Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kax54638 είπε

Λογικά όσοι έκαναν εξόφληση όλου του ποσου προκαταβολικά θα είχαν προτεραιότητα. Μετά ίσως να κοιτούν και το μέγεθος της προκαταβολής. Αλλά μπορεί και να έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. 

Στον κωτσοβολο που πηρα τηλ χθες μου είπαν οτι δεν παίζει ρόλο αν έχεις δώσει προκαταβολή ή οχι, ή τι μεθοδο πληρωμης έχεις και ότι μετραει μόνο η χρονική σειρά προτεραιοτητας, επίσης μου είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμα στις αποθήκες τους ... αυτα για το συγκεκριμένο μαγαζί 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GreekLegend2 είπε

Aπο αύριο lockdown ελπίζω να μην πουλήσατε τα ps4 χαχαχαχα

Εγω μολις σημερα.😝

Αλλα ειμαι ετοιμος για το 5.

57 λεπτά πριν, music_lover είπε

133gb το cold war για το ps5, αυτά είναι 🤣

Παλι καλα που δεν παιζουμε τον κωλο του ντουτυ

51 λεπτά πριν, Noobios είπε

Lockdown από το Σάββατο Αθήνα. Την πατήσαμε τώρα με τα κούριερ. Εκτός αν αφήσουν τίποτα Κωτσοβολους για takeaway σαν τις καφετέριες 😜

Ο κωτσοβολος αν δεν κανω λαθος,δουλευει με δικα του φορτηγα για τις παραδοσεις

51 λεπτά πριν, Kuromajo είπε

Στον κωτσοβολο που πηρα τηλ χθες μου είπαν οτι δεν παίζει ρόλο αν έχεις δώσει προκαταβολή ή οχι, ή τι μεθοδο πληρωμης έχεις και ότι μετραει μόνο η χρονική σειρά προτεραιοτητας, επίσης μου είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμα στις αποθήκες τους ... αυτα για το συγκεκριμένο μαγαζί 

Εγω εχω δωσει περιπου 170 ευρω προκαταβολη.

Ελπιζω να μην μεινω στην απ εξω

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε

PS5 won't support 1440p resolution, it's official

renderTimingPixel.png

Τι σημαίνει αυτό? 1080 ή 4k output? Γιατί να το κάνουν αυτό?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chncynic είπε

Τι σημαίνει αυτό? 1080 ή 4k output? Γιατί να το κάνουν αυτό?

Quad HD ή αλλιώς 2k.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Quad HD ή αλλιώς 2k.

Ναι νιώθω τι είναι το Quad HD - εννοώ ότι το ps5 θα βγάζει είτε 1080 ή 4k ? Χωρίς να βγάζει 1440p ? Περίεργο ακούγεται

Δημοσ.

Εάν ισχύει, κυριολεκτικά, απόλυτα απογοητευτικο.

Δωσε και αυτή την ανάλυση ρε Σονυ. Τι χαζα είναι αυτά. Λες και θα πάει ο pc gamer να αγοράσει Bravia Tv πακέτο με το ps5. 

Τσιρκολικια σοβαρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά παράξενο και λυπηρό εαν και εφόσον ισχύει,γιατί να μην δίνουν την επιλογή που είναι και οτι καλύτερο για βαριά παιχνίδια και να κρατιούνται τα 60fps (για να μην πούμε για Ray tracing)αφού έτσι και αλλιώς βλέπουμε με δυναμική ανάλυση να πέφτει στα 1440p.Ακυρώνει και αρκετούς κατόχους αναλόγων monitor που είναι ήδη σε πολλά σπίτια αν δεν το υποστηρίζει και εγω σκεφτόμουν να πάρω 1440p για τις νέες κονσόλες και το PC για να αναβαθμίσω το 1080pmonitor μου.

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Όσον αφορά την ανάλυση 1440p, ακόμα και αν δεν την υποστηρίζει το PS5 (πράγμα τραγικό αν ισχύει), υπάρχει λύση. Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε 1440p monitor, ελέγξτε αν διαθέτει θύρα hdmi v.2.0 γιατί η έκδοση αυτή δέχεται σήμα 4k και το κάνει downscale σε 1440p οπότε το PS5 θα στέλνει σήμα 4k και η οθόνη θα δείχνει 1440p. Όσοι έχετε ήδη 1440p οθόνη με hdmi v1.4 (σαν εμένα) μάλλον ατυχήσατε, θα βλέπετε 1080p.

Υ.Γ. Έλεος ρε Sony.. έλεος!

Δημοσ.

Δυσκολα τα πραγματα κυριοι με τις παραδοσεις D1,θα εχουμε αλαλουμ .

Ευτυχως  κατα παγια τακτικη μου δεν εχω πουλησει το pro  πριν παρω στα χερια μου την καινουρια κονσολα οπως κανω  και με τα κινητα  κτλπ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, music_lover said:

Όσον αφορά την ανάλυση 1440p, ακόμα και αν δεν την υποστηρίζει το PS5 (πράγμα τραγικό αν ισχύει), υπάρχει λύση. Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε 1440p monitor, ελέγξτε αν διαθέτει θύρα hdmi v.2.0 γιατί η έκδοση αυτή δέχεται σήμα 4k και το κάνει downscale σε 1440p οπότε το PS5 θα στέλνει σήμα 4k και η οθόνη θα δείχνει 1440p. Όσοι έχετε ήδη 1440p οθόνη με hdmi v1.4 (σαν εμένα) μάλλον ατυχήσατε, θα βλέπετε 1080p.

Υ.Γ. Έλεος ρε Sony.. έλεος!

Ναι, αλλά το θέμα δεν είναι να γίνεται downscale από 2Κ ή 4Κ η εικόνα, το θέμα είναι να έβγαζε κομπλέ 1440p και οι υπόλοιποι πόροι να πήγαιναν στο performance.

Oh, well, νομίζω ότι ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης τους πλέον.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Παιδιά το θέμα είναι να παραλάβουμε με το λοκ. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε! 😛

Καραισχυει !

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...