Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, [email protected] είπε

οντως φιλε μου . τελικα τα κομματια ερχονται 19 τ μηνα ? 

Για αυτούς που έκαναν νωρίς προπαραγγλία ναι. Τώρα για το αν υπάρχουν άλλα κομμάτια από εταιρείες όπως Vodafone που πρόσφατα έβγαλε κάποιες προπαραγγελίες είναι λίγο στο αέρα λόγω και του lockdown. Μίλα με Vodafone μήπως είσαι τυχερός αλλά η κατάσταση είναι πολύ αβέβαιη για κάποιον που ψάχνει τώρα κονσόλα.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Τη πηραν φιλοι μου εγω πιο αργοτερα να δοκιμαδω πρωτα σε ευχαριστω πολυ.

Αν έχεις κάποιο γνωστό σε μια από τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως Κωτσόβολο, Γερμανό κτλ κοίτα μήπως μπορέσει να σου εξασφαλίσει καμμία κονσόλα από ακυρώσεις που σίγουρα θα έχουν γίνει από άτομα που είχαν κάνει προπαραγγελίες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aρα οσοι πηραν LG CX για ps5 και xsx  κτλ την πατήσανε

LG's CX and C9 OLED TVs may look exquisite, but they have a serious issue with displaying content with variable refresh rate (VRR) enabled. From washed-out dark areas to image flickering and instability, VRR is currently a no-go on some of LG's expensive OLED TV series. A firmware update may not be able to resolve the issues, either.

The problem is that when using current forms of VRR (available on Xbox One X and PCs) with LG's 2019 and 2020 OLED TVs, people have noticed that the dark areas of the screen (which OLED TVs are famed for showcasing well) sometimes look washed out and more grey with VRR turned on.

Other people sometimes spotted flickering in dark areas of the screen with VRR turned on.

Παντως και η

Samsung Q80T QLED

+ η

LG Nano85

εχουν vrr

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

LG's CX and C9 OLED TVs may look exquisite, but they have a serious issue with displaying content with variable refresh rate (VRR) enabled. From washed-out dark areas to image flickering and instability, VRR is currently a no-go on some of LG's expensive OLED TV series. A firmware update may not be able to resolve the issues, either.

The problem is that when using current forms of VRR (available on Xbox One X and PCs) with LG's 2019 and 2020 OLED TVs, people have noticed that the dark areas of the screen (which OLED TVs are famed for showcasing well) sometimes look washed out and more grey with VRR turned on.

Other people sometimes spotted flickering in dark areas of the screen with VRR turned on.

Παντως και η

Samsung Q80T QLED

+ η

LG Nano85

εχουν vrr

λες για αυτο να μην εδωσε η σονι το vrr ακομα?

Δημοσ.

Είναι δυνατόν εδω και 2 τουλάχιστον μερες να υπαρχουν διαθέσιμες κονσόλες στο site της Vodafone με ένδειξη “διαθέσιμο” και “παράδοση 19/11” και να ειναι πραγματικότητα?

Θέλω να ρίξω την παραγγελια αλλα δε θελω να με πιάσουν και κωτσο και όλοι οι φίλοι μου να παίζουν απο Νοέμβρη κ εγω να παραλάβω στην 3η καραντίνα (ανοιξιάτικη 2021)

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις τώρα, malawi είπε

Είναι δυνατόν εδω και 2 τουλάχιστον μερες να υπαρχουν διαθέσιμες κονσόλες στο site της Vodafone με ένδειξη “διαθέσιμο” και “παράδοση 19/11” και να ειναι πραγματικότητα?

Θέλω να ρίξω την παραγγελια αλλα δε θελω να με πιάσουν και κωτσο και όλοι οι φίλοι μου να παίζουν απο Νοέμβρη κ εγω να παραλάβω στην 3η καραντίνα (ανοιξιάτικη 2021)

Και εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα κομμάτια. Απλά τους έπεσε σκ και λόγο αργίας δεν το έχουν βγάλει.

• Like 1
Δημοσ.

καπου ειχα ακουσει οτι η sony εχει συμφωνια με τη vodafone και τους εχει δωσει τα περισοτερα κομματια στην ελλαδα, οποτε τιποτα δεν αποκλειεται...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Παντως και η

Samsung Q80T QLED

+ η

LG Nano85

εχουν vrr

Ισχύει ότι υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα. Θα πρέπει να απενεργοποιήσουν το VRR αν θέλουν να διατηρήσουν τα "πίσσα" μαύρα σκοτάδια και την απίστευτη αντίθεση των oled. Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα μπορεί να μην επιλυθεί και ποτέ λόγω του τρόπου κατασκευής των oled panels..οπότε ίσως και τα μελλοντικά μοντέλα να μην μπορούν να λύσουν το πρόβλημα εκτός αν βγάλει η lg κανέναν λαγό από το καπέλο, πράγμα εφικτό εάν κάτσει και ασχοληθεί με το θέμα, αλλά θα το κάνει? Δεν ξέρουμε. Όσον αφορά τις υπόλοιπες πχ τις qled, το πρόβλημα ισχύει εξίσου αλλά γίνεται αντιληπτό σε μικρότερο βαθμό επειδή δεν έχουν την αντίθεση των oled panels. Αυτό που κάνει το VRR είναι να "τρελαίνει" τα gamma settings του panel έτσι όπως αυτά έχουν ορισθεί από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Δυστυχώς κάθε νέα τεχνολογία έχει και την περίοδο ωρίμανσης της.."και τι α κάνς? Α κάτς να σκάσεις" που λένε? 🤣

12 λεπτά πριν, xavier είπε

λες για αυτο να μην εδωσε η σονι το vrr ακομα?

Είναι μια πιθανότητα..

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, malawi είπε

Η παραγγελια εμπεριεχει ρισκο κατα τη γνωμη μου (ως προς την ημερομηνια αποστολης παντα) γιατι ζητα προεξοφληση, αρα και δεσμευση, οποτε αν σε καθυστερησουν και βρεις αλλου διαθεσιμοτητα, δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι να ακυρωσεις κ να περιμενεις επιστροφη χρηματων κλπ.

Btw, μιλησα με καποιον απο τους εκπροσωπους στο chat τους και μου ειπε οτι η κονσολα θα ειναι διαθεσιμη 19/11 για αποστολη "με σειρα προτεραιοτητας". Δεν δεσμευοταν οτι ολες οι παραγγελιες θα εξυπηρετηθουν 19/11 ή εκει κοντα τελος παντων. Ο,τι κι αν σημαινει αυτο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, malawi είπε

12 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Και εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα κομμάτια. Απλά τους έπεσε σκ και λόγο αργίας δεν το έχουν βγάλει.

Και εγω το ιδιο πιστευω.Oπως ειπα εριξα την προπαραγγελια,οποτε περιμενω τηλεφωνημα να δω τι θα μου πουν.

Δημοσ.

δεν έχω ψωνίσει από vodafone κάτι από το site, πώς παίζει με αυτούς; το στέλνουν με courier ή το παίρνεις από υποκατάστημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...