Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Να ποσταρουμε εγκυρες πηγες και οχι oτι γραφει ο καθε ενας τυχαιος στα media..

Δεν το βρήκα από ένα τυχαίο fanboy να το ποσταρω εδώ, υποτίθεται αναδημοσιεύθηκε από 3-4 σάιτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Δεν το βρήκα από ένα τυχαίο fanboy να το ποσταρω εδώ, υποτίθεται αναδημοσιεύθηκε από 3-4 σάιτ.

ναι οκ εδώ βγήκε Daniel Rubino και είπε ότι τον ξέρει και αυτά που λέει ακούγονται ενδοεταιρικά καιρό τώρα.

έχω την εντύπωση ότι βρήκαν κάποιον να κάνει λίγο βρώμικη δουλειά... :)

Επεξ/σία από Daredevil
Δημοσ.

Όλα αυτά που αναφέρει ο "hater" ισχύουν σε μικρό ποσοστό, σε καμοια περίπτωση στον βαθμό που γράφει.  Το ότι παλεύει με το cooling για να κρατεί συχνότητες, κτλπ σχετικά με ssd είναι γνωστά. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, VaggD είπε

Το ότι παλεύει με το cooling για να κρατεί συχνότητες, κτλπ σχετικά με ssd είναι γνωστά. 

Αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν βλεπεις οτι η συχνοτητα gpu ειναι στα 2.23mhz δεν λες ακριβως οτι ο αλλος παλευει με την υλοποιηση της ψυξης που εχει αναπτυξει.

Η ψυκτρα που εχουν φτιαξει εκει στην sony για να κραταει τοσο ψηλα την συχνοτητα υποδεικνύει οτι εχει γινει καποια καινοτομια στο design και αυτης αλλα και του κουτιου(airflow).

Για αυτο ολοι εμεις που εχουμε ενθουσιαστει απο τεχνικης πλευρας θελουμε να το δουμε επιτελους γιατι σιγουρα δεν θα εχουν φτιαξει εναν πυργο οπως αυτοι της microsoft.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
2 minutes ago, optimus prime said:

Οταν βλεπεις οτι η συχνοτητα gpu ειναι στα 2.23mhz δεν λες ακριβως οτι ο αλλος παλευει με την υλοποιηση της ψυξης που εχει αναπτυξει.

Η ψυκτρα που εχουν φτιαξει εκει στην sony για να κραταει τοσο ψηλα την συχνοτητα υποδεικνύει οτι εχει γινει καποια καινοτομια στο design και αυτης αλλα και του κουτιου(airflow).

Για αυτο ολοι εμεις που εχουμε ενθουσιαστει απο τεχνικης πλευρας θελουμε να το δουμε επιτελους γιατι σιγουρα δεν θα εχουν φτιαξει εναν πυργο οπως αυτοι της microsoft.

Τα 2.2 έγιναν από ανάγκη to save face! Θα είχαν δείξει κονσόλα σε διαφορική περίπτωση, εδώ το έκανε η MS με δυνατότερη κονσόλα. 

Βασικά είναι πλ καλό για εμάς ότι η Sony βρίσκεται σε τέτοια θέση, να κατέβει από το καλάμι. Όλα αυτά θα συμβάλουν σε πλ καλύτερα προϊόντα και τιμες για εμάς τους καταναλωτές!

Τα καινοτόμα design της Σονυ είμαι αστειότητες! Αμά ήταν τα πράγματα τόσο απλά θα το είχαν κυκλοφορήσει υλοποίησεις από άλλους κλάδους πλ νωρίτερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, VaggD είπε

Τα 2.2 έγιναν από ανάγκη to save face! Θα είχαν δείξει κονσόλα σε διαφορική περίπτωση, εδώ το έκανε η MS με δυνατότερη κονσόλα. 

Αυτα ειναι ολα εικασιες,κανενας δεν ξερει περαν απο την ομαδα που εχει αναλαβει το project απο την αρχη.

Ολα τα αλλα ειναι ιντερνετικες φαντασιωσεις ετσι για να εχουμε να γραφουμε..

30 λεπτά πριν, VaggD είπε

Τα καινοτόμα design της Σονυ είμαι αστειότητες! Αμά ήταν τα πράγματα τόσο απλά θα το είχαν κυκλοφορήσει υλοποίησεις από άλλους κλάδους πλ νωρίτερα. 

Εγω φιλε δεν εχω δει ξανα gpu να παιζει σε τετοιες συχνοτητες και τωρα οτι μου λες εσυ για αστειοτητες δεν με αγγιζει καθολου.

Ειδαμε και για τον ssd που ειναι στην αγορα εδω και δεκα χρονια τι υλοποιηση δημιουργησαν που ολοι ψαχνονται να δουν πως λειτουργει γιατι μεχρι τωρα κανενας  κατασκευαστης δεν εχει παρουσιασει κατι παρομοιο.. 

Αστο μην το ψαχνεις...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, optimus prime said:

Αυτα ειναι ολα εικασιες,κανενας δεν ξερει περαν απο την ομαδα που εχει αναλαβει το prroject απο την αρχη.

Ολα τα αλλα ειναι ιντερνετικες φαντασιωσεις ετσι για να εχουμε να γραφουμε..

Εγω φιλε δεν εχω δει ξανα gpu να παιζει σε τετοιες συχνοτητες και τωρα οτι μου λες εσυ για αστειοτητες δεν με αγγιζει καθολου.

Ειδαμε και για τον ssd που ειναι στην αγορα εδω και δεκα χρονια τι υλοποιηση δημιουργησαν που ολοι ψαχνονται να δουν πως λειτουργει γιατι μεχρι τωρα κανενας  κατασκευαστης δεν εχει παρουσιασει κατι παρομοιο.. 

Αστο μην το ψαχνεις...

Ούτε τώρα είδες, υποσχέσεις έδωσε... 

Λογική μην ψάχνεις στον κολλημένο... Εεε ερωτευμένο εννοούσα :D

Να στο θέσω απλά αν η Σονυ είχε μαγικό ανεμιστήρα θα το πουλούσε σε όλες τις εταιρίες λαπτοπ, server και όπου αλλού μπορεί να μπει και η Sony θα είχε fucking billions.

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσυ εισαι κολημενος γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εαν καποιος κυκλοφορει consumer προιον με τετοιες συχνοτητες εχει ηδη βρει λυσει να ψυξει το τσιπακι του και εχει φτιαξει το κυκλωμα του τοσο αποδοτικο ετσι ωστε να του επιτρεπει να το βαλει σε ενα πλαστικο κουτι μικρων διαστασεων που θα αεριζεται μονο απο εναν ανεμιστηρα.

Αλλα ενταξει ξερουμε,οι ειδικοι της καρεκλας και του καναπε ειναι πολλοι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή ας δείξουν έστω ένα demo και μετά όταν κυκλοφορήσει και κρατάει αυτές τις συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μιλάμε... 

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Λες για φαντασιώσεις, αλλά στο ποστ σου βλέπω τα ίδια. 

Ας ελπίσουμε ότι έχουν βρει λύση με τα νέα δεδομένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι με τα πρώτα multiplatform και 2-3 exclusive που θα βγούνε στην αρχή θα είναι όλα μια χαρά και μόλις αρχίσουν τα παιχνίδια από santa monica, guerilla, naugthy dog κτλ θα αρχίσουμε να βλέπουμε post του τύπου είναι φυσιολογικό να κάνει σαν αεροπλάνο;;, πρέπει να αλλάξω θερμοαγώγιμη πάστα;;; κτλ Για να υπάρξουν τεχνικά προβλήματα το βλέπω δύσκολο. Μέχρι το 22 που θα βγουν οι νέες κονσόλες θα έχουν βρει λύση 😆

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Λες για φαντασιώσεις, αλλά στο ποστ σου βλέπω τα ίδια. 

Ας ελπίσουμε ότι έχουν βρει λύση με τα νέα δεδομένα. 

Εγω βλεπω gpu sta 2.23 και cpu στα 3.5 που και χωρις να ειναι καρφωμενα τα ρολογια σημαινει οτι η ψυξη που θα χρησιμοποιησουν ειναι επαρκης.

Εκτος και εαν θεωρειται ολοι οτι o Cerny μας δουλευει και ειναι ψευτης και κανενας στον κοσμο δεν θα το καταλαβει οταν κυκλοφορησει η κονσολα.

Η οποια θα τηγανιζει αυγα και θα υπερθερμαινεται αλλα και θα ριχνει τα ρολογια 500mhz πιο χαμηλα για να μην κανει shutdown..

Γιατι αυτη ειναι η πλειοψηφια της νοοτροπιας που βλεπω στα ποστ των περισσοτερων.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω βλεπω gpu sta 2.23 και cpu στα 3.5 που και χωρις να ειναι καρφωμενα τα ρολογια σημαινει οτι η ψυξη που θα χρησιμοποιησουν ειναι επαρκης.

Εκτος και εαν θεωρειται ολοι οτι o Cerny μας δουλευει και ειναι ψευτης και κανενας στον κοσμο δεν θα το καταλαβει οταν κυκλοφορησει η κονσολα.

Η οποια θα τηγανιζει αυγα και θα υπερθερμαινεται αλλα και θα ριχνει τα ρολογια 500mhz πιο χαμηλα για να μην κανει shutdown..

Γιατι αυτη ειναι η πλειοψηφια της νοοτροπιας που βλεπω στα ποστ των περισσοτερων.

Αν στηριζόμασταν σε αυτά που μας λένε θα είχαμε πυραύλους με PlayStation 3. Τέλος πάντων. 

Ο Cerny είναι γνωστός και respected πρόσωπο της βιομηχανίας. Πιστεύω ότι θα είναι επαρκές το σύστημα αλλά απέχει από αυτά που λες και δεν έχουμε καμία απόδειξη ούτε καν ένδειξη. Μόνο wishful thinking.

Μακάρι να παρουσιάσει ένα σύστημα που δεν θα έχει το πρόβλημα της προηγούμενης γενιάς. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...