Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stafftw είπε

Δε λέω ότι είναι λίγες, άπλα αναφέρω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην παραγωγή τόσων χωρίς να έχει προνοήσει 8 μήνες πριν.Ουτε συγκρίνω προφανώς με το one ισα ισα το ανέφερα για δείξω ότι παίζοντας μόνη της η Sony δεν είχε και νούμερα που δεν μπορούσε να ανταπεξελθει.Επισης αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη κάθε χρόνο για όλες τις εταιρείες βλ. Black Friday,Χριστούγεννα κοκ. 

Δεν ειναι καν μετριες οπως σαφεστατα υπονοησες. Ειναι ακρως ικανοποιητικες, κατι που επιβεβαιωθηκε απο τη μετεπειτα εμπορικη πορεια της κονσολας. Και σαφως και οι 2 εταιρειες δεν ενδιαφερονται να παραξουν 5 εκατομμυρια μοναδες η καθεμια προκειμενου να εξυπηρετησουν μονο το launch. Ειναι περισσοτερο μακροπνοος ο σχεδιασμος τους και οι συμφωνιες που κλεινουν επακολουθως.

Η δε παραγωγικη δυνατοτητα των εργοστασιων τωρα εν μεσω της πανδημιας ειναι υπο διερευνηση. Θα δουμε πως θα πανε τα πραγματα, ηδη εφαγε delay το Τhe Last of Us 2, το οποιο στην ουσια ειναι ετοιμο, ομως αλλοι παραγοντες εμποδιζουν την εγκαιρη κυκλοφορια του.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έτρωγε delay το Halo Infiite όλοι θα λέγανε, ότι θα έτρωγε και το SeX.

Με το last of us 2 what goes?

PS: Μην με κάνετε /quote και κολλήσετε τίποτα :P 

Επεξ/σία από Virus_X
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostiger είπε

Δεν ειναι καν μετριες οπως σαφεστατα υπονοησες. Ειναι ακρως ικανοποιητικες, κατι που επιβεβαιωθηκε απο τη μετεπειτα εμπορικη πορεια της κονσολας. Και σαφως και οι 2 εταιρειες δεν ενδιαφερονται να παραξουν 5 εκατομμυρια μοναδες η καθεμια προκειμενου να εξυπηρετησουν μονο το launch. Ειναι περισσοτερο μακροπνοος ο σχεδιασμος τους και οι συμφωνιες που κλεινουν επακολουθως.

Η δε παραγωγικη δυνατοτητα των εργοστασιων τωρα εν μεσω της πανδημιας ειναι υπο διερευνηση. Θα δουμε πως θα πανε τα πραγματα, ηδη εφαγε delay το Τhe Last of Us 2, το οποιο στην ουσια ειναι ετοιμο, ομως αλλοι παραγοντες εμποδιζουν την εγκαιρη κυκλοφορια του.

Εχεις καταλαβει για ποιο λογο το ανεφερα; Που καταλαβες οτι υπαινιχθηκα κιολας ....Ο ορισμος του οτι να ναι, ξαναδες ολα τα posts και πες μου μετα.Σου θιξαμε την εταιρια;Απλα σαν ιστορικο γεγονος το παρεθεσα γιατι μου εγραψε οτι περιμενουν εκατομμυρια πωλησεις κτλ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stafftw είπε

Εχεις καταλαβει για ποιο λογο το ανεφερα; Που καταλαβες οτι υπαινιχθηκα κιολας ....Ο ορισμος του οτι να ναι, ξαναδες ολα τα posts και πες μου μετα.Σου θιξαμε την εταιρια;Απλα σαν ιστορικο γεγονος το παρεθεσα γιατι μου εγραψε οτι περιμενουν εκατομμυρια πωλησεις κτλ...

''(ειδικα το ps4 και με τοση φορα απο τα λαθη της ms δεν ξεπερασε πχ τα 5 εκατομμυρια την πρωτη χρονια...οχι και τοσο τρομακτικο νουμερο)''

Το παραπανω πρεπει να το εγραψε ο φουφουτος εχεις δικιο. 

Οσον αφορα στο τι μου εθιξες, τι να απαντησω τωρα. Σιγα μην καθισω να ανατρεξω ολο το φορουμ για να διαβαζω τις σοφιστειες του καθενος. 

Η προσηλωση που παρουσιαζετετε στην πολωση ορισμενοι, δεν σταματα να με εκπλησσει ακομα και μετα απο τοσα χρονια συμμετοχης στα φορα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostiger είπε

''(ειδικα το ps4 και με τοση φορα απο τα λαθη της ms δεν ξεπερασε πχ τα 5 εκατομμυρια την πρωτη χρονια...οχι και τοσο τρομακτικο νουμερο)''

Το παραπανω πρεπει να το εγραψε ο φουφουτος εχεις δικιο. 

Οσον αφορα στο τι μου εθιξες, τι να απαντησω τωρα. Σιγα μην καθισω να ανατρεξω ολο το φορουμ για να διαβαζω τις σοφιστειες του καθενος. 

Η προσηλωση που παρουσιαζετετε στην πολωση ορισμενοι, δεν σταματα να με εκπλησσει ακομα και μετα απο τοσα χρονια συμμετοχης στα φορα.

Αν ειχες διαβασει και τα προηγουμενα θα ειχες καταλαβει τι εννοω, δεν το συνεχιζω παντως...

Δημοσ.

Μια χαρα εχω καταλαβει. Οπαδικη προσεγγιση, κακοπιστια, προκαταληψη, μηδενικη ανοχη στην αντιθετη αποψη και ολα τα υπολοιπα συστατικα ενος ωραιατατου console war. Αλλος με τα μπλε γυαλια, αλλος με τα πρασινα και παει λεγοντας.

Και το λουκετο που κοντοζυγωνει..

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Προφανώς δεν διαβάζεις τα legends. Εγραψες ότι αν ήταν έτσι όλοι θα είχαν Nsw σου απάντησα αναλογικά έτσι ειναι ( το Nsw εντάχθηκε στην αγορά 3.5 χρόνια αργότερα), το γράφημα είναι το 18 με forecast αλλά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.https://www.vgchartz.com/article/442352/switch-vs-ps4-vs-xbox-one-global-lifetime-salesjanuary-2020/

E? Αγαπητε εγω δεν ανεφερα καν την λεξη Nsw πουθενα στο ποστ μου. Τεσπα, κατά τη γνωμη μου το γράφημα ηταν misleading για καποιον που δεν γνωριζει πως η Σονυ συνεχιζε να πουλαει πσ1 +πσ2 κατά την περιοδο κυκλοφοριας του πσ3 και υστερα, καθως αυτά προφανως και προσμετρωνται στο γράφημα. Στην τελικη ας το κανανε stacked να τελειωνε το θεμα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ιστορική συζήτηση για τα ps360 μόνο "ιστορική αξία" έχει(?) και αυτή για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

Προσπεράστε.

Δεν υπάρχουν DRM και Kinnect και τα Blue-Ray καταβαθρώθηκαν (netflix - hold my beer :P).

Υπάρχουν πολλά "πεδία συγκρούσεων" αρκούντως πιο ενδιαφέροντα.

π.χ. τα clocks που με "a couple percent reduction" δίνουν πίσω ένα 10% TDP (στα πόσα watt άραγε) reduction - τσίτα overclock?

Και ο SSD που θα έχει 9.8Gb/s sustained? Πως? Με dram cache? SLC cache?

Η Ram δεν έχει τέτοια χαρακτηριστικά από ότι ξέρω. Ούτε τα ίδια latencies.

Επεξ/σία από Virus_X
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Μια χαρα εχω καταλαβει. Οπαδικη προσεγγιση, κακοπιστια, προκαταληψη, μηδενικη ανοχη στην αντιθετη αποψη και ολα τα υπολοιπα συστατικα ενος ωραιατατου console war. Αλλος με τα μπλε γυαλια, αλλος με τα πρασινα και παει λεγοντας.

Ναι αυτο ακριβως εισαι και για αυτο απαντησες ετσι σε εμενα.

Παμε παλι γιατι μαλλον δεν καταλαβες, δεν ειπα οτι πουλησε λιγο ειπα οτι η ιστορια μας λεει οτι το ταβανι τους ειναι αυτες οι πωλησεις, και οι προηγουμενες γενιες ειχαν ακομα λιγοτερα νουμερα απο αυτα του ps4 που εκανε τρομερες πωλησεις στο launch και διελυσε τον ανταγωνισμο (αυτο επρεπε να ακουσεις για να καταλαβεις οτι δεν εννοω αυτο που λες;) πουλησε στο launch 5 εκατομμυρια, μπορει να ανταπεξελθει η σονυ σε τετοια νουμερα ακομα και λιγο πριν το launch

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Virus_X είπε

Αν έτρωγε delay το Halo Infiite όλοι θα λέγανε, ότι θα έτρωγε και το SeX.

Με το last of us 2 what goes?

PS: Μην με κάνετε /quote και κολλήσετε τίποτα :P 

Ασε φιλε, κουτι τους ηρθε, θα το κανουν PS4-PS5 launch exclusive. one stone, two birds. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, hexenlord είπε

Ασε φιλε, κουτι τους ηρθε, θα το κανουν PS4-PS5 launch exclusive. one stone, two birds. 

Ρίξε D20 vs Stamina να δεις τι κόλλησες.

Επεξ/σία από Virus_X
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stafftw είπε

Ναι αυτο ακριβως εισαι και για αυτο απαντησες ετσι σε εμενα.

Παμε παλι γιατι μαλλον δεν καταλαβες, δεν ειπα οτι πουλησε λιγο ειπα οτι η ιστορια μας λεει οτι το ταβανι τους ειναι αυτες οι πωλησεις, και οι προηγουμενες γενιες ειχαν ακομα λιγοτερα νουμερα απο αυτα του ps4 που εκανε τρομερες πωλησεις στο launch και διελυσε τον ανταγωνισμο (αυτο επρεπε να ακουσεις για να καταλαβεις οτι δεν εννοω αυτο που λες;) πουλησε στο launch 5 εκατομμυρια, μπορει να ανταπεξελθει η σονυ σε τετοια νουμερα ακομα και λιγο πριν το launch

Το πετυχες. Aπευθυνεσαι σε ανθρωπο που εχει day one μεσω προπαραγγελιας το Χ1Χ Scorpio Edition. 

Kαι οι 2 εταιρειες μπορουν να ανταπεξελθουν σε αυτα τα νουμερα και σε ακομα μεγαλυτερα κατα πασα βεβαιοτητα, δεν ειναι ομως πραγματα τα οποια προγραμματιζονται την τελευταια στιγμη. Υπαρχει παρασκηνιακη προετοιμασια σε μεγαλο βαθος χρονου προκειμενου να κλειστουν συμφωνιες με προμηθευτες, να στηθουν γραμμες παραγωγης και τα δικτυα διανομης κοκ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Virus_X είπε

Ρίξε D20 vs Stamina να δεις τι κόλλησες.

Μισο, με τι παιζεις 3rd η 5th? 😋

----σορρυ για το οφτοπικ------

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Το πετυχες. Aπευθυνεσαι σε ανθρωπο που εχει day one μεσω προπαραγγελιας το Χ1Χ Scorpio Edition. 

Kαι οι 2 εταιρειες μπορουν να ανταπεξελθουν σε αυτα τα νουμερα και σε ακομα μεγαλυτερα κατα πασα βεβαιοτητα, δεν ειναι ομως πραγματα τα οποια προγραμματιζονται την τελευταια στιγμη. Υπαρχει παρασκηνιακη προετοιμασια σε μεγαλο βαθος χρονου προκειμενου να κλειστουν συμφωνιες με προμηθευτες, να στηθουν γραμμες παραγωγης και τα δικτυα διανομης κοκ.

Ναι, οπως το πετυχες και εσυ ομως,😋 .

Σε παρακολουθω και ξερω πανω κατω την αποψη σου αλλα πιστεψε με εγω 1ος δε θελω να γινει versus εδω μεσα.

Μακαρι να μπορουν να ικανοποιησουν στο launch ολους τους υποψηφιους και οι 2 εταιρειες, εγω προσωπικα ισως περιμενω καποιους μηνες πριν προβω σε αγορα, θελω να δω τι μας επιφυλασουν και σιγουρα αν ανακοινωναν περισσοτερα θα ειχα γειρει προς καποια πλευρα (να τα παρω και τα 2 τοσο συντομα δε νομιζω). Θελω να πιστευω πως το μεγαλυτερο μερος της παραγωγης parts το εχουν ηδη κανει στη sony αλλα μπορει και να μην εχουν καταληξει ακομα στο τελικο προιον αυτο ηθελα να πω.Θα δειξει μπορει να ειμαι και λαθος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Ναι, οπως το πετυχες και εσυ ομως,😋 .

Σε παρακολουθω και ξερω πανω κατω την αποψη σου αλλα πιστεψε με εγω 1ος δε θελω να γινει versus εδω μεσα.

Μακαρι να μπορουν να ικανοποιησουν στο launch ολους τους υποψηφιους και οι 2 εταιρειες, εγω προσωπικα ισως περιμενω καποιους μηνες πριν προβω σε αγορα, θελω να δω τι μας επιφυλασουν και σιγουρα αν ανακοινωναν περισσοτερα θα ειχα γειρει προς καποια πλευρα (να τα παρω και τα 2 τοσο συντομα δε νομιζω). Θελω να πιστευω πως το μεγαλυτερο μερος της παραγωγης parts το εχουν ηδη κανει στη sony αλλα μπορει και να μην εχουν καταληξει ακομα στο τελικο προιον αυτο ηθελα να πω.Θα δειξει μπορει να ειμαι και λαθος.

Ουτε νωριτερα ειχα τη διαθεση να στενοχωρησω εσενα ή οποιοδηποτε αλλο μελος, αλλα ειναι δεδομενο πως σε οτι αφορα την επιλογη των parts λογικα πρεπει να ειναι πανετοιμη η Σονυ. Ειναι πολυ αργα τωρα για σημαντικες ή λιγοτερο σημαντικες διαφοροποιησεις στο hardware...

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...