Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, [email protected] είπε

τπαρχει περιπτωση να εχουμε πτωση τιμης σε blackfriday ? 

Υπαρχει φημη οτι θα το βαλουν 50% κατω black friday

Οποτε ακυρωστε τις προ παραγγελιες σας

μπας και το παρουμε εμεις day 1 😂😂

Δημοσ.

Σήμερα είδα σε αγγελία του ινσομνια,ένα ps5 στα 850 ευρώ.Ακομα γελάω.Ας ελπίσουμε να υπάρξει γρήγορα διαθεσιμότητα για να μη βλέπουμε τέτοια αστεία φαινόμενο.

• Thanks 1
Δημοσ.

εχω κανει προπαραγγελια το PS5 απο κοτσοβολο απο την πρωτη μερα που βγηκαν οι προπαραγγελιες οποτε ειμαι μεσα στους πρωτους  , αλλα απο τοτε , δεν μου εχουν ζητησει το 50ευρω προκαταβολη, στην σελιδα της παραγγελιας γραφει αναμενεται διαθεσιμοτητα. Θα παραλαβω πιστευετε η θα δωσουν μονο σε αυτους που εδωσαν προκαταβολη? αλλα αν ειναι ετσι σε εμενα γιατι δεν ζητησαν?

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει λογική. Αν έχω καταλάβει σωστά δεν είχαν καμία οργανωμένη πολιτική εξαρχής. Όπως κάτσει κ ότι κάτσει.

Τωρα και με την καραντινα ταιριάζει το λαϊκό "ήτανε στραβο το κλίμα, το φαγε κ ο γαιδαρος"

Δημοσ.

Eμενα απο κωτσο μου ειπαν δεν εχει σημασια το 50αρικο,αλλα η ημερομηνια παραγγελιας,το 50αρικο το ζητησαν σε μερικους επειδη ειχαν πολλες παραγγελιες ps5,μαλλον για να μην φανε μαζικες ακυρωσεις αν καποιοι εχουν παραγγειλει απο 2-3 καταστηματα η για να φερει πιο πολλα κομμάτια ο κωτσο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Eμενα απο κωτσο μου ειπαν δεν εχει σημασια το 50αρικο,αλλα η ημερομηνια παραγγελιας,το 50αρικο το ζητησαν σε μερικους επειδη ειχαν πολλες παραγγελιες ps5,μαλλον για να μην φανε μαζικες ακυρωσεις αν καποιοι εχουν παραγγειλει απο 2-3 καταστηματα η για να φερει πιο πολλα κομμάτια ο κωτσο

35 λεπτά πριν, ababapanos είπε

εχω κανει προπαραγγελια το PS5 απο κοτσοβολο απο την πρωτη μερα που βγηκαν οι προπαραγγελιες οποτε ειμαι μεσα στους πρωτους  , αλλα απο τοτε , δεν μου εχουν ζητησει το 50ευρω προκαταβολη, στην σελιδα της παραγγελιας γραφει αναμενεται διαθεσιμοτητα. Θα παραλαβω πιστευετε η θα δωσουν μονο σε αυτους που εδωσαν προκαταβολη? αλλα αν ειναι ετσι σε εμενα γιατι δεν ζητησαν?

εμένα χθες μου είπαν η προκαταβολή πάνω απ΄όλα , αν έχεις δώσει πενηντάρικο είσαι στη πρώτη 🤣🤣🤣 . Ότι να ναι , έχω χάσει τις ελπίδες μου πλέον για day 1 . Είμαι και σε νησί θα έρθει και με τη γενική ταχυδρομική , τρέχα γύρευε! Μου είπε πάντως φίλος από Αθήνα ότι του ήρθε χθες mail από Κωτσόβολο ότι θα στείλει τη κονσόλα στην acs στις 18 για να παραλάβει κανονικά 19. Εμένα δεν έχει έρθει κάτι τέτοιο , η παραγγελία μου φαίνεται "σε εξέλιξη " με μπλέ γράμματα. Επίσης γιατί acs στην Αθήνα και στη Μυτιλήνη Γενική ταχυδρομική ? Περίεργα πράγματα ! 

Επεξ/σία από venomawakens7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Billie13 είπε

Σήμερα είδα σε αγγελία του ινσομνια,ένα ps5 στα 850 ευρώ.Ακομα γελάω.Ας ελπίσουμε να υπάρξει γρήγορα διαθεσιμότητα για να μη βλέπουμε τέτοια αστεία φαινόμενο.

καλα στις αγγελιες ολο κατι κουλα συναντας . εδω ζηταγε ενας day one ps5 στα 500 ευρω, δηλαδη ο αλλος θα το παρει με αρκετη δοση τυχης την πρωτη μερα και θα παει να το δωσει στον αλλον μεσα στην καραντινα στην ιδια τιμη που το πηρε

Επεξ/σία από masterchief117
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, music_lover είπε

Το ps5 δεν υποστηρίζει freesync αλλά VRR μέσω hdmi v2.1 οπότε όχι, δεν θα έχεις VRR σε hdmi v2.0 με το ps5.

Υπάρχει μια περίπτωση οθόνες/TV με FreeSync (χωρίς HDMI 2.1) να υποστηρίζουν το VRR του PS5, μιας και το FreeSync είναι compatible με το Forum VRR implementation (που έχει το PS5 και έγινε επίσημο στο HDMI 2.1).

Ωστόσο κανείς μέχρι στιγμής δεν το έχει τεστάρει σωστά. Ξεκινάω με το πιο απλό: Υπάρχει PS5 game με VRR support (Το Xbox έχει κάποια)? Το DiRT 5.0 ίσως?

Επεξ/σία από EuphangeL
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Υπάρχει μια περίπτωση οθόνες/TV με FreeSync (χωρίς HDMI 2.1) να υποστηρίζουν το VRR του PS5, μιας και το FreeSync είναι compatible με το Forum VRR implementation (που έχει το PS5 και έγινε επίσημο στο HDMI 2.1).

Ωστόσο κανείς μέχρι στιγμής δεν το έχει τεστάρει σωστά. Ξεκινάω με το πιο απλό: Υπάρχει PS5 game με VRR support (Το Xbox έχει κάποια)? Το DiRT 5.0 ίσως?

As for the PS5, despite having an AMD GPU, it is NOT confirmed to have Freesync (just like the PS4 btw). What it does have is HDMI forum VRR (or colloquially 'HDMI 2.1 VRR'), so all you need to have is a TV that has HDMI 2.1 inputs AND the display itself is designed to use VRR.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Για fifa,  pes και last of us 2 παίρνουμε τα του PS4 η περιμένουμε για ps5 retail έχουμε εικόνα ;

Παιρνεις του PS4 και εχεις δωρεαν το upgraded FIFA 21 για κατεβασμα στο PS5. Για last of us επισης το ιδιο, θα παιζει μεσω BC και με καποιο patch θα παει στα 60fps μαλλον. PES δεν θα βγει για PS5 φετος ουτε σε retail ουτε θα γινει upgrade το παιχνιδι, οποτε και σε αυτο παιρνεις και παιζεις την εκδοση του ps4 στο ps5.

Επεξ/σία από Raiden5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Billie13 είπε

Ολοκληρωμένη πάντως η αγγελία από ό,τι είδα. Πουλήθηκε μάλλον; Τι να πεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...