Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εχουμε καμμια πληροφορια αν τα controlers  του  ps4  και αναφερομαι  σε αυτα απο τριτους κατασκευαστες στην κατηγορια premium  θα ειναι συμβατα με το ps5?

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια πληροφορία. Μακάρι να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον στα παιχνίδια του ps4. 

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν άτομο της τεχνολογίας προσωπικά μου άρεσε η παρουσίαση αλλά ήταν καταστροφή από άποψη προώθησης της κονσόλας. Το μόνο που έπιασε ο μέσος χρήστης είναι "πιο αδύναμο από το SeriesX" και "απ'τα παλιά παίζει μόνο PS4". Για μένα το deal breaker είναι πως τα first party γίνονται port στο PC. Αν συνεχίσουν έτσι παίζει να είναι το πρώτο PS που δεν θα αγοράσω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντασου εαν αυτη ηταν καταστροφη απο θεμα προωθησης τι θα γινει στην πορεια που θα παρει μπροστα το μαρκετινκ της Sony και θα δειξει παιχνιδια,την κονσολα,νεα features κτλ.

Το 43% που βλεπεις στο poll θα γινει 53%..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το poll δεν δείχνει κάτι που δεν ξέρουμε , το brand name PlayStation είναι αυτό που κρατάει την Sony όρθια. Ειδικά όταν το xbox one επέτυχε. Αντίστοιχα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά ειμασταν στην εποχή του 360.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σας χαροποιεί το μεγαλο ποσοστό? 

Θα δώσει στην Σονυ την αυτοπεποίθηση να βάλει μεγαλύτερη τιμή. 

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, optimus prime said:

Πηγη:https://www.ign.com/videos/ps5-xbox-series-x-no-delay-concerns-yet-next-gen-console-watch

After the big tech reveals which next gen system will you choose?

le7p71bnnap41.jpg

Εγώ είμαι στο 5. Και θα είμαι για καμιά 3ετία ακόμα άνετα έτσι όπως βγάζουν τα JRPG εκεί :D Εκτός αν βγει το Final Fantasy VII Remake part2 νωρίτερα. Εκεί θα είναι δύσκολα τα πράγματα 😛 

Επεξ/σία από GeorgeMan
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, costacurta είπε

Μου ήρθε φλασια. Θα μπορούμε δήλ να παίξουμε bloodborne σε 4κ/60fr?

Αν ξεκλειδωσουν το frame rate τοτε πιθανον θα μπορει να βγαλει 60αρι.

Αλλα το προβλημα του BB ηταν το frame pacing κυριως...Και αυτο ειναι δυσκολο να λυθει δυστυχως. Εμενα με ενοχλουσε πολυ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η 4η επιλογη ειναι τελειως ακυρη με το poll και επρεπε στην θεση της να εμπαινε το sticking with Ps4 for now.

Κλασσικο οτι να ναι ign.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PDS13 είπε

Αν ξεκλειδωσουν το frame rate τοτε πιθανον θα μπορει να βγαλει 60αρι.

Αλλα το προβλημα του BB ηταν το frame pacing κυριως...Και αυτο ειναι δυσκολο να λυθει δυστυχως. Εμενα με ενοχλουσε πολυ.

Το πρόβλημα του Bloodborne δεν ήταν το frame pacing το οποίο δεν ήξερε κανείς καν τι είναι πριν βγει το digital foundry να το πει με αποτέλεσμα να μάθει μέχρι και η κουτσή Μαρία τι εστί Φρεϊμ ΠέϊΣινΓκ, το πρόβλημα με ΟΛΑ τα παιχνίδια της From software στις κονσόλες είναι το πάντα χαμηλό επίπεδο όσων αφορά τον τεχνικό τομέα, είτε αυτό ειναι/λέγεται  framerate, frame pacing, pixel crawling και jaggies λόγω περίεργης/χαμηλής ανάλυσης, μεγάλα σχετικά φορτώματα κτλπ - ολα αυτά αφορούν τις 1ες, κανονικές εκδόσεις προφανώς και όχι remastered/GOTY/re-releases σε πιο νέο hardware/κονσόλες.

Μόνο το Sekiro ήταν ΟΚ προς καλό από άποψη ποιότητας εικόνας αλλά και πάλι, ούτε καν 60fps, unlocked ήταν το framerate  αλλά κυμαινόταν από τα 30-κατι στα 40-κατι fps.

Αυτό που κυριολεκτικά σώζει την From σε σχέση με άλλες εταιρείες είναι το καταπληκτικό art-direction που έχουν τα παιχνίδια της (και την ατμόσφαιρα που πηγάζει απ'αυτό) γιατί άμα μιλήσουμε για τον τεχνικό τομέα, ασ'τα να πάνε...

...και μιλάω ως fan της From που έχει παίξει όλους τους τίτλους της - από kings field και shadow tower abyss, μέχρι Otogi, όλα τα Armored Core, Metal wolf chaos και soulsborne σειρά.

Επίσης, οποίος περιμένει patch για 4Κ60 στο Bloodborne στο PS5 καλά θα κάνει να απογοητευτεί από τώρα, εδώ καλα-καλα δεν βγάλανε patch για το Pro, σιγα μην ασχοληθεί η From ή η Soony, το παιχνίδι δεν έκανε πωλήσεις Uncharted ή Horizon οπότε...

Βάλτε στη όλη εξίσωση ότι μάλλον, το BC στο PS5 θα είναι... απογοητευτικό το λιγότερο (κρίνοντας και από τα "πολλά" PS2 classics που έχει στο store) και...

Είμαι πεσιμιστής, το ξέρω, δεν φταίω όμως εγώ, η Sony φταίει κύριοι 😁

Επεξ/σία από red1
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O τεχνικος τομεας(οχι τα τεχνικα προβληματα) του Bloodborne για μενα ειναι καταπληκτικος. Ειχα χαζεψει με τις μικρες λεπτομεριες που δεν φαινονταν απο τα trailers. Mαζι με το art direction φυσικα.

Τωρα για ολα τα τεχνικα προβληματα συμφωνουμε. Το frame rate ομως στο pro ηταν αψογο(αλλα και στο ps4 επεφτε ελαχιστα), αλλα το frame pacing εδινε κακη εικονα σε συγκριση με τα αλλα 30αρια σε παιχνιδια. Οποτε για το συγκεκριμενο παιχνιδι, καλως χρησιμοποιειται το ''frame pacing'' αντι του χαμηλου ''frame rate'', οταν μιλαμε για bloodborne, ακομα και απο την ιδια την κουτση μαρια 😛

Τωρα για το PS5. Για αυτο επιτηδες δεν εγραψα αναλυση αλλα αναφερθηκα στο frame rate. Αν το ξεκλειδωσουν με ενα απλο patchaκι ισως θα μπορουσε να τρεξει σε μεγαλα frame rate στο PS5. To ιδανικο θα ηταν να δωσουν μια remastered εκδοση βεβαια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
16 ώρες πριν, RedPanda είπε

Για μένα το deal breaker είναι πως τα first party γίνονται port στο PC. Αν συνεχίσουν έτσι παίζει να είναι το πρώτο PS που δεν θα αγοράσω.

Γιατί?

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Η 4η επιλογη ειναι τελειως ακυρη με το poll και επρεπε στην θεση της να εμπαινε το sticking with Ps4 for now.

Κλασσικο οτι να ναι ign.

Το poll αναφερόταν αποκλειστικά σε χρήστες PS4?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Το poll αναφερόταν αποκλειστικά σε χρήστες PS4?

Βαλε αντι για ps4,xbox one,μιας και χανεις το point του σχολιου μου.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Βαλε αντι για ps4,xbox one,μιας και χανεις το point του σχολιου μου.

Απλά ήθελαν να χωσουν μέσα στο poll και την Nintendo και βρήκαν αυτή τη βλακεία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...