Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ρε συ αυτο εγραψα εγω?

Εγω εγραψα δεν χρειαζεται ΤΩΡΑ,αυτη την χρονικη περιοδο..την παιρνει να περιμενει οσο θελει.

Τα εχουμε πει ξανα γιατι ο κοσμος παιρνει playstation δεν χρειαζεται να τα θιγουμε παλι και αναψουν τα αιματα..

Ηδη ο Darth βγαζει καπνους,ετοιμος ειναι να πεταχτει απο την οθονη μου να με λιντσαρει..

Ναι εγω αυτο καταλαβαινω τουλαχιστον ...δε χρειαζεται να κανει σουσουρο η σονυ...με τετοιο τροπο εννοεις, αντι να τα δωσει εκει θα βαλει αλλη μια χορηγια σε τεραστιο γεγονος και εχει κερδισει κοσμο... λεω εγω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Η  αλήθεια είναι ότι με τα ones η ms έχασε πάρα πολλά. Μία κονσόλα είναι τα παιχνίδια της και το ps4 το έκανε άριστα, όπως επίσης και η Ν που όταν ανακοινώθηκαν τα specs του switch την έκραζαν όλοι.... 

To ps5 στην ουσία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα λείπουν πολλά κομμάτια

Αν μετρουσαν τα games θα ειχαν ολοι απο ενα nintendo (και ξαναλεω δεν μιλαω για υποκειμενικα κριτηρια μιλαω για πωλησεις software/hardware) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stafftw είπε

Ναι εγω αυτο καταλαβαινω τουλαχιστον ...δε χρειαζεται να κανει σουσουρο η σονυ...με τετοιο τροπο εννοεις, αντι να τα δωσει εκει θα βαλει αλλη μια χορηγια σε τεραστιο γεγονος και εχει κερδισει κοσμο... λεω εγω.

Μπορει και οχι,λογω της καταστασης με τον COVID την κονσολα λογικα θα την δειξει μεσω καποιου stream η καποιου μαγνητοσκοπημενου βιντεο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Εγω ποσταρω γεγονοτα και ειδησεις.

Φημες κυριως,και ειδικα οταν κρινεις το Spencer που βγαινει και λεει 5 πραγματα σε αντιθεση με τη σονυ που (καλα κανει) τηρει σιγη ιχθυος με αποτελεσμα να διακαιολογει αρνητικα σχολια (που τα ποσταρουν αλλοι και τρεχουν μερικοι να τα διαψευσουν ως...φημες)

1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Μπορει και οχι,λογω της καταστασης με τον COVID την κονσολα λογικα θα την δειξει μεσω καποιου stream η καποιου μαγνητοσκοπημενου βιντεο.

Μακαρι, ολο speculation ειμαστε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stafftw είπε

Αν μετρουσαν τα games θα ειχαν ολοι απο ενα nintendo (και ξαναλεω δεν μιλαω για υποκειμενικα κριτηρια μιλαω για πωλησεις software/hardware) 

δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά αναλογικά έτσι είναι :) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stafftw είπε

Φημες κυριως,και ειδικα οταν κρινεις το Spencer που βγαινει και λεει 5 πραγματα σε αντιθεση με τη σονυ που (καλα κανει) τηρει σιγη ιχθυος με αποτελεσμα να διακαιολογει αρνητικα σχολια (που τα ποσταρουν αλλοι και τρεχουν μερικοι να τα διαψευσουν ως...φημες)

Δεν ειναι φημες,ειναι δηλωσεις απο ανθρωπους με γνωσεις...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν ειναι φημες,ειναι δηλωσεις απο ανθρωπους με γνωσεις...

Για ποιο πραγμα;Οτι θα παιζει τα games καλυτερα απο το ps4? Οτι ειναι leap για το console gaming σε σχεση με την προηγουμενη γενια; Αυτα είναι σίγουρα και μπορω να στα πω και εγω που δεν εχω τόσες γνωσεις.Κάτι πιο χειροπιαστο δεν εχουμε επομενως συζητηση πανω σε φημες κανουμε.

4 λεπτά πριν, Daredevil είπε

δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά αναλογικά έτσι είναι :) 

Πως ειναι αναλογικα ετσι; (Λιγο off topic αλλα δε νομιζω οτι οι casual αγοραζουν nintendo consoles αν εξαιρεσεις το wii)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stafftw είπε

Για ποιο πραγμα;Οτι θα παιζει τα games καλυτερα απο το ps4? Οτι ειναι leap για το console gaming σε σχεση με την προηγουμενη γενια; Αυτα είναι σίγουρα και μπορω να στα πω και εγω που δεν εχω τόσες γνωσεις.Κάτι πιο χειροπιαστο δεν εχουμε επομενως συζητηση πανω σε φημες κανουμε.

Πως ειναι αναλογικα ετσι; (Λιγο off topic αλλα δε νομιζω οτι οι casual αγοραζουν nintendo consoles αν εξαιρεσεις το wii)

οφφ τοπικ, μπορείς να δεις τις καμπύλες  πωλήσεων. Επίσης σε μια κονσόλα που βγάζουν οι εταιρείες βασικούς του τίτλους αυτούσιους νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "casual"20180428_WOC335.png

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Daredevil είπε

οφφ τοπικ, μπορείς να δεις τις καμπύλες  πωλήσεων. Επίσης σε μια κονσόλα που βγάζουν οι εταιρείες βασικούς του τίτλους αυτούσιους νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "casual"20180428_WOC335.png

Δωσε μου το λινκ να διαβασω καλυτερα τα γραφηματα γιατι δε μου λενε κατι ετσι οπως ειναι...

Δικιο εχεις για το χαρακτηριοσμο casual ας εξηγησω τι εννοω.Πιο πολυ ως casual εννοω αυτους που αγοραζουν την κονσολα για να παιξουν 2 games το χρονο (που συνηθως αυτα θα είναι τα multiplayer-ετησια fifa pro, 2k,madden, fortnite κτλ).Μονο απο τις πωλησεις των exclusive να το δεις η Ν δεν μπορει να εχει τετοιους αφου 1ον δεν εχει ολα τα 3rd party που γινεται "χαμος" στα esports και 2ον ίσως υποδηλωνει οτι οι περισσοτεροι που εχουν μια κονσολα της εχουν παραπανω απο 1 exclusive.Σε αντιθεση πχ με το ps που καποιος θα το αγορασει μόνο για τα προαναφερθεντα και μπορει να μην ασχοληθει και με αλλο τιτλο. Βεβαια εδω θα μου πεις, ενας pro player fifa η pro η cod κτλ θεωρειται casual? Οχι φυσικα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω αρχισε το θαψιμο ενος ακομα playstation, οπως γινεται παραδοσιακα καθε αρχη νεας γενιας :D

Sony is doomed all over again.

giphy.gif

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Δωσε μου το λινκ να διαβασω καλυτερα τα γραφηματα γιατι δε μου λενε κατι ετσι οπως ειναι...

Δικιο εχεις για το χαρακτηριοσμο casual ας εξηγησω τι εννοω.Πιο πολυ ως casual εννοω αυτους που αγοραζουν την κονσολα για να παιξουν 2 games το χρονο (που συνηθως αυτα θα είναι τα multiplayer-ετησια fifa pro, 2k,madden, fortnite κτλ).Μονο απο τις πωλησεις των exclusive να το δεις η Ν δεν μπορει να εχει τετοιους αφου 1ον δεν εχει ολα τα 3rd party που γινεται "χαμος" στα esports και 2ον ίσως υποδηλωνει οτι οι περισσοτεροι που εχουν μια κονσολα της εχουν παραπανω απο 1 exclusive.Σε αντιθεση πχ με το ps που καποιος θα το αγορασει μόνο για τα προαναφερθεντα και μπορει να μην ασχοληθει και με αλλο τιτλο. Βεβαια εδω θα μου πεις, ενας pro player fifa η pro η cod κτλ θεωρειται casual? Οχι φυσικα...

Δεν θα το συνεχίσω γιατί σπαμαρουμε το τοπίκ, το γράφημα είναι από το economist. Επίσης δεν θέλω να στο ξαναχαλασω αλλά καμία κονσόλα δεν έχει τα παιχνίδια που γίνεται χαμός στα esports ( εκτός fortnite). 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, optimus prime είπε

Ειδαμε και για τον ssd που ειναι στην αγορα εδω και δεκα χρονια τι υλοποιηση δημιουργησαν που ολοι ψαχνονται να δουν πως λειτουργει γιατι μεχρι τωρα κανενας  κατασκευαστης δεν εχει παρουσιασει κατι παρομοιο.. 

Καλά τον SSD και η Sony και η Microsoft τον αγόρασαν από τον ίδιο κατασκευαστή (βλ. Phison). Ο ένας αγόρασε τον E16 controller, και ο άλλον τον E19. Τέλος του χρόνου θα βγουν στο εμπόριο και οι δύο ως PCIe NVMe SSDs για τα PCs. Η καινοτομία είναι στο hardware-decompression που η Sony το ονομάζει Kraken και η Microsoft απλά HW-Decompressor. Και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά, διπλασιάζουν την ταχύτητα ανάγνωσης, χωρίς μεγάλο κόστος στη CPU. Για την ακρίβεια, το DirectStorage του Velocity Architecture της Microsoft, ζητά μόλις ένα νήμα, ενός εκ των πυρήνων του επεξεργαστή, για μερικά μόνο millisecond.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο, πως δεν έχει γίνει κάποιο leak του σχεδίου της κονσόλας.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί 100% το design;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...