Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

JohnVani18
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, Wolftub21 είπε

Ενώ μου είχαν πει στο πλαίσιο με βεβαιότητα για Day one για να πάρουν το πενηντάρικο τώρα μου λένε μπορεί να μην παραλάβετε γιατί δε σας ήρθε τότε το SMS. Εννοείται οτι αν με δουλέψουν θα την ακυρώσω και θα ζητήσω τα λεφτά πίσω και θα προτιμήσω το συνοικιακο που δεν μου υποσχέθηκε τουλάχιστον ποτέ day one 

Πότε έκανες την παραγγελία φίλε? Και εγω στην ίδια φάση είμαι. Εχω δώσει το 50ρικο, με κουπόνι προπαραγγελιας και χωρίς SMS. Βέβαια δυο φορές που μίλησα μαζί τους μου έχουν πει ότι κατα 99% θα παραλάβουμε day one. Μήπως είναι και σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα,

Έβαλα παραγγελία Vodafone χθες στις 12 το βράδυ. 

Καλώ πρίν από 10 λεπτά στην Voda (Φάνης ο νεαρός στο τηλ.) μου λέει μόλις μιλήσαμε με την Sony Ελλάς και όλες οι καταχωρημένες παραγγελίες μέχρι το site να βγάλει ότι εξαντήθηκαν τα αποθέματα υα εξηπυρετιθούν κανονικά με παραλλαβή 19/11. 

Από περιέργια ρώτησα πόσα κομμάτια είναι να παραλλάβουν για παράδωση 19/11 και μου είπε 150. 

Άρα είμαι μέσα στους 150 τυχερούς της τελευταίας στιγμής. 

• Like 4
  • Thanks 5

Αναφορά σε κείμενο

Καλώ πρίν από 10 λεπτά στην Voda (Φάνης ο νεαρός στο τηλ.) μου λέει μόλις μιλήσαμε με την Sony Ελλάς και όλες οι καταχωρημένες παραγγελίες μέχρι το site να βγάλει ότι εξαντήθηκαν τα αποθέματα υα εξηπυρετιθούν κανονικά με παραλλαβή 19/11. 

Από περιέργια ρώτησα πόσα κομμάτια είναι να παραλλάβουν για παράδωση 19/11 και μου είπε 150. 

Μακάρι φίλε να ισχύει και ας μην παραλάβουμε day one(λόγω πηξίματος courier!), αρκεί να είμαστε στο πρώτο κύμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Aekkosto είπε

Καλημέρα,

Έβαλα παραγγελία Vodafone χθες στις 12 το βράδυ. 

Μακαρι φίλε μου!! Πολύ καλό νέο. 

Εγώ ενώ έβαλα λεφτά στην κάρτα για να το παραγγείλω το Σάββατο βράδυ έκανα πίσω και τελικά δεν έκανα παραγγελία... 

Καλά να πάθω.... 😂 

Επεξ/σία από johnnyman

45 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Παιδιά μην το γελάτε, είναι καλή μπίζνα. Αγοράζεις π.χ. 6 PS5 με πιστωτική για εξόφληση σε 36 μήνες, τα δίνεις 600 ευρώ το ένα, και παίρνεις 3600 ευρώ ζεστά ζεστά στο χέρι. Νοτ Μπαντ

Εμενα γιατι η πιστωτικη εχει οριο 1000 ευρω αγορων....

1 ώρα πριν, johng4 είπε

Πότε έκανες την παραγγελία φίλε? Και εγω στην ίδια φάση είμαι. Εχω δώσει το 50ρικο, με κουπόνι προπαραγγελιας και χωρίς SMS. Βέβαια δυο φορές που μίλησα μαζί τους μου έχουν πει ότι κατα 99% θα παραλάβουμε day one. Μήπως είναι και σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις..

13/10 αλλά ήταν τηλεφωνική παραγγελία γιατί με κάλεσε πίσω πωλητής μετά από ερώτηση και μου είχε πει σίγουρα για πρώτη μέρα και έτσι έβαλα το πενηντάρικο. Θα ακυρώσω αν είναι ψεύτες. Αν είναι να αργήσει χίλιες φορές το συνοικιακο που δεν υποσχέθηκε και τίποτα στα ψέματα! 

Μιλησα παλι με κωτσοβολο σημερα, δεν ξερει λεει ουτε ποσα θα φερουν, ουτε ποτε θα φερουν, ουτε ποσοι θα παραλαβουν, δεν ξερουν τπτ γενικα :) ...το μονο που ξερουν ειναι οτι θα τηρηθει αυστηρη σειρα προτεραιοτητας χωρις να εχει σχεση η προκαταβολη και θα ενημερωσουν οταν ειναι... 

• Sad 1

5 λεπτά πριν, Kuromajo είπε

Μιλησα παλι με κωτσοβολο σημερα, δεν ξερει λεει ουτε ποσα θα φερουν, ουτε ποτε θα φερουν, ουτε ποσοι θα παραλαβουν, δεν ξερουν τπτ γενικα :) ...το μονο που ξερουν ειναι οτι θα τηρηθει αυστηρη σειρα προτεραιοτητας χωρις να εχει σχεση η προκαταβολη και θα ενημερωσουν οταν ειναι... 

Ναι κ μενα αυτο μου ειπαν για σειρα προτεραιοτητας,και το παλικάρι εκει μου ειπε μεχρι τελος του μηνα θα εχεις παραλαβει σιγουρα,μπορει να υπαρξει καθυστερηση λογω lockdown Και couriers .

καλα αν το εχει η courier απο 19 του μηνα θα παω απο εκει να το παρω σιγα μην τους περιμενω

• Like 1

1 λεπτό πριν, aekoupoli είπε

Ναι κ μενα αυτο μου ειπαν για σειρα προτεραιοτητας,και το παλικάρι εκει μου ειπε μεχρι τελος του μηνα θα εχεις παραλαβει σιγουρα,μπορει να υπαρξει καθυστερηση λογω lockdown Και couriers .

καλα αν το εχει η courier απο 19 του μηνα θα παω απο εκει να το παρω σιγα μην τους περιμενω

Ποτε είχες κανει παραγγελια αν επιτρέπεται?

Επισης ναι εννοειται αυτο, ειδικα τωρα σιγα μην περιμενουμε 23052305029 μερες να σκασει μυτη ο κουριερ που θα πει οτι δεν μας βρηκε, ασχετα οτι ειμαστε σπιτι οπως και να χει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά επειδή μιλάω με Γερμανό γνωρίζει κανείς άμα είχε κλείσει τις προπαραγγελιας και τις ξανά άνοιξε τώρα? 

Επεξ/σία από johnnyman

2 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Παιδιά επειδή μιλάω με Γερμανό γνωρίζει κανείς άμα είχε κλείσει τις προπαραγγελιας και τις ξανά άνοιξε τώρα? 

θυμαμαι 99% τις ειχε ανοιξει στις 17/9 τωρα ποτε εκλεισε, ποτε ξανα ανοιξε κλπ δεν ξερω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...