Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε μήνυμα και email από mediamarkt προκειμένου να με ενημερώσουν πως η εξέλιξη της παραγγελίας μου είναι υπό επεξεργασία. Εγώ που έδωσα 50αρικο στον κότσο αν ακυρώσω την παραγγελία μου χάνω τα λεφτά η τα κρατάνε στον λογαριασμό μου και αγοράζω κάτι άλλο (π.χ. ένα δεύτερο controller) ?

Για την ιστορία όποιος θέλει διαβάζει τα προηγούμενα μηνύματα μου στο thread για να καταλάβει γιατί δεν τους εμπιστεύομαι και γιατί έκανα παραγγελία και από MM ώστε να είμαι ήσυχος. Τώρα πάμε παρακάτω, ο Κωτσόβολος δεν ξέρει, το τηλεφωνικό κέντρο δεν ξέρει, το sales department δεν ξέρει κανένας δεν ξέρει τίποτα για την κατάσταση της παραγγελίας μας, τα έχω πάρει άσχημα μαζί τους και δεν με έχει ενημερώσει κανένας. Τους παρακαλάμε να πάρουν τα λεφτά μας... Έλεος...

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στο media markt άλλαξε το μηνυμα

Ενημέρωση σχετικά με την παραγγελία κονσόλας PS5: Η κονσόλα PS5 θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία *μόνο online* την ημέρα του λανσαρίσματος, 19 Νοέμβριου. Δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες κονσόλες για αγορά στα καταστήματα. Παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι στα online κανάλια επικοινωνίας για μελλοντικές ενημερώσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, music_lover είπε

Το θέμα είναι πως η LG NANO99 που δοκίμασε ο Leadbetter ενώ είναι hdmi v2.1 τηλεόραση, δεν περιλαμβάνει όλα τα features του hdmi v2.1, πχ δεν υποστηρίζει VRR, μπορείς να το δεις εδώ αυτό: https://www.flatpanelshd.com/lg_nano99_2020.php

Το ότι μια τηλεόραση διαθέτει θύρα hdmi v2.1 δεν σημαίνει αυτόματα ότι υποστηρίζει όλα τα features της out of the box, πχ και η Sony 9096 πήρε μεν αναβάθμιση για 120hz αλλά VRR ακόμη δεν υποστηρίζει.

Η καλύτερη επιλογή να δοκιμάσεις όλα αυτά είναι η σειρά CX της LG.

Ξαναδιαβασα το αρθρο και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι αναφερεται σε δοκιμη του ps5 στη συγκεκριμενη τηλεοραση (που οντως δεν υποστηριζει VRR) σε 8Κ. Χριζει διευκρινισης το θεμα που εθιξες λοιπον, αδυνατω ομως να μπω στη διαδικασια να σκεφτω οτι ενας τοσο καταρτισμενος δημοσιογραφος οπως ο Leadbetter, θα δοκιμαζε τη χρηση του χαρακτηριστικου, βλεπε VRR, σε τηλεοραση που δεν το υποστηριζει. Θα επροκειτο για γκαφα ολκης. Το πιο πιθανο λοιπον ειναι πως τη δοκιμασε σε καποια κορυφαια 4Κ τηλεοραση απο τις λιγες που εχουν 2.1, , παραλειποντας εκ παραδρομης να το αναφερει και απλα δοκιμασε στην LG NANO99 το κατα ποσο περνα 8Κ σημα η κονσολα. ΔΕΝ μπορει να εχει συμβει κατι αλλο με βαση το ποσο ενδελεχεις αναλυσεις κανει ο συγκεκριμενος. Αν συμβαινει κατι αλλο θα το δουμε στην πορεια.

• Like 1
Δημοσ.

Αποκλειστική συνέντευξη με τη Sony για το DualSense του PS5 με τον Nicolas Doucet, creative director και producer του Sony Japan Studio και συγκεκριμένα της υποομάδας Team Asobi που έχει αναπτύξει το Astro’s Playroom:

https://unboxholics.com/stories/80200-apokleistiki-synentefxi-me-ti-sony-gia-to-dualsense-tou-ps5

Δημοσ.
1 ώρα πριν, venomawakens7 είπε

Έχω παρατηρήσει ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν τους πολύ ενδιέφερε να παραλάβουν day 1 γι' αυτό και δεν ασχολήθηκαν για έγκαιρη προ παραγγελία . Τώρα όμως θέλουν σα τρελοί το 5 day one , πιο πολύ και απο εμάς που το παραγγείλαμε τη πρώτη ώρα😁😁. Tι άλλαξε ανάμεσα σε αυτό το διάστημα και το θέλετε εδώ και τώρα ? Ήταν το hype που δημιουργήθηκε ? Ήταν το dualsense? , κάποιο παιχνίδι ?

Παντα ετσι γινεται. Αλλα λενε πολλοι κατι μηνες πριν,και αλλα τελικα κανουν.

Πολλοι και nintendo Switch ετρεξαν και αγορασαν στα 400ευρω day one με το Zelda,και τον επομενο μηνα το εβαλαν αγγελια.

Κατι σαν την αγορα κινητου που πολλοι παιρνουν day one τα κρατανε λιγο διαστημα και μετα τα δινουν για να παρουν κατι αλλο γιατι τα βαριουνται.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ξαναδιαβασα το αρθρο και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι αναφερεται σε δοκιμη του ps5 στη συγκεκριμενη τηλεοραση (που οντως δεν υποστηριζει VRR) σε 8Κ. Χριζει διευκρινισης το θεμα που εθιξες λοιπον, αδυνατω ομως να μπω στη διαδικασια να σκεφτω οτι ενας τοσο καταρτισμενος δημοσιογραφος οπως ο Leadbetter, θα δοκιμαζε τη χρηση του χαρακτηριστικου, βλεπε VRR, σε τηλεοραση που δεν το υποστηριζει. Θα επροκειτο για γκαφα ολκης. Το πιο πιθανο λοιπον ειναι πως τη δοκιμασε σε καποια κορυφαια 4Κ τηλεοραση απο τις λιγες που εχουν 2.1, , παραλειποντας εκ παραδρομης να το αναφερει και απλα δοκιμασε στην LG NANO99 το κατα ποσο περνα 8Κ σημα η κονσολα. ΔΕΝ μπορει να εχει συμβει κατι αλλο με βαση το ποσο ενδελεχεις αναλυσεις κανει ο συγκεκριμενος. Αν συμβαινει κατι αλλο θα το δουμε στην πορεια.

Κοίτα, δεν ανησυχούμε γιατί αυτά είναι πράγματα που φτιάχνονται εύκολα με firmware updates, ακόμα δλδ και να μην υποστηρίζει VRR day1 θα το κάνει στην πορεία γιατί είναι συσκευή με hdmi v2.1

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, malawi είπε

Πράγματι!!!! Έφυγε το ταμπελάκι της απογοήτευσης. Μάλλον αυτά που θα έμπαιναν στα ράφια βγήκαν στο κλαρί

Αρα να προχωρήσουμε σε παραγγελία ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Κοίτα, δεν ανησυχούμε γιατί αυτά είναι πράγματα που φτιάχνονται εύκολα με firmware updates, ακόμα δλδ και να μην υποστηρίζει VRR day1 θα το κάνει στην πορεία γιατί είναι συσκευή με hdmi v2.1

Καμια αντιρρηση. Προφανως και θα διευθετηθει εαν ισχυει. Απλα στο μετρο του εφικτου, θελω να ειμαι σωστος και να μην παραπληροφορω με τις αναρτησεις μου, για αυτο και εσπευσα εστω και καθυστερημενα να το διευκρινισω, νωριτερα ημουν απασχολημενος και δεν μπορουσα να το κανω.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, amorgr είπε

Έλα ντε... εγώ έχω κάνει αρχές Οκτώβρη με θεωρητικά εξαντλημένο απόθεμα προπαραγγελιας.

αν υποθέσουμε ότι κάποιος όμως θα πρώτοέμπαινε τώρα να παραγγειλει δε θα είχε ιδεα για εξαντλημένο απόθεμα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nekrik είπε

Αυτά  είναι next gen γραφικά. Αριστούργημα απλά !

Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι το Dark Souls 3 έχει καλύτερα γραφικά; Απλά νομίζω δεν έχουμε συνηθίσει τα 60fps και μας φαίνεται ουάου. Τα 60fps θα είναι το νορμαλ πλέον. Επιτέλους ήρθαμε στον κόσμο του PC Gaming!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, amorgr είπε

Εγω που μιλησα μαζι τους καταλαβα οτι δεν εχουμε εισπραξεις και κανουμε οτι μπορουμε για να τις ανεβασουμε. Στο επομενο κυμα λεει οποιος το προπαραγγειλει..πλερω δηλαδη και βλεπουμε.εκτος και δεν ξερουν οι υπάλληλοι τι γινεται

Αφηστε να βγει η κονσολα και αν την δειτε διαθεσιμη την τσιμπας.διαφορετικα μπορει να παιζουν με τα λεφτα μας

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.

Από public έχει ενημέρωση κανείς ?  

Τους είχα στείλει ένα mail 18/9 γιατί δεν είχε προχωρήσει η πληρωμή (έβαλα όλο το ποσό κατευθείαν μέσο PayPal )  .  Μόλις προχώρησε με πήραν τηλέφωνο να μου που ότι είναι οκ και θα παραλάβω 19/11 . Από τότε και μετά τους έχω στείλει για το αν όντως θα παραλάβω τότε ή τι θα γίνει με το λοκνταουν επειδή είχα βάλει παραλαβή από το κατάστημα . 
@@ ούτε φωνή ούτε ακρόαση . 

Δημοσ.
Just now, darkman said:

Δεν εχει το Public κονσολες για της 19/11.

που το ξερεις?εγω μιλησα σημερα και μου ειπαν αν ειναι ανοιχτη η προπαραγγελια τοτε θα παραλαβω 19/11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...