Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jowl_tnt είπε

Μιλησα με Vodafone. Μπορει να αργησει μια δυο μερες λεει η αποστολη απο αυτους και αλλες τοσες απο την ACS (άλλα σε μενα!). Εφοσον εγινε η προπαραγγελια υπηρχαν κομματια και θα σταλθουν. Μεχρι τις 24 θα το εχω σιγουρα λεει. Μακαρι αλλα δε μου φανηκαν και πολυ σιγουροι σε αυτα που ελεγαν. 🙏

Σε ποιο τηλέφωνο πήρες φίλε μου. Δεν βρίσκω που να τους παρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ordion3 είπε

Σε ποιο τηλέφωνο πήρες φίλε μου. Δεν βρίσκω που να τους παρω

13830

Περιμενουμε να μας πεις τι θα πουν κ σε σενα!

Επεξ/σία από jowl_tnt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Σε ειδοποιησαν οι ιδιοι ή τους πηρες εσυ τηλεφωνο?

Εγώ πήρα

Επεξ/σία από bilt128
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Τί remake θα θέλατε να δείτε από εποχή PS3 και πίσω;

Shadow hearts,legend of dragoon, metal gear solid και φυσικά silent Hill. To silent hill 2 μαλλον ειναι παιχνίδι σταθμός για το είδος!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζοντας τις πρώτες κριτικές για την κονσόλα και τα πρώτα συγκριτικά για multiplatforms (ονόματα δε λέω), συμπεραίνω ότι κανονικά η SONY έπρεπε να δίνει μαζί με το PS5 και αγαλματάκι του Mark Cerny...

Επεξ/σία από bilt128
  • Like 4
Δημοσ.
2 minutes ago, bilt128 said:

Διαβάζοντας τις πρώτες κριτικές για την κονσόλα και τα πρώτα συγκριτικά για multiplatforms (ονόματα δε λέω), συμπεραίνω ότι κανονικά η SONY έπρεπε να δίνει μαζί με το PS5 και αγαλματάκι του Mark Cerny...

Μόνο εμένα ενοχλεί που δεν έχει περισσότερες multimedia δυνατότητες; Να παίζει δηλαδή κανένα x265 αρχείο; (και στο PS4 με ενοχλεί.)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Μόνο εμένα ενοχλεί που δεν έχει περισσότερες multimedia δυνατότητες; Να παίζει δηλαδή κανένα x265 αρχείο; (και στο PS4 με ενοχλεί.)

Η Sony είναι παραγωγός ταινιών μέσω της Sony Pictures, αν σου δώσει υποστήριξη x265 ή x264 στο PS5 είναι σαν να θάβει την εταιρεία της μέσω της πειρατείας 😎

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...