Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο πλαίσιο λειτουργίας του νήματος.

Όσοι θέλουν να παρακολουθούν από κοντά τι γίνεται με τις (προ)παραγγελίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο νήμα αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, ούτε θα μπούμε αναγκαστικά σε διαδικασία οι συντονιστές να μεταφέρουμε μηνύματα. 

Είναι απολύτως κατανοητό και αποδεκτό ότι αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο θα γίνεται και συζήτηση για την πορεία των παραγγελιών. 

Παρακαλώ να σταματήσουν οι κόντρες μεταξύ σας σχετικά με το τι θα έπρεπε να μπαίνει και τι όχι στο νήμα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Δες και την 55XH9005 (XH9096) από το Sony Center, σε ένα άλλο θέμα στο forum των τηλεοράσεων πήραν τηλ και μπορείς να την πάρεις στα 860€ (τιμή black friday).

Απλά για την ώρα έχει ένα θέμα στο 4k/120fps το οποίο θα λυθεί με update, το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από ένα update απ' όσο κατάλαβα. Στο reddit λένε να κλείσουν τα auto-updates όσοι την αγοράσουν.

Σημερινό post.

Ευχαριστω πολυ! Οταν λες "μπορω να την παρω 860Ε"  εννοεις οταν θα βγει η προσφορα? Γιατι βλεπω 1049Ε την εχει.

Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος, το πανελ της ειναι αντιστοιχο με των OLED?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λες τωρα!!!Για αυτο εχουν παθει πλακα ολοι με το καινουργιο controller...Νομιζω ενας ακομη λογος για να πας σε playstation σε σχεση με το xbox.Αυτο νομιζω ειναι απο τα βασικα στοιχεια next gen που φερνει στο τραπεζι η σονυ.Περα απο γραφικα κτλ..Ενα καρο λειτουργιες μπορω να σκεφτω που μπορει να χρησιμευσει αυτη η τεχνολογια..Πχ παιχνιδι που εχεις stamina να σου μεταφερει το κοντρολερ οταν εχει κουραστει ο παιχτης σου και δεν εχει stamina..Και δεν θα χρειαστει καν να κοιταξεις στην οθονη το αντιστοιχο hud γιατι θα σου δινει την πληροφορια αυτη το κοντρολερ.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, stcp είπε

Ευχαριστω πολυ! Οταν λες "μπορω να την παρω 860Ε"  εννοεις οταν θα βγει η προσφορα? Γιατι βλεπω 1049Ε την εχει.

Έβαλα λινκ στο θέμα που υπάρχει στο τμήμα των τηλεοράσεων, μέσω τηλεφώνου θα σου την δώσουν στην τιμή black friday.

LCD είναι, από τα πολύ καλά panel. Δεν ξέρω αν φτάνει τις OLED αλλά νομίζω είναι σχετικά κοντά (λογικά λίγο πιο κάτω).

Και η Samsung που κοιτάζεις LCD είναι, όχι OLED.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, stcp είπε

Δεν υπαρχει αντιστοιχο πανελ με oled. Η oled παιζει μονη της μπαλα. Εγω εχω την sony xh9505 . Η εικονα της δεν παιζεται.  σε gaming οι φωτισμοι και τα χρωματα που βγαζει σε κανουν να παιζεις το game και χωρις να σου αρεσει Αλλα τις OLED  δεν πιστευω οτι τις πιανει καμια πανακριβη led.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν υπαρχει αντιστοιχο πανελ με oled. Η oled παιζει μονη της μπαλα. Εγω εχω την sony xh9505 . Η εικονα της δεν παιζεται.  σε gaming οι φωτισμοι και τα χρωματα που βγαζει σε κανουν να παιζεις το game και χωρις να σου αρεσει Αλλα τις OLED  δεν πιστευω οτι τις πιανει καμια πανακριβη led.

Στο HDR παντως ακομα θεωρω οτι οι LED υπερτερουν σε σχεση με τις OLED, μιας και εχουν πολυ περισσοτερη peak brightness. Ειδικα σε συγκεκριμενα καλα μοντελα LED ειναι η διπλασια τουλαχιστον!

Αλλα ας μην χαλαμε το νημα εδω και συζηταμε περι τηλεορασεων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DJTaurus είπε

Θα κλάψουνε μανούλες στο crossplay online (αν θα υπάρχει), τα pc θα κατεβαίνουν με zero lag mechanical keyboards και στο ps5 θα παλέβεις με το χειριστήριο! 😛 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hazuki είπε

Θα κλάψουνε μανούλες στο crossplay online (αν θα υπάρχει), τα pc θα κατεβαίνουν με zero lag mechanical keyboards και στο ps5 θα παλέβεις με το χειριστήριο! 😛 

Υπαρχει επιλογη να απενεργοποιεις τα χαρακτηριστικα των triggers.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hazuki είπε

Μην το λες, αν κλειδώσει το aim assist δεν γλιτώνει ο άλλος. Δεν το λέω για καλό. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Hazuki είπε

το ps5 έχει υποστήριξη kb/mouse σε system level, αν το υποστηρίζει το εκάστοτε game έιναι θέμα του dev.

Αναφορά σε κείμενο

Additional Peripheral Support
Can I connect a keyboard and mouse with PS5?

Yes, USB and Bluetooth keyboards and mice are supported at a system level, though game developers will decide whether to support at a game level.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 13/11/2020 στις 7:25 ΜΜ, jowl_tnt είπε

13830

Περιμενουμε να μας πεις τι θα πουν κ σε σενα!

2 τηλέφωνα από Παρασκευή, και στα δύο θα αφήσουμε σημείωση να σας καλέσει πωλητής. Αγορά στις 7/11. Βάζω τον κωδικό στο site και βγάζει σφάλμα. 

• Sad 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Hazuki είπε

Αμα θές δεν παίζεις απέναντι σε αντιπάλους που έχουν K/M. Στο CoD το επιλέγεις αυτό. Τώρα αν θές το ρισκάρεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...