Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, LYBEP4N είπε

Ποτέ είχες βάλει την παραγγελία; 

Ευχαριστώ 

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

το αναφερει σε αυτην την σελιδα 🤦‍♂️

Καλά ντε συγγνώμη αλλά είμαι δουλειά και το είδα στα πεταχτά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stcp είπε

Πάντως για όσους μπορεί ακόμα να ψάχνουν να βάλουν παραγγελία, τα μόνα που βλέπω "ανοιχτά" είναι ο Γερμανός και το Mediamarkt που ζητούν προεξόφληση. Ο Κωτσόβολος επίσης έχει ανοιχτές παραγγελίες αλλά αναφέρει σαφώς ότι η 1η παραλαβή εξαντλήθηκε.

Ο Γερμανος θελει να τσιμπησει το 500αρικο αλλα δεν λεει ξηγημενα ποτε θα το παραδωσει οπως εκανε η Vodafone. Οχι κυριε Γερμανε δεν θα σου δωσουμε τα 500αρικα μας. Διορθωσε τη σελιδα σου, γινε σαφης και εγω θα το παραγγειλω πρωτος.

Επεξ/σία από James.
  • Like 1

Δεν έχει βγάλει collectors το godfall νομίζω. Λογικά είναι press kit που στέλνουν στους reviewers.

Έχουμε κανα νεότερο γι αυτό το παιχνίδι; Ξέρουμε πότε λήγει το embargo; Είμαι μεταξύ αυτού και του Morales για πρώτο παιχνίδι στην νέα κονσόλα.

17 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Ποσο *** εμφανισιακα η κονσολα χωρις το blue ray drive ρε γαμωτο;

ένας από τους λόγους που διάλεξα αυτή :P το V ειναι πιο κατανοητό ;)

• Like 1

36 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Ποσο *** εμφανισιακα η κονσολα χωρις το blue ray drive ρε γαμωτο;

Σαν να εχει πρηστει ο φρονιμίτης του digital ειναι η εκδοση με το blue ray

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εσας που ρωτατε αν θα παραλαβετε τελικα day 1 η γενικα το πότε.Σημερα στην δουλεια για το καταστημα μου ηρθε μια λιστα με 8 μονο προπαραγγελιες που επρεπε να καλεσουμε για εξοφληση μιας και θα τα στελναμε για 19/11 και μια λιστα 5 σελιδων με σιγουρα τριψηφιο αριθμο παραγγελιων για δευτερη τριτη και παει λεγοντας φουρνια..Με λιγα λογια οσοι παραγγειλατε (παντα στο περιπου γιατι καθε αλυσιδα εχει διαφορετικη επισκεψιμοτητα) 17 και 18 Σεπτεμβρη θα τα παραλαβετε σε 10 μερες για τις αλλες δεν μπορω να πω σιγουρα..Τωρα για οσους δεν εχουν κανει καθολου σιγουρα εμπειρικα οπως εγινε με το ps4 τελη Γεναρη με αρχες Φλεβαρη

Επεξ/σία από IsoElite
  • Like 2
  • Thanks 1

με τις προπαραγγελιες θα γελασουμε φετος. Νομιζω πως εχει ακομα πιο πολυ ενδιαφερον κ απ την ιδια την κονσολα!!! 😁

λοιποοοοον... εκτός από το public οπου ειχα βαλει παραγγελία στι 4 /10 , (όπως όλοι οι εκπρόθεσμοι) εριξα στις 5 Νοεμβρη και μια παραγγελία στον Κωτσοβολο έτσι για το καλο που λενε. Καταρχας στην παραγγελία εβαλα και την εξτρα 4ετη ασφαλεια - εγγυηση αξιας 70 €. Δεν προλαβαίνω να πατησω το submit και ερχεται περηφανο το πρωτο ΣΟΚ. μου ηρθε στο mail μου η 4ετης εγγυηση οπου λαμβανε ισχυ απο εκεινη τη στιγμη (ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΣΟΛΑ). Από όρεξη για χαζοκουβεντα καλεσα στο τηλ κεντρο οπου μια υπαλληλος προσπαθουσε να με πεισει πως ειναι λογικο να εχω εγγυηση απο την ημερα της παραγγελιας εστω κ αν παραλαβω την κονσολα και 2 μηνες μετα, εστω κ αν δεν ειχα πληρωσει ουτε ευρω καθως ειχα βαλει αντικαταβολη. Οταν ρωτησα πως αν παραλαβω την κονσολα σε 2 μηνες , θα εχω εγγυηση για 3 χρονια και 10 μηνες μου απαντησε πως ετσι ειναι και πως ειναι λογικο! αφου διαπιστωσαμε πως δε θα συμφωνησουμε ποτε , το παρατησα γιατι ετσι κ αλλιως ημουν σιγουρος πως δε θα παραλαβω. (παρελαβα τουλαχιστον την εγγυηση 🤣🤣🤣

Το δευτερο σοκ ηρθε ομως πριν λιγο. τυχαια κοιταξα την παραγγελια που καταχωρησα 5 νοεμβρη. κ ενω οντως η παραγγελια καταχωρηθηκε τοτε και ελαβα και την ορφανη εγγυηση , δε μπορουσα να πιστεψω στα ματια μου. στο ιστορικο παραγγελιων γραφει "ημ. Παραγγελίας 20/10"

Αρχισα να σπαω το κεφαλι μου πως μπορει να εγινε αυτο και πριν καψω και το τελευταιο εγκεφαλικο μου cell ,νομιζω πως καταλαβα! πρεπει να ειχα αφησει στο καλαθι απο 20/10 τα προιοντα αλλα δεν εστειλα ποτε την παραγγελια , κατι που εκανα στις 5 νοεμβρη. Παρολαυτα κρατησε και το 20/10.

Το πιο πιθανο ετσι οπως τα βλεπω μετα απ 'ολα αυτα ειναι να παραλαβω ατμοκαθαριστη σετ με stirella!!!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Region Free τα games του Ps5,

θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον επιπλέον χρώματα στα χειριστήρια Dualsense

και άλλες σημαντικές πληροφορίες:

https://blog.playstation.com/2020/11/09/ps5-the-ultimate-faq/amp/?__twitter_impression=true

Spiderman Morales launch trailer:

Επεξ/σία από back15220
  • Like 3

Εγώ που έκανα προπαραγγελια 07/10 από κωτσοβολο μου είπαν ότι σίγουρα δεν είμαι στο day one και ίσως είμαι στη δεύτερη παρτίδα, έχω πιθανότητα να το πάρω Δεκέμβρη η καλό Ιανουάριο;; 

Το έχω πάρει με δόσεις.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...