Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχιζει να ζηταει ολοκληρο το υπολοιπο το ποσο ο κωτσοβολος παρεπιπτοντως

Πριν απο λιγο τους ξαναπηρα τηλεφωνο απο το κινητο και μου ειπε μια υπαλληλος οτι σας πηραν για αυτο τον λογο

Μου εδωσε και ενα τραπεζικο λογαριασμο για να κανω και καταθεση των χρηματων

Σε διαφορετικη περιπτωση θα χασω την σειρα προτεραιοτητας μου ανεφερε

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Μου εκαναν και εμενα κληση στο κινητο, τους παιρνω πισω μου ειπαν θα με ξανακαλεσουν.Ακομα περιμενω

Ελπίζω να πάνε όλα καλά 🙂

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, spartan29gr said:

Παρεπιπτοντως ο ανεμιστηρας μια χαρα δουλευει στο συγκεκριμενο ps5.Αλλά δυστυχως εxει  το γνωστο προβλημα που ειχα και εγω παλαιοτερα με το ps4 pro(coil whine)

Εννοείται αυτό και εμένα το pro μια χαρά λειτουργικό ήταν. Αλλά ρε συ δεν μπορούσα να το ακούω αυτό το buzzing που έκανε..... είναι από τους ήχους που άμα 1 φορά του δώσεις σημασία μετά σου γίνεται OCD 😛

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

Εννοείται αυτό και εμένα το pro μια χαρά λειτουργικό ήταν. Αλλά ρε συ δεν μπορούσα να το ακούω αυτό το buzzing που έκανε..... είναι από τους ήχους που άμα 1 φορά του δώσεις σημασία μετά σου γίνεται OCD 😛

Πας στον ψυχιατρο μετα με  νευρολογικα προβληματα.🤣

9 λεπτά πριν, back15220 είπε

Ελπίζω να πάνε όλα καλά 🙂

Μου ειπαν να δωσω ολοκληρο το υπολοιπο ποσο, για να μην χασω την σειρα προτεραιοτητας.

Σε ευχαριστω 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Αρχιζει να ζηταει ολοκληρο το υπολοιπο το ποσο ο κωτσοβολος παρεπιπτοντως

Πριν απο λιγο τους ξαναπηρα τηλεφωνο απο το κινητο και μου ειπε μια υπαλληλος οτι σας πηραν για αυτο τον λογο

Μου εδωσε και ενα τραπεζικο λογαριασμο για να κανω και καταθεση των χρηματων

Σε διαφορετικη περιπτωση θα χασω την σειρα προτεραιοτητας μου ανεφερε

Ειχες δωσει καμμια προκαταβολη η οχι?απο μαγαζι ειχες βαλει παραδοση?η στο σπιτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Spyipad είπε

υπάρχει κάποιος που έκανε προπαραγγελια 18/9 από κωτσόβολο και ενημερώθηκε ? έχω προπληρώσει όλο το ποσό και δεν έλαβα κάποια ενημέρωση σήμερα..

Παραγγελία 18/9 από κωτσοβολο, με πήραν τηλέφωνο σήμερα 14/11 να εξοφλήσω όλο το ποσό, είχα δώσει προκαταβολή 100 ευρώ τότε. 

Στην ερώτηση μου γιατί γίνεται αυτό μου είπε για να σταλούν από 18 μέχρι 19 του μήνα. Απαντώ στη κοπελιά ότι είναι γνωστό ότι υπάρχει

άτυπο εμπάργκο να δοθούν μετά της 19/11 και μου απαντά σωστά, αλλά εμείς θα τα στείλουμε από πιο πριν για να τα παραλάβετε στις 19/11.

OFFTOPIC 

Όσο για τις εγγυήσεις . . .  όταν η apple-infoquest από το τηλέφωνο αρνούνταν δια τηλεφώνου να καλύψει το 2ο χρόνο, στη δια ζώσης επαφή

αφήνω το κινητό στον πάγκο τους και τους λέω δεν το παίρνω πίσω και αν δε το επισκευάσετε θέλω χαρτί σας επίσημο, ότι δεν καλύπτετε το

δεύτερο χρόνο εγγύησης. Ως δια μαγείας εμφανίζονταν αιτησούλα κάτω από τον πάγκο που τη συμπλήρωνες και την στέλναν στην Apple?

Ποια apple δηλαδή αφου η info quest  ήταν η ίδια η apple κλπ. Δεν άντεξα και τους λέω μου θυμίζεται επεισόδιο από IT crowd.   

Φαντάζομαι οτι πάτε και ανοίγετε μια πόρτα που γράφει apple και είναι ένας υπάλληλος μέσα σε κάποιο γραφειάκι που απλά μαζεύει τα χαρτιά. 

Θα ήθελα να τονίσω ότι δε χρειάζεται ειρωνία σε οτιδήποτε γράφουμε. Τα ίδια και στα προιοντa apple. Πραγματικά ώρες ώρες σκεφτομαι ότι

κάποιοι είναι βαλτοί να ξεσκίσουν μια συζήτηση από συμφέρον ή για λόγους που χρήζουν ψυχιατρική αγωγής. Πως προσβάλεις κάποιον 

που σου λέει το νόμο/οδηγία παίρνοντας το μέρος της εταιρίας που δεν υπακούει το νόμο προστασίας των καταναλωτών. Σόρρυ πραγματικά

για το OFFTOPIC αλλα καμμια φορά θέλω να βοηθήσω κανά συμφορουμίτη με λύσεις που θα τον διευκολύνουν και σκεφτόμαι να γράψω γιατί

ξέρω ότι θα πρέπει να αντιπαρατεθώ. 

Επεξ/σία από aret1
  • Like 7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Ειχες δωσει καμμια προκαταβολη η οχι?απο μαγαζι ειχες βαλει παραδοση?η στο σπιτι?

Ειχα δωσει το 30% για αρχη προκαταβολη(170 ευρω)Και το ειχα κανει παραλαβη απο το καταστημα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως με παραγγελία από Κωτσόβολο 18/9 δεν έχω ούτε τηλεφώνημα ούτε καμία ενημέρωση μέσω sms η email. Παραλαβή από κατάστημα και 50 ευρώ προκαταβολή.

Επεξ/σία από Dev1l
Δημοσ.

Κ εγω παιδια με παραγγελία 17/9 ωρα 14.35 καμια ενημέρωση για αντικαταβολή μέσω courier σε επαρχία.....θα καλέσουν και αυριο και Δευτέρα δεν είναι δυνατόν να τους καλεσουν ολους σημερα......

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εμένα με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα από Κωτσόβολο και είχα βγάλει και το υπόλοιπο ποσό σε μετρητά.

Δημοσ.

ουτε μενα, απο οτι καταλαβα κυριως πηραν αυτους που ειχαν δωσει προκαταβολη για να βαλουν και το υπολοιπο ποσο... πραγματικα τα χουν μπλεξει λιγο

Δημοσ.

Και εγω εχω δωσει προκαταβολη 50 ευρω δεν ξερω αν θα με παρουν να βαλω τα υπολοιπα,τωρα αντε να τρεχεις ξανα βαλε τα 450 μεσα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

Όπως έχουμε πει, πολλά 2K monitors υποστηρίζουν 4K inputs. Αυτό δεν είναι optimal αλλά "compatibility mode".

Το game τρέχει dynamic resolution up to 4K, ας πούμε τρέχει σε 2K. Το PS5 κάνει upscale σε 4K και μετά το monitor ξανά downscale σε 2K.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται artifacts. Ο βαθμός τους κυμαίνεται ανάλογα την περίπτωση.

Σε κάποιες περιπτώσεις (αν το native 4K από το game δεν είναι consistent) ίσως είναι προτιμότερο το 1080 output και το monitor να κάνει upscale σε 2K.

Δημοσ.

Λογικά πήραν....λογικά λεω αυτούς που ηταν για παραλαβή απ το κατάστημα γιατι δεν είχαν στοιχεία αποστολής....η λογική ετσι λεει και μπορεί και να πήραν και Καταλαθος και καναν αλλον....οι υπόλοιποι οπως εμεις θα ενημερωθούμε μέσω sms η μέσω email για την αποστολή λογικα απο Δευτέρα....ετσι παντα γίνεται....τουλάχιστον όσες παραγγελίας εχω κανει εγω απο κοτσοβολο.....αυτα

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...