Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eίναι λίγο ανησυχητικό που την Δευτέρα βγήκε "μη διαθέσιμο" στο site της Vodafone κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι το είχαν αφήσει χύμα το ΣΚ με τα κομμάτια κομμάτια και ότι μπορεί να έπαιρναν παραγγελίες πάνω από αυτές που μπορούν να διαθέσουν. 

Για να δούμε

Tώρα όσοι λένε ότι από την vodafone δεν πήραν email ας δούνε και το spam τους. Σε μένα αν και πήρα το αρχικό email το δεύτερο που μου έστειλαν είχε καταλήξει στον spam folder.  

Φυσικά προσοχή πάντα πως ανοίγετε τα link στα email ιδίως αν έχουν τπτ περίεργα για χρήματα κτλ. Σε τέτοιες περιόδους το scam παραμονεύει στην γωνία. Η ιστορία με τα scam sms από Κοτσόβολο που έγινε πριν λίγες μέρες την γνωρίζουμε όλοι νομίζω. 

Επεξ/σία από chek2fire
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, Kuromajo είπε

θυμαμαι 99% τις ειχε ανοιξει στις 17/9 τωρα ποτε εκλεισε, ποτε ξανα ανοιξε κλπ δεν ξερω

Περιμένω ενημέρωση απο το τμήμα sales του Γερμανου για να μάθουμε 100%.

Μολις μάθω θα ενημερώσω 

26 λεπτά πριν, Kuromajo είπε

Ποτε είχες κανει παραγγελια αν επιτρέπεται?

Επισης ναι εννοειται αυτο, ειδικα τωρα σιγα μην περιμενουμε 23052305029 μερες να σκασει μυτη ο κουριερ που θα πει οτι δεν μας βρηκε, ασχετα οτι ειμαστε σπιτι οπως και να χει.

17 Σεπτεμβρίου 3 το μεσημερι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jokul7 είπε

Παιδιά μην το γελάτε, είναι καλή μπίζνα. Αγοράζεις π.χ. 6 PS5 με πιστωτική για εξόφληση σε 36 μήνες, τα δίνεις 600 ευρώ το ένα, και παίρνεις 3600 ευρώ ζεστά ζεστά στο χέρι. Νοτ Μπαντ

Αγοράζεις 7, πουλας τα 6 600€ και το δικό σου βγαίνει δωρεαν και σου εχεις 100€ να πάρεις και δευτερο controller

Επεξ/σία από vorlon
  • Like 1

14 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Περιμένω ενημέρωση απο το τμήμα sales του Γερμανου για να μάθουμε 100%.

Μολις μάθω θα ενημερώσω 

Την digital παντως την εχει εξαντλημενη. Μονο την κανονικη εκδοση εχει διαθεσιμη για προπαραγγελια, κι εδω με προεξοφληση. Ισως εχουν επομενως καποια κομματια, για οποιον ενδιαφερεται να το κοιταξει.

Μόλις τώρα, stcp είπε

Την digital παντως την εχει εξαντλημενη. Μονο την κανονικη εκδοση εχει διαθεσιμη για προπαραγγελια, κι εδω με προεξοφληση. Ισως εχουν επομενως καποια κομματια, για οποιον ενδιαφερεται να το κοιταξει.

Ναι η digital είναι εξάντλημενη. 

Για την αλλη έκδοση περιμένω απάντηση για το πότε θα υπάρξει παράδοση. 

Τωρα βλεπω κ κατι αλλο...

Χτες το public δεν εμφανιζε το κιτρινο μηνυμα : "η 1η παρτιδα εχει εξαντληθει κλπ κλπ" και εδινε κανονικα δυνατοτητα παραγγελιας με αντικαταβολη χωρις προκαταβολη.

Τωρα βλεπω το βγαζει "Εξαντλημενο"!

Ειναι πασιφανες, οτι καπως εμφανιστηκαν extra κομματια. Προφανως τα μαγαζια προγραμματιζαν να εχουν εστω και λιγα κομματια στα ραφια. Εστω για ντεκορ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο gameexplorers γράφει εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής αν κάποιος παραγγειλει τώρα στις 22/12/2020. Οποτε μαθαίνουμε ποτε ελπίζουν ή ποτε ξέρουν ότι θα ξανάέχουν απόθεμα

5 λεπτά πριν, stcp είπε

Τωρα βλεπω κ κατι αλλο...

Χτες το public δεν εμφανιζε το κιτρινο μηνυμα : "η 1η παρτιδα εχει εξαντληθει κλπ κλπ" και εδινε κανονικα δυνατοτητα παραγγελιας με αντικαταβολη χωρις προκαταβολη.

Τωρα βλεπω το βγαζει "Εξαντλημενο"!

Ειναι πασιφανες, οτι καπως εμφανιστηκαν extra κομματια. Προφανως τα μαγαζια προγραμματιζαν να εχουν εστω και λιγα κομματια στα ραφια. Εστω για ντεκορ...

Οπαααα. Τώρα να το πάρει κανεις για καλό η για κακο αυτό;

στην αρχή έλεγε ότι τα διαθεσιμα τεμάχια της προπαραγγελιας εξαντλήθηκαν αλλά δεχόταν παραγγελιες, το ΣΚ άλλαξε και έλεγε κάτι αόριστο χωρίς να αναφέρει εξαντλημένη ποσότητα και δεχόταν παραγγελιες και τώρα εξαντλημένο κ δε δέχεται παραγγελιες. Ψυχολόγο θα χρειαστούμε

Επεξ/σία από malawi

Εγώ είμαι λίγο μπερδεμένος. Στο Κωτσόβολο έκανα προπαραγγελία ηλεκτρονικά 17/9 και με πήραν να μου ζήτησαν προκαταβολή στις 30/9 οπότε ο κύριος στο τηλέφωνο μου ακύρωσε την ηλεκτρονική και μου έδωσα νέο κωδικό τηλεφωνικής παραγγελίας ο οποίος δεν φαίνεται φυσικά στο site τους (μου είχε πει ότι είμαι στην λίστα των πρώτων που θα παραλάβουν). Στις 23/09 κάνω στο public προπαραγγελία το assassin's creed valhalla και κατά λάθος έχω ξεχάσει στο καλάθι μου το ps5 από την ημέρα που άνοιξαν οι προπαραγγελίες και δεν την ολοκλήρωσα και ως δια μαγείας η παραγγελία περνάει και για τα 2 χωρίς να ζητηθεί προκαταβολή. Θεώρησα ότι μάλλον θα μου την ακυρώσουν. Σήμερα λοιπόν με παίρνουν τηλέφωνο από ΤΟΠΙΚΟ κατάστημ Public (όπου είχα βάλει παραλαβή) και μου λένε ότι θα παραλάβετε κανονικά και τα 2 με ACS. Τώρα τι να κάνω; Να ακυρώσω τον Κωτσόβολο άραγε;

• Confused 1

Παιδιά το ψήνω πολύ για το ps5,αλλά με κρατάει το ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά για καινούργια 4k TV.Τωρα έχω μια πολύ καλή τηλεόραση που όταν ηταν την αγοράσα το 2012 ήτανε από τις καλύτερες της χρονιάς.Μονο που είναι full hd.θα έχει θέμα το ps5 να παίξει με την συγκεκριμένη τηλεόραση,πέρα το ότι δεν θα μπορώ να δω την μέγιστη ανάλυση που δίνει η κονσόλα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...