Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, venomawakens7 είπε

εμένα χθες μου είπαν η προκαταβολή πάνω απ΄όλα , αν έχεις δώσει πενηντάρικο είσαι στη πρώτη 🤣🤣🤣 . Ότι να ναι , έχω χάσει τις ελπίδες μου πλέον για day 1 . Είμαι και σε νησί θα έρθει και με τη γενική ταχυδρομική , τρέχα γύρευε! Μου είπε πάντως φίλος από Αθήνα ότι του ήρθε χθες mail από Κωτσόβολο ότι θα στείλει τη κονσόλα στην acs στις 18 για να παραλάβει κανονικά 19. Εμένα δεν έχει έρθει κάτι τέτοιο , η παραγγελία μου φαίνεται "σε εξέλιξη " με μπλέ γράμματα. Επίσης γιατί acs στην Αθήνα και στη Μυτιλήνη Γενική ταχυδρομική ? Περίεργα πράγματα ! 

εγω π το παραγγειλα κ τ πληρωσα ολο 24 Σεπτεμβρίου κωτσοβολο λες να εχω πιθανοτητες day1?

Δημοσ.

Ναι τα games βγαίνουν όλα απο τις 12/11 και στην Ευρώπη και το demon's souls και το spider-man .Απλά αναρωτιέμαι αν κάνουμε μετά preorder θα χάσουμε

εμείς στην Ευρώπη τα preorder bonus παρότι βγαίνει εδώ 19/11?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

https://www.toxrima.gr/apati-me-paraplanitika-sms-kataggellei-o/   Κερδισατε 1 ps5 απο κοτσο . Αλλα βαλτε τα στοιχεια της καρτας σας να τσεκαρουμε  :devil:

Ε ναι ρε. Πώς θα ξέρουν ότι είσαι ο σωστός "Κώστας Παπαδόπουλος " απο τους χιλιάδες που κυκλοφορούν αν δεν δώσεις πιστωτική 😂😂😂😂😂

Δημοσ.

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά έχω μπερδευτεί με το τι παίζει με το hdmi 2.0/2.1 και τις εκαστοτε αναλύσεις κλπ. Εγώ που έχω την LG 50UM7450, πο υυποστηρίζει hdmi 2.0 και όχι 2.1, μεχρι τι ανάλυση θα βλέπω με το ps5? Θα παράγει το ps5 4k και θα γινεται downscale σε 1080p? Δεν θα έπρεπε να βλέπω τουλάχιστον σε 2k?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tab0u είπε

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά έχω μπερδευτεί με το τι παίζει με το hdmi 2.0/2.1 και τις εκαστοτε αναλύσεις κλπ. Εγώ που έχω την LG 50UM7450, πο υυποστηρίζει hdmi 2.0 και όχι 2.1, μεχρι τι ανάλυση θα βλέπω με το ps5? Θα παράγει το ps5 4k και θα γινεται downscale σε 1080p? Δεν θα έπρεπε να βλέπω τουλάχιστον σε 2k?

4k θα εχεις κανονικοτατα, απλα θα φτανεις μεχρι 60 fps, ενω με το 2.1 αν το παιχνιδι το υποστηριζε θα μπορουσες μεχρι 120 fps

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχουμε καμιά εξέλιξη από Κωτσόβολο ? Σας ήρθαν mail ? Στη κατάσταση μου βγάζει "Σε εξέλιξη" και "Αναμονή διαθεσιμότητας " Εσάς σα άλλαξαν την ημερομηνία παραγγελίας όταν δώσατε τα 50 ? 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Παιδιά έχουμε καμιά εξέλιξη από Κωτσόβολο ? Σας ήρθαν mail ? Στη κατάσταση μου βγάζει "Σε εξέλιξη" και "Αναμονή διαθεσιμότητας " Εσάς σα άλλαξαν την ημερομηνία παραγγελίας όταν δώσατε τα 50 ? 

Τσεκάρετε το Xbox Thread, άυριο είναι να τα παραλάβουν - σήμερα αρχίζουν και κουνιούνται τα πράγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Και εγώ τα ίδια βλέπω που έχω δώσει προκαταβολή. Νωρίς είναι πάντως. Ακόμα 10 μέρες.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Το ίδιο και εμένα πουχω κάνει την παραγγελία από 17/9

σε εξέλιξη λέει..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malawi είπε

Πλέον στη Vodafone δίπλα στη λέξη διαθέσιμο είναι ένα μεγαλοπρεπές κόκκινο Χ!!!!

Tωρα το ειδα και εγω.Για να δουμε.Μακαρι να παραλαβουμε ολοι οσοι καναμε την παραγγελια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...