Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο Vodafone.

Αλλα λενε στο τηλέφωνο, αλλα λενε στο helpline. Με λίγα λόγια, μπαρμπούτι παιζουν στην Ελλαδα

vod.png

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω,ελπιζω πραγματικα να παρουμε απο την vodafone.Εγω γιαυτο ειχα γραψει οτι θα πηγαινα day one και θα εβρισκα στα ραφια.ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ τα καταστηματα να μην ειχαν εστω και 1 ps5 στα ραφια.Βεβαια μας εκατσε το lockdown οποτε παιζει να ειναι αυτο που αναφερει ο @venomawakens7

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε

Δεν ξερω,ελπιζω πραγματικα να παρουμε απο την vodafone.Εγω γιαυτο ειχα γραψει οτι θα πηγαινα day one και θα εβρισκα στα ραφια.ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ τα καταστηματα να μην ειχαν εστω και 1 ps5 στα ραφια.Βεβαια μας εκατσε το lockdown οποτε παιζει να ειναι αυτο που αναφερει ο @venomawakens7

με τα ραφια ηταν δεδομενο, το ειχαμε μαθει απο καιρο οτι δε θα εχουν κ οτι ολο το στοκ παει για Online preorders. η Sony EU πριν μια εβδομαδα περιπου βγηκε κ το επιβεβαιωσε κ επισημα κιολας αποσο θυμαμαι, κ καλα λογο καραντινας (ασχετως αν σε πολλες χωρες δεν υπαρχει καραντινα για τα μαγαζια).

Δημοσ.

Εχω κρατησει το screenshot οπου λει παραδοση 19/11 και διαθεσιμο ,

αν κανουν  καμια βλακεια , θα φυγει καταγγελια 

Σας ηρθε καποιο sms η καποιο email για την παραγγελια ? 

εγω μονο εναν αριθμο παραγελιας εχω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Τα καταστήματα πάντα κρατάνε τέτοια πραγματάκια για τα ράφια γιατί πολύ απλά θέλουν κόσμο στο κατάστημα που πιθανώς θα αγοράσει από καλώδιο , χειριστήριο , παιχνίδι που θα δει στο ράφι μέχρι επέκταση εγγύησης ή και τηλεόραση . Είχα βρεί σε ράφι day 1 την σουπερ σπάνια συλλεκτική του Death Stranding που ήταν εξαντλημένη μήνες σε όλο το κόσμο . 

Επεξ/σία από venomawakens7
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eliaskat είπε

Εχω κρατησει το screenshot οπου λει παραδοση 19/11 και διαθεσιμο ,

αν κανουν  καμια βλακεια , θα φυγει καταγγελια 

Σας ηρθε καποιο sms η καποιο email για την παραγγελια ? 

εγω μονο εναν αριθμο παραγελιας εχω

email μου ήρθε κανονικά. Για δες τα spam σου 

Δημοσ.

ναι είναι. είχαν κρατήσει παρτίδα μάλλον για ράφια προφανώς κ αυτές πάνε σε ονλινε. έχω πάρει από Κολόμβουνη για ένα φίλο να τον εξυπηρέτησω που δεν έβρισκε με.τπτ Αγγλία κ Ολλανδία για day one κ το πρωί σήμερα με ενημερωσε οτι 2 μαγαζιά εκεί (όπως κ vodafone εδώ) έχουν κ θα δώσουν day one οποτε θα το πάρει από εκεί κ ας χάσει τη προκαταβολή. 

Δημοσ.

Έκανα και εγώ την παραγγελία πριν καμία ώρα, έλαβα επιβεβαίωση από τράπεζα ότι τράβηξαν το ποσό, κωδικό παραγγελίας όπως είπε ένας φίλος αλλά email δεν εχει σταλθεί ακόμη. 

Επισης, ειναι όπως τα λέει ο φίλος πάνω, υπήρχε stock για φυσικά καταστήματα, stock για online, αποθήκες κλπ. 

Προφανώς τώρα με το lockdown άνοιξε αυτό. Λίγο ταλαιπωρία ίσως φαμε με μεταφορικές αλλά οκ, θα παραλάβουμε :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ρωτήσω. Γνωρίζετε αν γίνεται επιστροφή χρημάτων (50€ προκαταβολής) αν ακυρώσω προπαραγγελια; Ίσως λίγο χαζή ερώτηση αλλά δεν έχω ξανακάνει προπαραγγελια ποτέ 😅

Επίσης έλαβα κ γω μύνημα από τα public πως η παραγγελία είναι "ύπο επεξεργασία" χωρίς να τους έχω δώσει προκαταβολή👀👀👀

Screenshot_2020-11-07-14-49-29-185_com.android.mms.jpg

Επεξ/σία από Warezzly
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, juliahna12 είπε

Έκανα και εγώ την παραγγελία πριν καμία ώρα, έλαβα επιβεβαίωση από τράπεζα ότι τράβηξαν το ποσό, κωδικό παραγγελίας όπως είπε ένας φίλος αλλά email δεν εχει σταλθεί ακόμη. 

Επισης, ειναι όπως τα λέει ο φίλος πάνω, υπήρχε stock για φυσικά καταστήματα, stock για online, αποθήκες κλπ. 

Προφανώς τώρα με το lockdown άνοιξε αυτό. Λίγο ταλαιπωρία ίσως φαμε με μεταφορικές αλλά οκ, θα παραλάβουμε :)

Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν παραλάβω λίγες μέρες μετά. Το θέμα μου ήταν όταν διάβαζα κάτι για Ιανουαρίο κτλ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα την παραγγελία από vodafone και μετά από λίγο για πρώτη φορά δλδ μου ήρθε ένα χρεωστικό scam μνμ από την veoo

https://www.white-pages.gr/arithmos/54970

δεν μπορεί να είναι τυχαίο και είμαι σίγουρος ότι από αυτούς θα πήραν τα στοιχεία. Το γράφω εδώ για όσους πάρουν ανάλογα μηνύματα μπλοκάρισμα με την μια και μετά ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ για να μπλοκάρετε αυτούς τους χρεωστικούς αριθμούς καθώς είναι 2 ευρώ η αποστολή

https://technode.gr/2020/02/03/fragh-5chfivn-mhnymatvn-cosmote-vodafone-wind/

φυσικά τους έκανα και καταγγελία εδώ

https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam

αν και από τι διαβάζω η συγκεκριμένη εταιρεία έχει φάει ένα κάρο πρόστιμα και συνεχίζει. 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 1
  • Sad 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...