Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, h3342 said:

Το ίδιο και εμένα πουχω κάνει την παραγγελία από 17/9

σε εξέλιξη λέει..

και εγω που εκανα χθες παραγγελια με αντικαταβολη και δεν εχω δωσει καθολου χρηματα σε εξελιξη γραφει!

Δημοσ.

Θα παραλάβουμε, το πιθανότερο είναι ότι η Vodafone έφερε δικά της κομμάτια ανεξάρτητα από SONY Ελλάδος, όπως κάνει και με  άλλα είδη (π.χ. iphone).

Προσωπικά, ευχαριστώ το φίλο Skywalker333 που μας ενημέρωσε..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, James. είπε

Μεχρι και χτες αργα το βραδυ στην σελιδα της Vodafone το ειχε διαθεσιμο και εγραφε παραδοση 19/11

Δυστυχώς, αυτό επιβεβαιώνει τους φόβους μερικών, οτι λόγω Σαββατοκύριακου απλά δεν ανανέωσαν την διαθεσιμότητα και το "Παράδοση 19/11" badge, ενω το stock τους είχε ήδη τελειώσει.

Καλό κουράγιο σε αυτούς που έκαναν checkout.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, EuphangeL είπε

Δυστυχώς, αυτό επιβεβαιώνει τους φόβους μερικών, οτι λόγω Σαββατοκύριακου απλά δεν ανανέωσαν την διαθεσιμότητα και το "Παράδοση 19/11" badge, ενω το stock τους είχε ήδη τελειώσει.

Ή απλά μόλις τελείωσε το στοκ που είχαν διαθέσιμο, θα μάθουμε σύντομα..

Επεξ/σία από bilt128
Δημοσ.
Μόλις τώρα, EuphangeL είπε

Αυτο με φοβισε και δεν εκανα και εγω ο ιδιος την παραγγελια. Δεν ηθελα να δεσμευτω και να το παραλαβω Γεναρη!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Επιτρέπεται να ποστάρω εδώ chat με vodafone που έκανα πριν λίγο;

Δεν βλεπω τον λογο να μην το ποσταρεις.Για να δουμε και τι θα γινει.Αν θα παραλαβουμε ή αν θα ζητησουμε επιστροφη των χρηματων.

Δημοσ.

-exo kanei mia proparaggelia gia ps5 to savvato to vrady

alla den irthe kapoio email tou styl "epiveveosi paraggelias" i kati tetio kai anisixisa

-Με το που ολοκληρώσατε την ενέργεια σας εμφάνισε ότι η παραγγελία έγινε με επιτυχία;

-nai, ola ok kai mou edose kai noumero paraggelias

-Τότε είναι εντάξει, δε χρειάζεται να ανησυχείτε

-ok euxaristo, fadazomai tha iparksei kapia enimerosi me email/sms kata tin ekseliksi tis sosta?

-Μετά τις 19/11 που είναι η πρώτη παραλαβή

-diladi, den tha paralavo 19/11?

-Στις 19/11 ξεκινάνε οι αποστολές των παραγγελιών

Από εκέι και έπειτα είναι ζήτημα και των courier και της περιοχής που μένετε

Για το πότε θα λάβετε ακριβώς την παραγγελία

-kalos, se euxaristo

Δεν ρώτησα παραπάνω λεπτομέρειες γιατι έπρεπε να το κλείσω...

• Like 3
Δημοσ.

Στις αγγελιες καταφθάνουν ορδές μαυραγοριτών!!! Μπράβο στα παιδιά. Είναι ψυχούλες!!!

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, malawi είπε

Στις αγγελιες καταφθάνουν ορδές μαυραγοριτών!!! Μπράβο στα παιδιά. Είναι ψυχούλες!!!

Νταξ' αισχροκερδεια ειναι, αλλα αφενος δεν μιλαμε για καποιο ειδος πρωτης αναγκης, αφετερου επικροτουν αυτη τη συμπεριφορα, οσοι πανε και δινουν κερατιατικα "καπελα" πανω απο την κανονικη τιμη.

Αλλοι εχουν μαγαζακια, πληρωνουν φορους-ικα-ενοικια και κοιτανε μπας και κοψουν κανενα 20ρικο για να γινουν πιο ανταγωνιστικοι απο τις μεγαλες αλυσιδες και παει καποιος και πληρωνει καπελο 50 και 100 ευρω για να παρει day-1 το ps5;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

-exo kanei mia proparaggelia gia ps5 to savvato to vrady

alla den irthe kapoio email tou styl "epiveveosi paraggelias" i kati tetio kai anisixisa

-Με το που ολοκληρώσατε την ενέργεια σας εμφάνισε ότι η παραγγελία έγινε με επιτυχία;

-nai, ola ok kai mou edose kai noumero paraggelias

-Τότε είναι εντάξει, δε χρειάζεται να ανησυχείτε

-ok euxaristo, fadazomai tha iparksei kapia enimerosi me email/sms kata tin ekseliksi tis sosta?

-Μετά τις 19/11 που είναι η πρώτη παραλαβή

-diladi, den tha paralavo 19/11?

-Στις 19/11 ξεκινάνε οι αποστολές των παραγγελιών

Από εκέι και έπειτα είναι ζήτημα και των courier και της περιοχής που μένετε

Για το πότε θα λάβετε ακριβώς την παραγγελία

-kalos, se euxaristo

Δεν ρώτησα παραπάνω λεπτομέρειες γιατι έπρεπε να το κλείσω...

Ωραίος, άντε φαίνεται να φανήκατε τυχεροί!

Δημοσ.

Ενώ μου είχαν πει στο πλαίσιο με βεβαιότητα για Day one για να πάρουν το πενηντάρικο τώρα μου λένε μπορεί να μην παραλάβετε γιατί δε σας ήρθε τότε το SMS. Εννοείται οτι αν με δουλέψουν θα την ακυρώσω και θα ζητήσω τα λεφτά πίσω και θα προτιμήσω το συνοικιακο που δεν μου υποσχέθηκε τουλάχιστον ποτέ day one 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, malawi είπε

Παιδιά μην το γελάτε, είναι καλή μπίζνα. Αγοράζεις π.χ. 6 PS5 με πιστωτική για εξόφληση σε 36 μήνες, τα δίνεις 600 ευρώ το ένα, και παίρνεις 3600 ευρώ ζεστά ζεστά στο χέρι. Νοτ Μπαντ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...