Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

51 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Για να πήγε και το horizon στο δεύτερο μισό, φαντάζομαι πως δύσκολα θα δούμε το Ragnarok το 21. Προβλέπεται σίγουρα πάντως δυνατή χρόνια.

Ποτέ ΔΝ ξέρεις!

Μπορεί να βγάλουν π.χ.Horizon 2 τον 9/21 και Gow 11/21!

Όπως βγήκαν κοντά σε ημερομηνίες Last of us 2 και ghost of Tsushima.

Όπως και να έχει σίγουρα φοβερή gaming χρονιά θα ΕΙΝΑΙ το 2021 από όλες τις εταιρίες!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, back15220 είπε

Ποτέ ΔΝ ξέρεις!

Μπορεί να βγάλουν π.χ.Horizon 2 τον 9/21 και Gow 11/21!

Όπως βγήκαν κοντά σε ημερομηνίες Last of us 2 και ghost of Tsushima.

Όπως και να έχει σίγουρα φοβερή gaming χρονιά θα ΕΙΝΑΙ το 2021 από όλες τις εταιρίες!!

Ισχύει αυτό που λες. Προσωπικά αυτό που θα ήθελα, είναι η καθυστέρηση του horizon να οφείλεται στο ότι αποφάσισαν τελικά να το κυκλοφορήσουν μόνο στο ps5 και να μην κρατηθεί έτσι πίσω από το 4, αλλά να είναι μια καθαρά next gen εμπειρία (άλλο που εγώ δεν ξέρω πότε θα την πάρω με το καλό την κονσόλα, ενώ τώρα θεωρητικά με βολεύει). Αν και δύσκολα πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από stevenfins

1 ώρα πριν, 26ska είπε

Παιδιά το ψήνω πολύ για το ps5,αλλά με κρατάει το ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά για καινούργια 4k TV.Τωρα έχω μια πολύ καλή τηλεόραση που όταν ηταν την αγοράσα το 2012 ήτανε από τις καλύτερες της χρονιάς.Μονο που είναι full hd.θα έχει θέμα το ps5 να παίξει με την συγκεκριμένη τηλεόραση,πέρα το ότι δεν θα μπορώ να δω την μέγιστη ανάλυση που δίνει η κονσόλα;

Τα ίδια και εγώ! 
δεν πειραζει θα παίζουμε σε 1080 p μια χαρά θαναι

και όταν βρούμε καμία 4K σε καλή τιμή την χτυπάμε αλλά δεν θα βιαστω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά δεν θα είναι για όλες τις εταιρείες. Αλλοι σου βγάζουν 2-3 αποκλειστικά game of the year candidates και άλλοι τυχερός θα είσαι αν βγάλουν ένα κοντά στο 6 σκορ. Τεσπα  σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια να παίξουν σε όλες τις πλατφόρμες.

Επεξ/σία από CarbonFibre

Το οτι ο Γερμανος δεν δεχεται την αντικαταβολη αλλα μονο πληρωμη με καρτα με προβληματιζει ως προς τη διαθεσιμοτητα. Δεν εχω σκοπο να δωσω σε καποιον χρηματα και να παραλαβω το Γεναρη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

Νομίζω οτι πρέπει να ευχαριστήσουμε όλοι τον @Skywalker333 που μας ενημέρωσε το Σαββάτο για την βοντα. Να σε καλά φίλε.

Νασαι καλα φίλε μου, ελπίζω ολα να πάνα καλα και να έχετε ολοι την κονσόλα οπως υποσχέθηκε η Vodafone! Αλλα μη με πάρετε με τις πέτρες αν τα κανουν σαλατα :P

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 4
  • Thanks 3

Μόλις τώρα, Skywalker333 είπε

Νασαι καλα φίλε μου, ελπίζω ολα να πάνα καλα και να έχετε ολοι την κονσόλα οπως υποσχέθηκε η Vodafone!

Σ' ευχαριστούμε φίλε!

• Like 1

2 ώρες πριν, 26ska είπε

Παιδιά το ψήνω πολύ για το ps5,αλλά με κρατάει το ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά για καινούργια 4k TV.Τωρα έχω μια πολύ καλή τηλεόραση που όταν ηταν την αγοράσα το 2012 ήτανε από τις καλύτερες της χρονιάς.Μονο που είναι full hd.θα έχει θέμα το ps5 να παίξει με την συγκεκριμένη τηλεόραση,πέρα το ότι δεν θα μπορώ να δω την μέγιστη ανάλυση που δίνει η κονσόλα;

Μια χαρά θα παίξει με οποιαδήποτε 1080p τηλεόραση που διαθέτει θύρα hdmi.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω μολις μιλησα και μου ειπαν οτι ειμαι σιγουρα δευτερη παρτιδα και ακυρωσα την παραγγελια!

τι αλλη λυση υπαρχει ρε παιδια να παραλλαβουμε και εμεις day 1??

Επεξ/σία από mike0402
  • Sad 4

9 λεπτά πριν, mike0402 είπε

τι αλλη λυση υπαρχει ρε παιδια να παραλλαβουμε και εμεις day 1??

Τετοια ωρα τετοια λογια...Οταν ερχεσαι μια εβδομαδα πριν το release σε κατι που εχει εξαντληθει η μονη λυση ειναι οι μαυραγοριτες στις Αγγελιες...

• Thanks 1

2 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Τετοια ωρα τετοια λογια...Οταν ερχεσαι μια εβδομαδα πριν το release σε κατι που εχει εξαντληθει η μονη λυση ειναι οι μαυραγοριτες στις Αγγελιες...

χαχα εχεις δικιο και εσυ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...