Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Πιστεύω πως σε αυτήν την γενιά θα δούμε πολλά remake και remastered δίχως όμως να είναι πάντα κακο. 

οσα remaster ειδαμε στην προηγουμενη remastergen δε νομιζω να ξαναδουμε, τα πρωτα 2-3 χρόνια ps4/one ηταν ενα σιχαμα. τωρα, λογο backwards, δε θα υπάρχει λογικα τοσο πολυ αρπαχτη οπως τοτε. 
Σοβαρα  remake απο την αλλη, ειναι αρκετα πιθανο να δουμε περισσότερα σε αυτη τη γενια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Nioh 2 θα ειναι δωρεαν για τους κατοχους του παιχνιδιου στο ps4, και console exclusive. Παμε ρε ΤΕΑΜ ΝΙnja! 

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 5
Δημοσ.

Μολις μου ηρθε αυτο απο το Media .

Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας με αριθμό  *********  θα παρουσιάσει μικρή καθυστέρηση. Ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε εκ νέου το συντομότερο δυνατό για την εξέλιξή της.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

MediaMarkt Customer Care

• Sad 9
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

1) Είναι previous gen game

2) Είναι κακό game.

3) Προέρχεται από μια εταιρία που δε ξέρει τι θα πει optimisation. Φτάσαμε 2021 σχεδόν για να τρέξει κονσόλα σωστά το Unity.

4) Οι διάφορες στην απόδοση όπως πάντα θα είναι αμελητέες.

Συμπέρασμα: το αποτελέσμα είναι αδιάφορο. Όπως αδιάφορο θα ήταν αν ήταν υπέρ του Xbox. 

Το παιχνίδι θα παιχτεί στα first parties που θα αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα τις δυνατότητες των κονσολών όπως και στη προηγούμενη γενιά. Ο παπας ότι η τάδε κονσόλα θα είναι καλύτερη στα multiplatform έχει πεθάνει. 

Αυτα από έναν βαμμένο «μπλε»

"Χουλιαμάς" να γίνεται βρε, που λέμε και στην Σαλονίκη 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο facebook για κωτσοβολο

Εχω κανει παραγγελια με αποπληρωμη, για την ακριβεια 18/9 στις 01:00, σχεδον day 1.

Ειπα να δω λογω ημερων και φορτου μηπως γινει η παραδοση ειτε αργοτερα ειτε νωριτερα οπως ειχε κανει πχ η CDMedia παλιοτερα με το Wii, για να μην αφησει κανεναν ακαλυπτο στο release date και καποιες κονσοκες τις ειχε φερει και 2 μερες νωριτερα.

Ειχα παρει ενα μηνυμα στις 28/9 που ελεγε

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ 10099 ********* ΘA KAΘYΣTEPHΣEI ΛOΓΩ ANABOΛHΣ ΠAPAΛABHΣ AΠO TON ΠPOMHΘEYTH. KANOYME OTI EINAI ΔYNATON ΠPOKEIMENOY NA ΠAPAΛABOYME TA ΠPOIONTA TO ΣYNTOMOTEPO. MOΛIΣ ΠAPAΛHΦΘOYN ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME. EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH

Πηρα να ρωτησω και με ενημερωσαν οτι ειναι αυτοματοποιημενο μηνυμα γιατι δεν υπαρχει στοκ στην αποθηκη αυτη τη στιγμη και θα παραλαβω κανονικα στις 19/11.

Φτανωντας στο σημερα και στα τωρινα τηλεφωνηματα.

Στο πρωτο τηλεφωνημα ο εκπροσωπος στις πωλησεις μου εστειλε ενα λινκ που δεν ειχε το ps5 η παραγγελια αλλα μονο τα περιφεριακα και μου ειπε πεντακαθαρα το οτι προπαραγγελια δεν σημαινει οτι θα υπαρχει και στοκ γιατι υπαρχει σειρα προτεραιοτητας αν και επειδη την εκανα 18 λογικα θα υπαρχει αποθεμα αλλα δεν μπορει να μου το εγγυηθει. (!)

Συνδεση με εξυπηρετηση πελατων.

Πηρα την ιδια απαντηση.

Μετα απο αλλα 2 ιδια τηλεφωνηματα

(και αφου ειχα διαβασει σε ενα site για το ευρωπαικο εμπορικο δικαιο οτι το να μην αναφερεις ξεκαθαρα το αποθεμα σου οταν προωθεις ενα προιον, σε προσφορα, η προπαραγγελια στην συγκεκριμενη περιπτωση, ειναι εξαπατηση του καταναλωτη και αθεμητος ανταγωνισμος),

πηρα παλι την απαντηση οτι ΔΕΝ ξερουμε ποσα κομματια θα παραλαβουμε και ΔΕΝ ξερω να σας πω ποσες προπαραγγελιες εχουν γινει.

Οποτε ειπα παιρνατε προπαραγγελιες (και ακομα παιρνουν αλλα πλεον δεν λενε για 19/11, λιγο missleading) χωρις να ξερετε αν θα μπορουσατε να τις βγαλετε εις περας;

Η απαντηση ηταν οτι ανεφεραν οτι θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας και οτι καποια στιγμη θα παραλαβω(!) που για αλλη μια φορα δεν ηξερε να μου πει ποσες ειναι οι παραγγελιες και ουτε σε ποια θεση ειμαι ουτε ποσα τεμαχια εχουν/θα εχουν

Ζητησα ολες τις ηχογραφημενες μου κλησεις των τελευταιων ημερων και την ενημερωσα οτι αναφερεται στα τηλεφωνηματα σας οχι μονο απο εσας αλλα και απο τους υπολοιπους συναδελφους σας οτι παιρνετε προπαραγγελιες χωρις να ξερετε αν μπορειτε να τις φερετε εις περας και βαση του ευρωπαικου εμπορικου δικαιου ειναι εξαπατηση του καταναλωτη και μηνυσιμη πραξη και πηρα την ιδια απαντηση "Μα καποια στιγμη θα παραλαβετε"

Την σταματησα και της ειπα αν εγω ημουν εμπορος αυτοκινητων και ειχα πληρωθει για να παραλαβεις το αμαξι σου σε ενα μηνα και σου ελεγα δεν ηξερα ποσα θα παραλαβω καποια στιγμη θα εχω καινουργια παραλαβη θα το θεωρουσες λογικο ή θα εβραζες επειδη ευθαρσως σαν εμπορος σου πηρα ολο το ποσο για το αυτοκινητο και σε εχω στην αοριστη αναμονη, χωρις καμια απαντηση;

Της ειπα ευγενικα οτι δεν μπορειτε να παιρνετε προπαραγγελιες χωρις να ξερετε ποσα τεμαχια θα μπορεσετε να εχετε.

Αν παραλαβετε πχ 10 τεμαχια και εχετε 150 προπαραγγελιες, που απο οσο διαβασα και εδω σας αναγκασαν να κανετε εξοφληση και οχι αντικαταβολη, θα εχετε 140 ατομα θα περιμενουν αοριστο χρονο να παραλαβουν. Θα επρεπε να παρετε 10 προπαραγγελιες και να σταματησετε, το θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας δεν λεει απολυτως τιποτα.

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Πάντως και εγώ το PC θα διάλεγα :P. Ας περίμενε το PS5 :P αλλά και δεύτερο Preorder, παμπόνηρος.

Χαλαρά το PC. Μόνο που ο τύπος έκανε deal για PC, κάρτα, peripherals και μετρητά. Noice!

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TzinoGR είπε

Guys γνωρίζει κανείς αν με το Spiderman Miles Morales PS5 edition ενεργοποιείται και η έκδοση για το PS4?

Νομιζω μονο στην digital εκδοση γινεται οχι στο disc version. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...