Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα ένας φίλος από Αγγλία μου έστειλε φωτό , ότι του έβγαλε αυτή την μαύρη βούλα 

Η φωτό δεν είναι spam ούτε troll 

Έχω το screenshot από το chat message μαζί του 

Τώρα τι είναι αυτό....

Θα τσεκαρω και τις 3 κονσόλες μου 

PS_App_20201121_013458.jpeg

Επεξ/σία από RigasGR
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, RigasGR είπε

Για να το κάνει η SONY μονη της δεν νομίζω

Θα θάψει κάποιες limited  Edition

Εκτος και αν το καλο δει , και σου πει...

Θα πουλήσω πλαστικά καπάκια για μαύρο χαβιάρι.

Και παίξει μπάλα και στα 2 , Limited Edition και καπάκια για αυτούς που έχουν είδη πάρει την άσπρη έκδοση 

Το εκανε ηδη αυτο στα original Ps4 που πουλαγε cover

https://www.skroutz.gr/s/7899578/Sony-HDD-Cover-Aqua-Blue.html

Επισης στο ps4 κυκλοφορησαν ουτως ή αλλως και παρα πολλα Skins για την κονσολα απο τριτους https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=ps4+skins&order_by=popularity&order_dir=desc

Αρα ειναι κυριολεκτικα θεμα χρονου,ειτε να αρχισουν να κυκλοφορουν ολοκληρα cover,ειτε να κυκλοφορουν skins.

Ασε που για την ιδια την Sony οπως και στην περιπτωση των cover για το ps4,θα βγαλει απο το τιποτα επιπλεον εσοδα απο αυτο,δεν θα τα χαριζει στους αλλους.

Δημοσ.

Τα έλεγα εγώ, beta testing οι πρώτοι αγοραστές. Γι'αυτό δεν βιάζομαι μέχρι το πρώτο revision της κονσόλας.

Κοροϊδεύαν εδώ στην αρχική. Πάρτο σε 5 χρόνια εσύ γράφανε....

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση για συγκεκριμένα άτομα. Όσοι έχετε την LG C9 η cx έχετε αντιμετωπίσει καποιο θέμα? Ρωτάω επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aris1986 είπε

Τα έλεγα εγώ, beta testing οι πρώτοι αγοραστές. Γι'αυτό δεν βιάζομαι μέχρι το πρώτο revision της κονσόλας.

Κοροϊδεύαν εδώ στην αρχική. Πάρτο σε 5 χρόνια εσύ γράφανε....

Ρε φιλαράκι καλά κάνεις πάρτο και στο Playstation 6.

Απάντηση δεν βλέπω 

Ατάκες beta testers ότι είμαστε και άλλα 

Κάποιοι τα έχουν και μετά πάει σε revision 

Τώρα αν θα πάρεις το revision 15 

Δεν μου λέει κάτι αυτό 

Περίμενε 3 χρόνια , να πάρουμε όλοι να τα δοκιμάσουμε 

Και άμα είναι καλά σου λέμε 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, RigasGR είπε

Μόλις τώρα ένας φίλος από Αγγλία μου έστειλε φωτό , ότι του έβγαλε αυτή την μαύρη βούλα 

Αν δεις το teardown της κονσόλας σε εκείνο ακριβώς το σημείο, βρίσκεται το τεράστιο χάλκινο heatsing της κονσόλας, το οποίο δεν είναι δυνατόν να ανεβάσει τόσο υψηλή θερμοκρασία ώστε να λιώσει το πλαστικό, πάρε παράδειγμα τα heatsing των cpus που έχουμε στα pc μας, τα ακουμπάς και με γυμνά χέρια, οπότε αν η φώτο είναι αληθινή, άλλος είναι πιστεύω ο λόγος αυτής της μαύρης κηλίδας. Θα δούμε. Ας είναι καλά οι εγγυήσεις μας σε περίπτωση που.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, music_lover είπε

Αν δεις το teardown της κονσόλας σε εκείνο ακριβώς το σημείο, βρίσκεται το τεράστιο χάλκινο heatsing της κονσόλας, το οποίο δεν είναι δυνατόν να ανεβάσει τόσο υψηλή θερμοκρασία ώστε να λιώσει το πλαστικό, πάρε παράδειγμα τα heatsing των cpus που έχουμε στα pc μας, τα ακουμπάς και με γυμνά χέρια, οπότε αν η φώτο είναι αληθινή, άλλος είναι πιστεύω ο λόγος αυτής της μαύρης κηλίδας. Θα δούμε. Ας είναι καλά οι εγγυήσεις μας σε περίπτωση που.

Η φωτό είναι αληθινή

Μου ανέφερε για 1 bumb στο καπάκι 

Τον ρώτησα είναι κρύα , απάντησε ναι 

Η μπορεί να είναι κακή ποιότητας πλαστικό, η αν έχει κάποια σχέση με υπερθέρμανση

No problems, εγγύηση έχει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RigasGR είπε

Η φωτό είναι αληθινή

Η μπορεί να είναι κακή ποιότητας πλαστικό, η αν έχει κάποια σχέση με υπερθέρμανση

Αν στο σημείο εκείνο υπήρχαν κυκλώματα θα σου έλεγα ότι οκ ενδεχομένως να έσκασε κάποιο αλλά όπως είπαμε είναι το headsink.

Αν η θερμοκρασία της κονσόλας ανέβαινε σε βαθμό να σου κάψει το πλαστικό, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις την τόσο υψηλή θερμοκρασία βάζοντας τα χέρια σου ή από τον θόρυβο της.

Δεν γίνεται και δροσερή να είναι και να καίει πλαστικά και μάλιστα δύο στρώσεις αφού από κάτω έχει άλλο ένα μαύρο.

Τέλος πάντων, ας την επιστρέψει μέσω εγγύησης αν το πρόβλημα είναι μεγάλο.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, RigasGR είπε

Η φωτό δεν είναι spam ούτε troll 

Έχω το screenshot από το chat message μαζί του 

Τώρα τι είναι αυτό....

Θα τσεκαρω και τις 3 κονσόλες μου 

Όπα τώρα που το ποστάρες το τσεκαρα και εγώ και μου φαίνεται ότι πάει να γίνει και σε μένα και απ' τις δύο μεριές όμως,για πες να τσεκαρει και απ' την άλλη και αν μπορεί να στείλει photo

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisgewrgi είπε

Και ομως αν ανεβαζει πολυ θερμοκρασια h cpu το heatsink δεν το ακουμπας.τουλαχιστον στα λαπτοπ. 

Δεν εννοούσα τα laptop που έχουν κάτι μικρά heasing, τούτο εδώ είναι τεράστιο, πιο μεγάλο και από heatsink ενός desktop με aftermarket cooler, έχει πολύ copper επάνω του, ίσως να είναι και κανένα κιλό μόνο το heatsink.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω δει ακομα teardown, αλλα το heatsink ειναι μηπως της καρτας (ή και συνδιαστικα)? Αλλο ο cpu που ανεβαζει σε ενα desktop 50 βαθμους και αλλο μια καρτα που μπορει να ανεβασει μεχρι 80

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, RigasGR είπε

Η φωτό είναι αληθινή

εκεί έχει μία άσπρη βούλα που φαίνεται αν ρίξει αρκετό φως θεωρώ ότι είναι από τον τρόπο που βάφεται

iB3sCyLnXqnMQoDw_REirtpg5MJBgRenJmqItv5c

R94s-zKkf4PxmOzQhFATNHZNr2SIxyl_QLQtSUXh

I7n6d0N1t-Z783Yd_CKTVMFOVI1UqZbfokWh4OEs

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Δεν εχω δει ακομα teardown, αλλα το heatsink ειναι μηπως της καρτας (ή και συνδιαστικα)? Αλλο ο cpu που ανεβαζει σε ενα desktop 50 βαθμους και αλλο μια καρτα που μπορει να ανεβασει μεχρι 80

το καλο σεναριο ειναι να ειναι της πλακας το πλαστικο ... μακαρι να ισχυει αυτο για οσους επενδυσαν 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Daredevil είπε

εκεί έχει μία άσπρη βούλα που φαίνεται αν ρίξει αρκετό φως θεωρώ ότι είναι από τον τρόπο που βάφεται

iB3sCyLnXqnMQoDw_REirtpg5MJBgRenJmqItv5c

R94s-zKkf4PxmOzQhFATNHZNr2SIxyl_QLQtSUXh

I7n6d0N1t-Z783Yd_CKTVMFOVI1UqZbfokWh4OEs

Ακριβώς έτσι είναι και σε μένα και αν δεις είναι και απ' την άλλη μεριά,ελπίζω να είναι αυτό που λες 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...