Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, stcp είπε

Οι γνωριζοντες ας μας πουν αν η Samsung QE50Q80T καλυπτει ολα τα specs του PS5 ή κουτσουρεμενα οπως διαβαζω για καποιες αλλες TVs? Θεωρειται καλη επιλογη απο αποψεως κοστους/VFM (κοντα στα 1000Ε)?

Δες και την 55XH9005 (XH9096) από το Sony Center, σε ένα άλλο θέμα στο forum των τηλεοράσεων πήραν τηλ και μπορείς να την πάρεις στα 860€ (τιμή black friday).

Απλά για την ώρα έχει ένα θέμα στο 4k/120fps το οποίο θα λυθεί με update, το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από ένα update απ' όσο κατάλαβα. Στο reddit λένε να κλείσουν τα auto-updates όσοι την αγοράσουν.

Σημερινό post.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giaki είπε

Αν εχει κανεις ενημερωση για day 1 το ps5 των 499 και δεν το θελει , θα τον παρακαλουσα να μου την δωσει .

Σε έχω προλάβει 😉

Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε

Δες και την 55XH9005 (XH9096) από το Sony Center, σε ένα άλλο θέμα στο forum των τηλεοράσεων πήραν τηλ και μπορείς να την πάρεις στα 860€ (τιμή black friday).

Απλά για την ώρα έχει ένα θέμα στο 4k/120fps το οποίο θα λυθεί με update, το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από ένα update απ' όσο κατάλαβα. Στο reddit λένε να κλείσουν τα auto-updates όσοι την αγοράσουν.

Σημερινό post.

Έχει λυθεί το θέμα με το 4k120, μένει vrr allm αλλα αυτά θα γίνουν εγγυημένα με fw update οταν οριστικοποιηθούν τα πρότυπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδες πραγματικα μην αρχισετε παλι πηγαιντε φτιαχτε ενα θεμα για παραγγελιες δηλαδη καπου ελεος..Ειχα να μπω το πολυ 12ωρο και περασα 20 σελιδες για το τι εγινε με τις προπαραγγελιες.Ναι οκ για την κονσολα ειναι κ αυτο αλλα το εχετε παραξηλωσει το θεμα σε σημειο που ψαχνουμε τα ποστ που εχουν ουσια.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Braveheart1980 είπε

Σε έχω προλάβει 😉

Έχει λυθεί το θέμα με το 4k120, μένει vrr allm αλλα αυτά θα γίνουν εγγυημένα με fw update οταν οριστικοποιηθούν τα πρότυπα

Α οκ, ωραία. Δεν το γνώριζα. Εγώ την xh9505 θέλω (και ας μην έχει hdmi 2.1)αλλά πολλά τα λεφτά  δυστυχώς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Σημερινό post.

Είναι πολύ καλή οντως οπως και η τιμή τις νομίζω εινια χώμα 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, icenex είπε

Ρε παιδες πραγματικα μην αρχισετε παλι πηγαιντε φτιαχτε ενα θεμα για παραγγελιες δηλαδη καπου ελεος..Ειχα να μπω το πολυ 12ωρο και περασα 20 σελιδες για τι εγινε με τις προπαραγγελιες.Ναι οκ για την κονσολα ειναι κ αυτο αλλα το εχετε παραξηλωσει το θεμα σε σημειο που ψαχνουμε τα ποστ που εχουν ουσια.

To έχω πει καιρό τώρα.. πλέον είναι σπανιότατο να διαβάσεις πληροφορίες για την κονσόλα σε αυτό το θέμα. 

Διαβάζεις μόνο πότε θα παραλάβει ο καθένας και χάνεται σημαντική πληροφορία σχετικά με την κονσόλα την ίδια ανάμεσα στα κύματα των ποστ του πότε θα παραλάβει ο καθένας...

Θα ενημερώσω να το δούνε το θέμα πάντως γιατί έχει ξεχειλώσει πολύ πια και όταν κάποιοι δεν θα παραλάβουν day1 να δεις παράπονα...

• Like 4
Δημοσ.

Προσυ

24 λεπτά πριν, icenex είπε

Ρε παιδες πραγματικα μην αρχισετε παλι πηγαιντε φτιαχτε ενα θεμα για παραγγελιες δηλαδη καπου ελεος..Ειχα να μπω το πολυ 12ωρο και περασα 20 σελιδες για το τι εγινε με τις προπαραγγελιες.Ναι οκ για την κονσολα ειναι κ αυτο αλλα το εχετε παραξηλωσει το θεμα σε σημειο που ψαχνουμε τα ποστ που εχουν ουσια.

6 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

To έχω πει καιρό τώρα.. πλέον είναι σπανιότατο να διαβάσεις πληροφορίες για την κονσόλα σε αυτό το θέμα. 

Διαβάζεις μόνο πότε θα παραλάβει ο καθένας και χάνεται σημαντική πληροφορία σχετικά με την κονσόλα την ίδια ανάμεσα στα κύματα των ποστ του πότε θα παραλάβει ο καθένας...

Προσυπογραφω.

Ειναι κατανοητο και σεβαστο το αγχος και η αγωνια ολων, και φυσικα αν υπαρχει καποια ειδηση που να βοηθαει να μαθει κατι ο κοσμος να ποσταρεται, αλλα με το ρυθμο που βλεπουμε ποστς πολυ πιθανον να χαθουν σημαντικες πληροφοριες και για αυτους που ενδιαφερονται.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Εγω πλεον παταω αναφορα σε τετοια ποστ φαντασου δεν θυμαμαι να εχω ξαναπατησει το κουμπι της αναφορας.. Μαλλον λεω αγανακτησα.

Τεσπα οποιος Mod εχει αρμοδιοτητα ας πραξει αναλογως αν χριζει το θεμα αντιμετωπισης προσωπικα θεωρω οτι χριζει..

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω πλεον παταω αναφορα σε τετοια ποστ φαντασου δεν θυμαμαι να εχω ξαναπατησει το κουμπι της αναφορας.. Μαλλον λεω αγανακτησα.

Τεσπα οποιος Mod εχει αρμοδιοτητα ας πραξει αναλογως αν χριζει το θεμα αντιμετωπισης προσωπικα θεωρω οτι χριζει..

Δηλαδη δεν μπορει να φτιαξει καποιος ενα νεο θεμα δηλαδη?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spartan29gr είπε

Δηλαδη δεν μπορει να φτιαξει καποιος ενα νεο θεμα δηλαδη?

Μπορει να φτιαξει και εννοειτε καλο θα ητανε να φτιαχτει ενα..Το χριζει αντιμετωπισης πηγαινε οτι ειτε να σβησει τα ποστ ενας Mod ειτε να τα μεταφερει στο εν λογω θεμα αν φτιαχτει.Η απλα να φτιαξει ενα θεμα ενας Mod και να τα μεταφερει ολα αυτα τα ποστ.

Δημοσ.

Υπομονή θα γίνει αυτό που πρέπει.

Συνεχίστε με τα νέα και τις πληροφορίες τις κονσόλας και όλα θα γίνουν.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/11/2020 στις 12:14 ΜΜ, icenex είπε

Μπορει να φτιαξει και εννοειτε καλο θα ητανε να φτιαχτει ενα..Το χριζει αντιμετωπισης πηγαινε οτι ειτε να σβησει τα ποστ ενας Mod ειτε να τα μεταφερει στο εν λογω θεμα αν φτιαχτει.Η απλα να φτιαξει ενα θεμα ενας Mod και να τα μεταφερει ολα αυτα τα ποστ.

Λοιπον εφτιαξα καινουργιο θεμα για τις οποιες παραγγελιες.

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εξοφλησα την προπαραγγελια μου σε κωτσοβολο  που ειχα κανει πρωτη μερα προπαραγγελιων και μου ειπαν θα παραλαβω day one. Για να δουμε...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...