Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θεωρω πως η καλυτερη τιμη ειναι 499,00. Αν παει στα 549,00 ή 599,00 χανει πολυ επικοινωνιακα. Βεβαια εξαρταται παντα τι κανει ο απεναντι.

Θεωρουμε δεδομενο πως το xbx θα ειναι ακριβοτερο; Λογικα ναι. Πιστευω πως η Sony περιμενει την ανακοινωση της Microsoft, για να παιξει χαμηλοτερα, το ποσο χαμηλοτερα θα το δουμε.

Απο την αλλη, μην υποτιμουμε την MS. Δεν ειναι χαζοι, ουτε χθεσινοι. Για εμενα ξερουν τι κανουν, ξερουν σε τι κοινο απευθυνονται και ξερουν τι προϊον να πουλησουν. Κατα τη γνωμη μου, περισσοτερο τους ενδιαφερει η επιτυχια του Gamepass απ'οσο οι πωλησεις της κονσολας.

Αν καταφερεις να δημιουργησεις σταθερο κοινο στο gamepass και με ετησιες συνδρομες εισαι αρχοντας.

Για να επανελθω στο θεμα ομως. Δεν πιστευω πως στην Sony, θα πανε την τιμη τοσο ψηλα οπως στο ps3. Το αποτελεσμα ηταν κακο και για εκεινους και για τους αγοραστες. Αντιθετα, το ps4 ξεκινησε χαμηλα απο την αρχη, αλλα ακομα και τωρα 7 χρονια μετα το launch δεν εχει ξεφτιλιστει η τιμη του. Εχει βγει το ps4 pro, βγαινει σε λιγοτερο απο ενα χρονο το ps5 και παρολα αυτα, κραταει την τιμη του στα 309,00. Για μενα, θα ακολουθησουν την ιδια πολιτικη με το ps4.

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί να είναι στα 499? Επειδή έβαλαν 4 παραπάνω κανάλια στον SSD ή μήπως γιατί προσπάθησαν να μας πλασάρουν για διαγαλαξιακή τεχνολογία το τσιπ ήχου? Σιγα βρε παιδιά. Μην έρθει τίποτα 449 ή και 399 όπως το PS4 και τρίβετε τα χέρια σας :D 
Επίσης και την ΜS δεν την παίρνει να έχει 100$ διαφορά στο launch, τα πάθανε στην αμέσως προηγούμενη γενιά τα ίδια ακριβώς...

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Γιατί να είναι στα 499? Επειδή έβαλαν 4 παραπάνω κανάλια στον SSD ή μήπως γιατί προσπάθησαν να μας πλασάρουν για διαγαλαξιακή τεχνολογία το τσιπ ήχου? Σιγα βρε παιδιά. Μην έρθει τίποτα 449 ή και 399 όπως το PS4 και τρίβετε τα χέρια σας :D 
Επίσης και την ΜS δεν την παίρνει να έχει 100$ διαφορά στο launch, τα πάθανε στην αμέσως προηγούμενη γενιά τα ίδια ακριβώς...

Απλα ενας πολυ καλος ssd απο μονος του, αυτη τη στιγμη, στο 1tb, μπορει να φτανει και 3 κατοσταρικα ξερω'γω.

Απο την αλλη,  ο ανταγωνισμος θα κανει καλο στην τιμη. Η sony ειμαι σιγουρος πως θελει να πιεσει πολυ στο θεμα της τιμης την ms, γι'αυτο και την ακολουθει στις ανακοινωσεις.

Αν μπορεσει να πουλησει και ενα κατοσταρικο λιγοτερο θα το κανει κι ας πουλαει με χασουρα. Απο την αλλη, αν η ms λαντσαρει στα 450 (λεμε τωρα), προφανως δεν θα πουλησει στα 350 η σονυ. Αν ομως το xbx βγει στα 599,00 και το ps5 στα 499,00 μιλαμε για μεγαλη διαφορα, οχι αστεια.

• Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Brazhlias said:

Απλα ενας πολυ καλος ssd απο μονος του, αυτη τη στιγμη, στο 1tb, μπορει να φτανει και 3 κατοσταρικα ξερω'γω.

Απο την αλλη,  ο ανταγωνισμος θα κανει καλο στην τιμη. Η sony ειμαι σιγουρος πως θελει να πιεσει πολυ στο θεμα της τιμης την ms, γι'αυτο και την ακολουθει στις ανακοινωσεις.

Αν μπορεσει να πουλησει και ενα κατοσταρικο λιγοτερο θα το κανει κι ας πουλαει με χασουρα. Απο την αλλη, αν η ms λαντσαρει στα 450 (λεμε τωρα), προφανως δεν θα πουλησει στα 350 η σονυ. Αν ομως το xbx βγει στα 599,00 και το ps5 στα 499,00 μιλαμε για μεγαλη διαφορα, οχι αστεια.

Δεν την παιρνει την MS παλι να κανει τετοια γκαφα, για μενα πχ ειναι οφθαλμοφανες και θα ειναι χαζομαρα τους να κανουν το ιδιο λαθος ακριβως με το launch της προηγουμενης γενιας και να βρεθουν πισω.
Σιγα μην κοστιζει 3 κατοσταρικα ο SSD στη Sony, που θα τους πουλαει κατα εκατομμυρια... Δεν ειναι τελικος καταναλωτης η Sony.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλάκα θα έχει αν η Ms κοστολογήσει στα 400 ευρώ το χβοχ 😀 και αποφασίσει να μπει κατά πολύ μέσα!  Σε αυτήν την περίπτωση η Sony είναι τελειωμένη 😀

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε

πλάκα θα έχει αν η Ms κοστολογήσει στα 400 ευρώ το χβοχ 😀 και αποφασίσει να μπει κατά πολύ μέσα!  Σε αυτήν την περίπτωση η Sony είναι τελειωμένη 😀

Για το καλό όλων μας ας ελπίσουμε να μην "τελειώσει" καμία από τις δύο εταιρείες και να υπάρχει ανταγωνισμός. 

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, nikos5800 said:

Πιστεύω το ps5 θα έρθει στα 500ευρω ,αυτή που πιέζεται περισσότερο είναι η Ms αφού στα 500ευρω θα μπαίνει σίγουρα μέσα ,από την άλλη δεν θα μπορέσει να κοστολογήσει πολύ παραπάνω από την Sony 1)επιδει δεν έχει το brand name του ps5! 2)η ιστορία έχει δείξει πως η φθηνότερη κονσολα κερδίζει σε πωλήσεις !

Το κακό σε όλα αυτά για το χβοχ είναι ότι δεν έχει ούτε το brand name του ps και ούτε θα είναι και φθηνότερο του ps5 😀

Το Xbox S1 δεν θα κοστίσει παρανοώ, δεν έχει brand name, exlcusives και το βασικότερο την νοιάζει να μεγαλώσει το ποσοστό  game pass, Η MS εστιάζει στο οικοσύστημα δεν εξαρτάτε απο το xbox για να επιβιώσει σε αντίθεση με την Sony. Εγω θεωρού πιθανότερο τη Sony να ζήτηση 550 με γνώμονα οτι θα έρθει μαζί με 2-3 δυνατά exclusives και SSD.

Η πραγματική εκπλήξει θα έρθει αν η MS βγάλει και τον αντικαταστάτη του X1X, entry κονσόλα στα 500 δεν....

43 minutes ago, nikos5800 said:

+ 36 game pass! :P

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τον τύπο, αλλά τον έχουν αναπαραγάγει ως credited ο Rubino του windows central. Μπορεί να είναι biased ή troll, δεν αντιλέγω.

Κάποια κομμάτια του όμως μου χτύπησαν καμπανάκι, ιδίως αυτό με το form factor.

IMG_1811.PNG

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι υπάρχει θέμα το σύστημα ψύξης παίζει και να ισχύει. Τώρα για τα υπόλοιπα θα δείξει. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. 

Η MS τους έπιασε λίγο στον ύπνο φαίνεται. Δεν νομίζω όμως να ρισκάρει η Sony το όνομα της βγάζοντας ένα προϊόν με μεγάλο failure rate. Μην ξεχνάμε ότι το PS είναι ένας βασικός πυλώνας εσόδων για την εταιρεία. 

Δημοσ.

Μαγκες προφανεστατα στην χωρα μας το xbox κατω απο 600ευρω δεν παιζει .. να ερθει τωρα για κατι 499 που λετε  δεν ξερω τι όνειρα βλεπετε  . Τι σχεση εχουν οι τιμες που ειχαν λανασαριστει τα ps4 kai xbox one? Και το iphone 7 λανσαριστηκε με 700-800 και το 11 με 1199 . Φυσικα και οι τιμες στην καλυτερη για το play θα ειναι στα 5.5-6 και για το xbox 599++ αναλογως χειριστηρια και παιχνιδια . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Δεν ξέρω τον τύπο, αλλά τον έχουν αναπαραγάγει ως credited ο Rubino του windows central. Μπορεί να είναι biased ή troll, δεν αντιλέγω.

Κάποια κομμάτια του όμως μου χτύπησαν καμπανάκι, ιδίως αυτό με το form factor.

IMG_1811.PNG

100% fake καταρχήν ο  built-in δίσκος δεν είναι σε  pci 3 αλλά σε pci 4 

(Επίσης ο τύπος έκανε τον λογαριασμό του private )

1245758533511118848

1245798603068710912

Επεξ/σία από Daredevil
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον εκανε discredit ο jason schreier αμεσως.

Εχασε καθε ιχνος αξιοπιστιας μετα απο το tweet του..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ποσταρουμε εγκυρες πηγες και οχι oτι γραφει ο καθε ενας τυχαιος στα media..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...