένα περισσότερο με απασχολεί η εργονομία, που μου αφήνει ερωτηματικά από αυτό που βλέπω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Το χρώμα είναι το τελευταίο που με απασχολεί, δεν εστιάζω εκεί. Να φανταστείς, το δεύτερο DS4 που έχω είναι κόκκινο, για να κάνει κοντραστ μαζί με το άλλο λευκό DS4 που έχω (ελέω λευκού PS4). Ότι να ναι δλδ. Εμένα περισσότερο με απασχολεί η εργονομία, που μου αφήνει ερωτηματικά από αυτό που βλέπω.

Ενταξει αν δεν το πιασουμε και δεν παιξουμε κανενα 100ωρο δε θα εχουμε σχηματισει αποψη,επομενως κοντος ψαλμος...εμενα μου φαινεται για τα δικα μου χερια επαναλαμβανω, λιγο πιο βολικο απο το ds4 (ωραια χρωματα εχεις επιλεξει, και εγω ας πουμε το switch δεν ηθελα με τιποτα να το παρω με τα blue/red joycon αλλα δεν το βρηκα με τα γκρι, τελικα του προσδιδει μια παιχνιδιαρα διαθεση και οπτικα, επομενως μετραει λιγο στην ψυχολογια μου)

Επεξ/σία από stafftw
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...