Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Haptic feedback, adaptive triggers και ενσωματωμένο μικρόφωνο για chat διατηρώντας το ηχείο και το touchpad. Τα σπάει  απλά. 

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Φαίνεται υπέροχο, ειδικά σε αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων. Επιτέλους haptic feedback! Αυτό που με προβληματίζει είναι η έλλειψη του audiojack . Στην θέση του έβαλαν το μικρόφωνο απ' ότι κατάλαβα. Δεν φαίνεται πολύ καλά στην εικόνα.

• Like 3
Δημοσ.

1 hour ago, pictorino said:

Για να είναι στο ps blog σημαίνει ότι ισχύει 100%. Εντυπωσιακό! 

100% αφού συνοδεύεται και από αυτό:

We are thrilled about sharing the final look of the DualSense controller with our fans, and we can’t wait for everyone to get their hands on it! I’d like to close with a message from SIE President & CEO Jim Ryan to the community:

“DualSense marks a radical departure from our previous controller offerings and captures just how strongly we feel about making a generational leap with PS5. The new controller, along with the many innovative features in PS5, will be transformative for games – continuing our mission at PlayStation to push the boundaries of play, now and in the future. To the PlayStation community, I truly want to thank you for sharing this exciting journey with us as we head toward PS5’s launch in Holiday 2020. We look forward to sharing more information about PS5, including the console design, in the coming months.”

– Jim Ryan, President & CEO, Sony Interactive Entertainment  

Ωραίος χρωματικός συνδυασμός.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Φαίνεται υπέροχο, ειδικά σε αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων. Επιτέλους haptic feedback! Αυτό που με προβληματίζει είναι η έλλειψη του audiojack . Στην θέση του έβαλαν το μικρόφωνο απ' ότι κατάλαβα. Δεν φαίνεται πολύ καλά στην εικόνα.

Ναι εχει built-in mic. Φαινεται τρομερο, και επιτελους να παιξουνε λιγο με τα χρωματα. Σε κοκκινακι η μωβ θα ειναι κουκλι😍

Δημοσ.
4 minutes ago, Grim Ripper said:

Ρε λέτε να κάνουν καμιά τρέλα και να βγει σε διχρωμία και η κονσόλα;

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα το κοντρόλερ...η κονσόλα θα είναι άσπρη ή διχρωμία άσπρο/μαύρο.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ δυνατό το controller. Πιο μεγαλο, πιο...γενικως..

Η διχρωμια δεν μου αρεσει και ελπιζω να μην περάσει και στην κονσολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Virus_X είπε

Οι engines φτιάχνονται πλέον να είναι scalable, εφόσον μιλάμε για κοινή X86(CAT-ZEN)/GCN/RDNA αρχιτεκτονική.

Οπότε η Decima και το PS4 ξεζούμισε στα HZD/Death Stranding και ότι βρει μπροστά της θα ξεζουμίσει τώρα και στο μέλλον.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Οταν φτιαχνεις ενα παιχνιδι για low, mid, high + PS5(να ικανοποιησεις 4 ''κατηγοριες'' hardware), δεν θα υπολογισεις καν πχ τον SSD της κονσολας στο design του game. Kαι αυτο δεν θα ειναι το μονο compromise. Αυτη η επιλογη απο μονη της σαμποταρει τα πλεονεκτηματα ενος exclusive.

Για τo current gen HZD, στο τελος της γερασμενης γενιας μας δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Για αυτο και το δινουν τωρα στο τελος.]

Εdit. Πολυ κουλος ο τροπος που επικοινωνει πραγματα η Sony.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Οταν φτιαχνεις ενα παιχνιδι για low, mid, high + PS5(να ικανοποιησεις 4 ''κατηγοριες'' hardware), δεν θα υπολογισεις καν πχ τον SSD της κονσολας στο design του game. Kαι αυτο δεν θα ειναι το μονο compromise. Αυτη η επιλογη απο μονο την σαμποταρει τα πλεονεκτηματα ενος exclusive.

Για τo current gen HZD, στο τελος της γερασμενης γενιας μας δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Για αυτο και το δινουν τωρα στο τελος.]

Εdit. Πολυ κουλος ο τροπος που επικοινωνει πραγματα η Sony.

Επιλέγουν στρατηγικη τηλεοπτικών σειρών για κορύφωση αγωνιας προφανως.

2 cliffhangers απομένουν σύμφωνα με αυτη τη λογική. 

Μορφη-σχήμα και τιμη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Επιλέγουν στρατηγικη τηλεοπτικών σειρών για κορύφωση αγωνιας προφανως.

2 cliffhangers απομένουν σύμφωνα με αυτη τη λογική. 

Μορφη-σχήμα και τιμη.

Ωραιο δειχνει παντως. Αυτο σημαινει λευκη κονσολα μετα το ps1? Δεν εχω διαβασει κειμενο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PDS13 είπε

Ωραιο δειχνει παντως. Αυτο σημαινει λευκη κονσολα μετα το ps1? Δεν εχω διαβασει κειμενο.

Πολυ ωραιο δειχνει, πλήρως αρματωνενο και ευτυχώς δεν έκαναν ditch το audio Jack.

Το θέμα ομως ειναι διχρωμη κονσολα; Για το σαλόνι μου φαίνεται πολύ καπως.

Θα προτιμούσα ένα χρώμα. Είτε μαυρο, είτε σαν 2η επιλογη λευκό. Νομίζω ότι θα πάνε σε ομοχρωμια ωστοσο. Θύρα 4 λεμε το μπλεηστεησιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kostiger είπε

Πολυ ωραιο δειχνει, πλήρως αρματωνενο και ευτυχώς δεν έκαναν ditch το audio Jack.

Το θέμα ομως ειναι διχρωμη κονσολα; Για το σαλόνι μου φαίνεται πολύ καπως.

Απο κει πιθανον θα εχουμε και τον πολυδιαφημισμενο 3D ηχο λογικα(?) Δεν νομιζω οτι υπηρχε λογος να το βγαλουν.

διχρωμη ε? Για να δουμε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, PDS13 είπε

Απο κει πιθανον θα εχουμε και τον πολυδιαφημισμενο 3D ηχο λογικα(?) Δεν νομιζω οτι υπηρχε λογος να το βγαλουν.

διχρωμη ε? Για να δουμε.

Από εκεί..

Ξέρω γω, τα κινητα ναυαρχίδες εχουν αρχίσει προ πολλού να την εξακοντιζουν και ειχα μια ανησυχία σε συνδυασμό με τη μακρα παράδοση wireless ps headsets..

Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο χρώμα της κονσόλας στο συνοδευτικό κείμενο, αλλά ποια μεγαλύτερη αναφορά χρειαζόμαστε απο το ίδιο το χειριστήριο;

Δημοσ.

Υπάρχει και σε μαύρο, δεν βγήκε μόνο το δίχρωμο.. Πάντως φαίνεται πολύ καλό, ελπίζω να είναι πιο εργονομικό & ξεκούραστο από το 4 ... και να μην το φορτίζουμε κάθε 4ωρο..

black_o.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...