Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, necrothaftis είπε

σε κουβεντα που ειχα με φιλους οι οποιοι θα παρουν ps5 το πρωτο παιχνιδι που εχουν στη λιστα ειναι το demons souls.να προσθεσω εδω οτι δεν εχει ξαναπαιξει κανεις τους souls games οποτε γνωμη μου αν δε το χετε προπαραγγειλει περιμεντε και 3η 4η μερα θα σκασουν αγγελιες :P με πιανει νευρικο μονο και μονο στην ιδεα να παραγγειλεις souls για τα γραφικα.ε ρε εχουν να σπασουν controllers!χαχα(σορρυ ειμαι κακος)

Εντάξει είναι δύσκολα λόγω υπερβολικού ψόφου, αλλα είναι αρκετά rewarding ώς παιχνίδια,συν του οτι με τον SSD θα μειωθεί η χημειοθεραπεία λίγο.

Επίσης οκ ωραία γραφικά, αλλα δεν νομίζω οτι είναι και τπτ πρωτοφανές για να σε κάνει να πάρεις κονσόλα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Nα σας πω και εγώ την εμπειρία της προ παραγγελίας μου και το μπάχαλο που επικρατεί στα "μεγάλα" και καλά καταστήματα ! Nα μου πείτε τη γνώμη σας.
Εκείνη τη μέρα δούλευα απόγευμα. Είχα πάει έτοιμος με τις κάρτες μ κτλ να το χτυπήσω αμέσως. Το έλεγα στους συναδέλφους από νωρίς στις 5 μη με ψάχνετε έχω δουλειά! Το ακούνε 1-2 ακόμα που ήθελαν το 5 αλλά δεν είχαν ιδέα ότι δεν πρόκειται να το βρουν day one και ψήνονται να το προ παραγγείλουν και αυτοί . Στις 5 ακριβώς ανοίγουν οι παραγγελίες , 5 και 10 την είχα κάνει και εγώ και οι άλλοι δύο. Όλα καλά , έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Πάω την άλλη μέρα στη δουλειά , μου λένε τα άλλα παιδιά μας πήραν και μας ζήτησαν 50 ευρώ , εμένα τίποτα. Μετά από δύο εβδομάδες σκάει τηλέφωνο στις 3 και μισή το μεσημέρι , μια αγενέστατη με ύφος μου λέει έχεις δύο επιλογές είτε μας δίνεις τώρα 150 ευρώ , ναι 150 είτε ακυρώνουμε τη παραγγελία σου και θα παραλάβεις από το 2021 πλέον . Ρε τους λέω είστε καλά ? Στους άλλους ζητήσατε 50 ευρώ και σε εμένα 150 ?? Τι μλκιες είναι αυτές που κάνετε? Εγώ δε ξέρω τπτ τέτοιο μου λέει τώρα μιλάς με εμένα και μου το κλείνει το τηλ επειδή της είπα τα παραπάνω που τα θεώρησε προσβλητικά και καλά . Παίρνω αμέσως πίσω στην εξυπηρέτηση πελατών δίνω αρ. παραγγελίας, ακυρωμένη μου λέει. Εξηγώ τι έγινε , μου λέει και αυτός με τη σειρά του και καλά δε ξέρω ποια ήταν αυτή , αν θες βάλε μας τώρα 50 ευρώ . Τα βάζω , μου στέλνει νέο αρ. παραγγελίας , παρόλα αυτά λέει δε χάνεις τη σειρά σου απ' την αρχική παραγγελία. Θα παραλάβεις Day1. Tους λέω απ ότι κατάλαβα ο νέος αρ. παραγγελίας στο σύστημά σας φαίνεται με ημερομηνία την ώρα που έβαλα τα χρήματα, εσείς είστε σίγουρος οτι μπορείτε να δείτε την αρχική παραγγελία που έκανα στο πρώτο πεντάλεπτο? Μου λέει ναι, μην αγχώνεσαι!   Τι να πω , ένα μπάχαλο , δεν έχω ιδέα αν θα παραλάβω πρώτη μέρα . Να πω την αλήθεια το βλέπω απίθανο , δε τους έχω καμία εμπιστοσύνη !

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι δεν καθεστε για 2-3 μηνες με ενα ωραιοτατο ps4 η xbox one και ολοι αυτοι να βαλουν τις νεες κονσολες στον ..... εεε .... στο ραφι απουλητες?

παρακαλατε να τους δωσετε 500 ευρω για να παιξετε τι που δεν σηκωνει το pro η το X?

σας μιλανε και με αγενεια..σας ζητανε και 50αρικο με το ετσι θελω

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basidar είπε

γιατι δεν καθεστε για 2-3 μηνες με ενα ωραιοτατο ps4 η xbox one και ολοι αυτοι να βαλουν τις νεες κονσολες στον ..... εεε .... στο ραφι απουλητες?

παρακαλατε να τους δωσετε 500 ευρω για να παιξετε τι που δεν σηκωνει το pro η το X?

Έχω το ps4 απ΄ το 2013 , δεν πήγα σε pro δεν έφτιαξα pc . Mετά από 7 ολόκληρα χρόνια νομίζω πως μου αξίζει το 5 Day 1 .😁😁 

• Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basidar είπε

σας μιλανε και με αγενεια..σας ζητανε και 50αρικο με το ετσι θελω

Αυτο φιλε ειναι μια μεγαλη αληθεια αλλα δυστυχως το hype τα παιρνει ολα παρμαζωμα . Προσωπικα το demons souls μονο, δεν δικαιολογει μια αμεση αγορα για μια κοσνολα που θα κανει τουλαχιστον ενα 5 μηνο να αρχιζει  να ανοιγει τα φτερα της.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sanshiro_Ugata είπε

Αυτο φιλε ειναι μια μεγαλη αληθεια αλλα δυστυχως το hype τα παιρνει ολα παρμαζωμα . Προσωπικα το demons souls μονο, δεν δικαιολογει μια αμεση αγορα για μια κοσνολα που θα κανει τουλαχιστον ενα 5 μηνο να αρχιζει  να ανοιγει τα φτερα της.

Eντάξει , το χτυπάς πιο πολύ για το hype και την αλλαγή , ειδικά άτομα όπως εγώ που είχα πάρει το 4 day one, την θέλαμε την αλλαγή μας. Σκέφτεσαι είτε το πληρώσω τώρα , είτε σε ένα χρόνο σχεδόν ίδια λεφτά θα δώσω. Είναι και backwards compatible με τα παιχνίδια του 4 , βγαίνει DeS, PS+ collection θα παίξουμε αρκετά παιχνιδάκια της λίστας σχεδόν τσάμπα + η καινουργίλα + το dualsense.. Η αλήθεια είναι ότι μας καταλαβαίνω εμάς που το θέλουμε εδώ και τώρα😁😁   

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chncynic είπε

Εντάξει είναι δύσκολα λόγω υπερβολικού ψόφου, αλλα είναι αρκετά rewarding ώς παιχνίδια,συν του οτι με τον SSD θα μειωθεί η χημειοθεραπεία λίγο.

Επίσης οκ ωραία γραφικά, αλλα δεν νομίζω οτι είναι και τπτ πρωτοφανές για να σε κάνει να πάρεις κονσόλα

φιλε μου μπεσα σου μιλαω day 1 παιρνω για το demons souls αλλιως θα περιμενα.βασικα ελπιζω για day 1 γιατι ακομα δε ξερουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...