Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Μακάρι μακάρι να το εκμεταλλευτούν το dualsense στο έπακρο όλα τα στούντιο πέρα από τα 1st party. Ακούγεται τόσο εντυπωσιακό. Δεν περίμενα ότι θα το ζηλευα τόσο πολύ

Απ οτι φαινεται το κοντρολερ ειναι game-changer. Δεν περιμενα ποτε απο τη Σονυ να μας δωσει τοσο καλο κοντρολερ, βλεποντας τα παλιοτερα. 

• Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδια εγω ειμαι κυρίως PC gamer και οχι και τοσο φανατικός, εχω να δω κονσόλα απο το Ps1 και Xbox θα ειμαι τοσο αρχαίος δλδ αν παιξω σε μια ue40j5100 στα 2 μέτρα;; Η μηπως ειναι λιγο υπερβολη ολα αυτα με τα frames (60hz ρυθμο ανανεωσης εχει η τβ αλλα και το ps5 δεν βλεπω ειδικά με ray tracing να τα ξεπερνάει) και hdr και 4κ;; 
Σκεφτείται οτι και σε full hd οταν βλεπω την tv ακομη εντυπωσιάζομαι.. 
Δεν ειμαι σε φάση να παρω ακομη τβ γιατι ειναι στα σχεδια μου αλλα θα ειναι τουλαχιστον 65 4κ κοντα στο 1500ρι οχι ομως τωρα.

Δημοσ.

Μετά από μερικά Review και Unboxing πραγματικά περιμένω πως και πως να πιάσω το χειριστήριο με τα Adaptive Triggers. Όλοι έχουν μείνει άφωνοι με την εμπειρία που προσφέρει και ελπίζω να το εκμεταλλευτούν οι περισσότεροι Devs.

Μου έκανε εντύπωση πάντως που επιμένουν στο Touchpad, το οποίο στο Ds4 το είχαν παρατήσει εντελώς όλοι σχεδόν και τα 1st parties της Sony. Από την άλλη φαντάζομαι κάπως πρέπει να γεμίσουν τον άδειο χώρο πάνω.

Όσο για το μηχάνημα. Κτήνος σκέτο, θα πέσουν σαγόνια ειδικά από εταιρίες όπως η ND που ξέρουν να χρησιμοποιούν όλους τους πόρους της συσκευής. 

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Εγώ πίστευα ότι θα είναι πολύ πιο γρήγορο το load time στο ps5. Γιατί τόσο μεγάλες διαφορές;

ίσως γτ είναι custom κ.να θελει κάποια patch από τα παιχνίδια ;

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Εγώ πίστευα ότι θα είναι πολύ πιο γρήγορο το load time στο ps5. Γιατί τόσο μεγάλες διαφορές;

image.png.c7518b9be87dc23f668ee7f0b01cb00a.png

Image

17 λεπτά πριν, sndev είπε

ίσως γτ είναι custom κ.να θελει κάποια patch από τα παιχνίδια ;

• Like 5
Δημοσ.

Για το Yakuza δεν ξέρω, αλλά για το Witcher η CDPR δεν είχε πει ότι θα βγει patch για τις νέες κονσόλες? Οπότε λογικά τα loading times θα γίνουν ακόμα καλύτερα

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά το PS5 είναι ο king of 60fps στα backwards compatible games λόγω του ότι τρέχουν σε χαμηλότερες αναλύσεις ή με checkerboard, αλλά ας ασχοληθούμε με τα loading times εμείς 😝

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί,το άλλο δεν έχει 60fps στα backwards;Εδώ 120αρια βαράει και εσύ λες ότι είναι βασιλιάς στα 60;Για τα loadings σαφώς και θα μιλάμε μιας και το selling point του ps5 ήταν ο γρήγορος ssd.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Οσο ειδα με πορωσε το Spiderman, σιγουρη αγορα για μενα. Παρα πολυ θετικα reviews απο παντου. 8ωρο campaign με πολυ side-questing. Not bad

Αλλοι λενε για κανα 10ωρο.Παμε φουλ για την ultimate εκδοση τα χριστουγεννα

1 ώρα πριν, Saloufas είπε

Ρε φιλαρακο το εβαλες και στο θρεντ του xbox αυτο

Δεν  παιζουν ρολο ακομα αυτα τα νουμερα

Τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι χωρις πατς παρεπιπτοντως

Καντε λιγο υπομονη 

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...